Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Skaists un veselīgs smaids

Skaists un veselīgs smaids ir svarīgs gan estētiski, gan vispārējās veselības ziņā. Zobārsti var palīdzēt saglabāt smaidu veselīgu un skaistu, bet jums jānodrošina regulāra zobu tīrīšana un profilakse. Regulāra un pareiza mutes higiēna var novērst zobu slimības, piemēram, kariesu un gingivītu, kas var radīt sāpes un diskomfortu. Tāpat zobārsti var palīdzēt uzlabot smaida izskatu, izmantojot, piemēram, balināšanu, kapes vai zobu implantus.

Vizītes pie speciālista

Regulāri apmeklējiet zobārstu - ik pēc gada ieteicams doties uz profilaktisku pārbaudi pie sava zobārsta, 2 reizes gadā - pie higiēnista. Zobu profilakse ir būtiska, lai novērstu zobu slimības, piemēram, kariesu un zobu mīksto audu iekaisumus. Konsultējieties ar zobārstu par kosmētiskiem risinājumiem, ja jums ir problēmas ar zobu izskatu, piemēram, zobi ir zaudējuši gaišo toni vai ir nevienmērīgi, konsultējieties ar zobārstu par kosmētiskiem risinājumiem, piemēram, zobu balināšanu, zobu venīriem vai implantiem.

Pakalpojumu  klāsts

Dr. Jūlijas Katkevičas zobārstniecības procedūru klāsts ir bagātīgs. Zobu estētikas saglabāšanai vai iegūšanai iespējams veikt, piemēram, zobu balināšanu, venīru uzlikšanu, zobu taisnošanu ar kapēm, kā arī piedāvājumā ir profesionāla zobu higiēna, ko būtu ieteicams apmeklēt ikvienam vismaz divas reizes gadā. Šīs un vēl daudz citas procedūras veic profesionāli zobārsti ar daudzu gadu pieredzi.

Mutes dobuma higiēna

Ievērojiet pareizu mutes higiēnas praksi - katru dienu vismaz divas reizes dienā rūpīgi tīriet zobus un izmantojiet zobu diegu, lai noņemtu pārtikas atliekas starp zobiem. Ievērojiet veselīgu dzīvesveidu, kas ietver sevī veselīgu uzturu, tas var palīdzēt saglabāt veselus zobus. Izvairieties no smēķēšanas un pārmērīgas alkohola lietošanas, jo šie kaitīgie ieradumi var kaitēt zobiem un mutes dobumam, lai saglabātu veselīgu smaidu.

Ir svarīgi ievērot veselīgu uzturu, kas satur pietiekamu daudzumu vitamīnu un minerālvielu, kas palīdz uzturēt veselīgus zobus un smaidu. Dr. Katkevičas diennakts zobārstniecība veic dažāda veida procedūras, lai ikviens klients spētu iegūt skaistu smaidu un justies droši speciālistu rokās. Regulāras vizītes pie zobārsta un higiēnas ievērošana var palīdzēt saglabāt zobus veselīgus un skaistus uz ilgu laiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti