Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

TOP 3 visuzticamākie auto platformā “mobile de” – ilgmūžības un uzturēšanas izmaksu salīdzinājums

Arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju izvēlas iegādāties jaunu automašīnu no mobile.de, kas ir Vācijas lielākā automašīnu tirgošanas platforma. Daudzi varētu jautāt, kāpēc iegādāties auto no Rietumeiropas, ja to var izdarīt tepat Latvijā? Iemesli ir dažādi – vidēji auto Rietumeiropā ir jaunāki, kā arī augstākas tehnisko apskašu prasības liek autovadītājiem Rietumeiropā uzturēt savu auto labākā darba kārtībā.

Tieši tāpēc lietotas automašīnas no Vācijas un citām Rietumeiropas valstīm kalpo ilgāk, kā arī neprasa lielus uzturēšanas tēriņus. Turpini lasīt rakstu, kur pastāstīsim sīkāk par Mobile de platformu, kā arī salīdzināsim TOP 3 uzticamākos auto šajā platformā!

Kas ir mobile.de un kāpēc ir vērts pasūtīt auto no Rietumeiropas?

Mobile.de varētu nosaukt par mūsu ss.lv sludinājuma portāla “lielo brāli” – Mobile de piedāvājumā ir vairāk nekā 1,4 miljons automašīnas no visas Eiropas. Šo platformu izmanto gan privātpersonas, gan auto tirgotāji un saloni, turklāt mobile.de platformā ir iespējams iepazīties ar konkrētā tirgotāja atsauksmēm, lai izvairītos no krāpniekiem.

Bieži vien Latvijas sludinājumu portālos nesanāk atrast kāroto automašīnu vēlamajā komplektācija, krāsā vai tehniskajā stāvoklī. Savukārt Rietumeiropā izvēle ir krietni lielāka, tāpēc, ja kārotais modelis nav pieejams Latvijā, tad iespēja to atrast mobile.de ir daudz lielāka. Piegādes izmaksas no Vācijas un Beniluksa valstīm ir samērigas, tāpēc bieži mobile.de var atrast izdevīgākus un kvalitatīvākus automobiļus nekā Latvijā.

TOP 3 uzticamākie auto mobile.de platformā

Bez šaubām, ka ikviens autovadītājs vēlas iegādāties tādu automobili, kas kalpos ilgi un kura uzturēšanas izmaksas nav pārāk augstas. Izmantojot prestižā britu auto žurnāla “What Car?” datus, esam identificējuši TOP 3 uzticamākos un populārākos auto mobile.de platformā.

Volkswagen Golf

Septītās paaudzes VW Golf (2013.–2020. izlaiduma gada modeļi) ierindojas starp sava segmenta līderiem britu auto žurnāla “What Car?” auto uzticamības reitingos, saņemot ļoti augstu 94,0% uzticamības rādītāju. Ne jau velti VW Golf ir ieguvis autovadītāju atzinību jau kopš 1974. gada, kad no konveijera noripoja pirmais Golf modelis. Ņemot vērā šī modeļa popularitāti, atrast rezerves daļas nebūs grūti, kā arī remonta izmaksas ir samērīgas.

Septītās paaudzes Golf mobile.de ir pieejams sākot no 8000 eiro, tomēr jaunāki modeļi ar labāku komplektāciju vidēji izmaksā ap 14000 eiro. Arī uzturēšanas izmaksu ziņā šis auto nav pārāk dārgs – populārākais modelis ar 1.6 TDI dzinēju patērē vidēji 4 litrus uz 100 kilometriem.

BMW 5. sērija

Arī BMW 5. sērijas automašīnas ierindojas starp uzticamākajiem auto “What Car?” veiktajā aptaujā, saņemot 95,0% vērtējumu. Vislabāk kalpo tieši septītās paaudzes modeļi, tomēr 2010.–2017. gada modeļi arī ir uzticami. Visbiežāk BMW 5. sērijas autovadītāji saskaras ar auto elektronikas problēmām, tomēr šīs problēmas ir salīdzinoši nesvarīgas un lēti labojamas.

BMW 5. sērijas auto cenas mobile.de ir dažādas – sestās paaudzes BMW 520 varēsiet atrast sākot no 6 tūkstošiem eiro, tikmēr 2013. izlaiduma gada BMW 535 izmaksās aptuveni 13 tūkstošus eiro. BMW 520 versija ir ieguvusi zināmu popularitāti, pateicoties labajai degvielas ekonomijai – vidēji 5,3l/100km.

Toyota RAV4

Toyota RAV4 jau vairākus gadus ir līderis kompakto apvidus auto segmentā, pateicoties iespaidīgajai uzbūves kvalitātei – “What Car?” uzticamības reitingos šis auto saņēma teicamu 99.5% novērtējumu, tāpēc par lielām uzturēšanas izmaksām nebūs jāraizējas. Lietoto auto tirgū visbiežāk ir sastopami ceturtās paaudzes RAV4 modeļi 2013.–2019. izlaiduma gads), savukārt mobile.de platformā dīzeļa modeļi izmaksās sākot no 13000 eiro. 2,0 l dīzeļdzinējs būs ekonomiskākais variants, patērējot vidēji 4,9 litrus uz 100 km.

Kā iegādāties automašīnu no mobile.de?

BRC Autocentrs ir mobile de oficiālais partneris Latvijā, kas padara auto iegādāšanos no Rietumeiropas daudz vienkāršāku, nodrošinot profesionālus piegādes pakalpojumus. BRC Autocentra komanda pārbaudīs tirgotāja atsauksmes, kā arī izskatīs automobiļa vēsturi, lai pārliecinātos par auto kvalitāti. BRC Autocentrs palīdzēs izvēlēties piemērotāko auto Tavām vajadzībām no plašā mobile.de kataloga – aizpildi pieteikumu mājaslapā un uzzini vairāk!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti