Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Spirits & Wine alkohola piegāde

Mūsdienu straujais dzīvesveids daudziem nav iedomājams bez produktu pasūtīšanas iespējām internetā un piegādes uz mājām. Ātra, ērta un parocīga, produktu piegāde ir īpaši noderīga darbos aizņemtiem cilvēkiem. Arī tiem, kuri labprātāk savu laiku velta lietderīgām nodarbēm, nevis tērē to veikalā, turklāt nereti sev neizdevīgā laikā.

Produktu klāsts, ko iespējams pasūtīt, veicot pavisam vienkāršas darbības internetā, ir patiesi iespaidīgs – gardas vakariņas, jauns telefons, aizraujoša grāmata, arīdzan Ziemassvētku dāvanas visai ģimenei.

Tiešsaistē pieejamo produktu piedāvājumu ir papildinājuši arī alkoholiskie dzērieni – tā ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas nobaudīt atspirdzinošu dzērienu pēc smagas darba dienas, vai pavadīt vakaru kopā ar labākajiem draugiem un kādu dzirkstošu kokteili.

Izbaudi alkoholisko dzērienu piegādes priekšrocības, izmantojot lielākā specializētā alkoholisko dzērienu lielveikala Baltijā - “Spirits & Wine” piedāvājumu!

Šajā rakstā Tev tuvāk pastāstīsim, kā pasūtīt alkoholiskos dzērienus no “Spirits & Wine” un saņemt brīnišķīgus dzērienus pie savām mājas durvīm jau šovakar.

Kā pasūtīt produktus no “Spirits & Wine”

Apmeklē dzērienu lielveikala “Spirits & Wine” mājas lapu un iepazīsties ar plašo un daudzveidīgo produktu klāstu – atbilstoši noskaņojumam vai vajadzībai izvēlies kādu stiprināto dzērienu, vīnu, šampanieti, alu, kokteili, sidru vai kādu bezalkoholisko dzērienu un uzkodu. Ieliec sev tīkamākos produktus tiešsaistes iepirkumu grozā un noformē savu pasūtījumu, ievadot savu kontaktinformāciju. Atzīmē sev izdevīgāko piegādes datumu un laiku, kā arī izvēlies ērtāko apmaksas veidu. Tieši tik ērti un vienkārši! Tu esi veiksmīgi veicis pasūtījumu!

Piegāde Rīgā vai Pierīgā

Ja Tu dzīvo Rīgā, Annuškā, Babītē, Baložos, Beberos, Jaunmārupē, Jūrmalā, Krogsilā, Ķekavā, Langstiņos, Līčos, Mārupē, Mežārēs, Mežezeros, Muceniekos, Piņķos, Salaspilī, Sēbruciemā, Sūnīšos, Tīrainē, Ulbrokā, Upesciemā vai Upeslejās, pasūti produktus no “Spirits & Wine” vairāk nekā 50 EUR vērtībā un izbaudi produktu piegādi bez maksas! Pasūtījumiem līdz 49,99 EUR piegādes maksa ir tikai 5 EUR.

Produktu piegāde no “Spirits & Wine” mājas lapas ir iespējama katru dienu, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Ja veiksi pasūtījumu līdz plkst. 14.00, pasūtījumu saņemsi tajā pašā dienā. Ja pasūtījums tiks noformēts pēc plkst. 14.00, pasūtītos produktus saņemsi nākamajā dienā.

Piegāde Latvijas centrālajā daļā

Alkohola piegāde Latvijas centrālajā daļā attiecas uz tiem, kas dzīvo Ādažos, Baltezerā, Bauskā, Carnikavā, Garciemā, Garupē, Dobelē, Jelgavā, Kadagā, Kalngalē, Medemciemā, Ogrē, Olainē, Jaunolainē, Saulkrastos, Siguldā vai Tukumā jeb Ādažu, Babītes, Bauskas, Baldones, Carnikavas, Dobeles, Engures, Garkalnes, Iecavas, Ikšķiles, Inčukalna, Jelgavas, Ķekavas, Mārupes, Ogres, Ozolnieku, Ropažu, Saulkrastu, Salaspils, Siguldas, Stopiņu vai Tukuma novados. Šajos Latvijas reģionos piegādes maksa ir tikai 10 EUR.

Veicot pasūtījumu līdz plkst. 14.00, savus iecienītākos produktus saņemsi tajā pašā dienā, taču, noformējot pasūtījumu pēc plkst. 14.00, tos saņemsi nākamajā dienā. Ja Tu dzīvo Latvijas centrālajā daļā, pasūtījumus vari saņemt katru dienu, tostarp brīvdienās un svētku dienās, no plkst. 9.00 līdz plkst. 22.00.

Piegādes nosacījumi pārējos Latvijas reģionos

Dzērienu lielveikala “Spirits and Wine” preču piegāde ir iespējama visās Latvijas pilsētās un reģionos, arī neskatoties uz to, ja Tu nedzīvo Rīgas tuvumā. Attālākajos Latvijas reģionos Tu vari saņemt savus iecienītos “Spirits & Wine” produktus – piegādes izmaksas būs 12 EUR.

Veicot pasūtījumu līdz plkst. 14.00, pasūtījumu saņemsi jau nākamajā dienā, taču, noformējot pasūtījumu pēc plkst. 14.00, to saņemsi 2 - 3 dienu laikā. Lūdzam ņemt vērā, ka dzērienu piegāde attālākajos Latvijas reģionos tiek veikta no pirmdienas līdz sestdienai, no plkst. 9.00 līdz 22.00.

Eksprespiegāde Rīgā un Pierīgā

Ja Tu dzīvo Rīgā, Babītē, Baložos, Beberos, Jaunmārupē, Rīgai tuvākajā Jūrmalas daļā, Mārupē, Mežārēs, Piņķos, Sēbruciemā vai Tīrainē - Tev ir ekskluzīva iespēja saņemt produktus no “Spirits & Wine” trīs stundu laikā no apmaksas veikšanas brīža! No pirmdienas līdz sestdienai, pasūti produktus no plkst. 10:00 līdz 20:00, svētdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00, un saņem “Spirits and Wine” produktus viegli un ātri, bez liekām grūtībām un gaidīšanas! Šis pakalpojums Tev izmaksās 10 EUR.

Ņem vērā!

Lai atgādinātu par alkoholisko dzērienu piegādi, kurjers ar Tevi sazināsies 30 minūtes pirms ierašanās Tavā atrašanās vietā. Saņemot produktus, neaizmirsti uzrādīt personu apliecinošu dokumentu - kurjeram būs nepieciešams to aplūkot pirms preču nodošanas. Atsevišķos gadījumos Tevis pasūtītie produkti varētu nebūt pieejami – tādā situācijā ar Tevi sazināsies “Spirits & Wine” klientu konsultants, par to Tevi attiecīgi informējot.

 

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME.

ALKOHOLISKO DZĒRIENU

PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA

NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR

AIZLIEGTA.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti