Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Televizora izvēle: ko aizmirst 90% patērētāju?

Matricas tips, ekrāna izšķirtspēja, skata leņķi, skaņas ierīču veids un papildu funkcijas - nav grūti atrast televizoru, kas atbilst jūsu vajadzībām. Nākamajam ierīces īpašniekam būs detalizēti jāizpēta izvēles pamatparametri, jāanalizē pieejamo iespēju īpašības un jāizvēlas labākais no televizoriem.

Taču ir arī citas, ne mazāk svarīgas detaļas, kas bieži vien tiek nepelnīti piemirstas, un tieši no tām ir atkarīgs tālākās televizora lietošanas komforts.

Kā izvēlēties pareizo televizora ekrāna diagonāli?

Patīkams vakars, skatoties TV, filmas un seriālus, ir lielisks veids, kā atpūsties pēc aktīvas un darbiem piepildītas dienas. Bet skatīšanās prieks ir atkarīgs no rādītā attēla kvalitātes, tāpēc daudzi patērētāji izvēlas modeli ar maksimālo diagonāli.

Rezultāts: nepietiekams attālums līdz ekrānam redzei rada papildu slodzi, kas var izraisīt stipras galvassāpes. Lai pasūtītu jums piemērotu TV plazma, ieteicams ņemt vērā šādus ieteikumus:

  • Bērnu guļamistabai - 32-45″;
  • Virtuvei - līdz 32″;
  • Tiešsaistes konferencēm - 40-43″;
  • Dzīvojamajai istabai - no 43″.

Saskaņā ar ražotāju apgalvojumiem drošs attālums acīm ir 1,5-2,5 diagonāles. Veicot aprēķinus, jāvadās pēc telpas platības un arhitektūras īpatnībām. Ideāli ir novietot dīvānu pretī televizoram pēc iespējas tālāk, tad attēls tiešām būs piesātināts un reālistisks. Un atcerieties noteikumu: jo mazāka ir pieejamā telpa, jo kompaktākam jābūt televizoram.

Izvēlieties piemērotu vietu un izmēriet

Bieži vien liela ekrāna diagonāle vilina un piesaista uzmanību, tāpēc klients pasūta sev tīkamu modeli, pirms tam neveicot sākotnējos mērījumus. Taču, to saņemot, izrādās, ka jaunais televizors neiederas jūsu mājas interjerā un nav pietiekami daudz vietas, lai to izvietotu.

Lai izvairītos no šādas situācijas, ieteicams izmantot saprātīgu pieeju uzdevuma risināšanai: noteikt precīzu uzstādīšanas vietu un izmērīt piešķirtās platības lielumu - tas ļaus jums 100% pārliecināties, ka ierīce lieliski iederēsies telpas iekārtojumā.

Montāžas veids

Televizora novietošana acu augstumā ir viens no labākajiem risinājumiem ērtības ziņā. Ja ģimenē ir mazi bērni vai mājdzīvnieki, galda montāža vien nav racionāla. Galu galā, mājdzīvnieki var sabojāt ekrānu, jo īpaši kaķu pārstāvji: viņi bieži ar prieku skatās, kas notiek uz displeja, un vienkārši var izmēģināt asos nagus. Tāpēc jums noteikti par to ir jāpadomā: sienas stiprinājums ir daudz ērtāks un drošāks, tāpēc svarīgākais ir nekavējoties pasūtīt uzticamu kronšteinu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti