Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Siltas un unikālas dāvanu idejas Ziemassvētkos

Ziemassvētku tuvošanās laikā visapkārt valda sirsnīga kņada, kad, šķiet, ikviens garāmgājējs meklē atbildi uz vienu un to pašu jautājumu “Ko uzdāvināt Ziemassvētkos ģimenei un draugiem?”. Atbildes meklējumi var sagādāt satraukumu, ja ideālā dāvanas ideja vēl nav nobriedusi. Taču uztraukumam nav pamata – iedvesmojies siltu un unikālu dāvanu idejām turpinājumā!

 

Paštaisīti dāvanu komplekti

Dāvanu komplekts ir ne tikai universāla un praktiska, bet gan arī personalizēta Ziemassvētku dāvanas ideja – to iespējams pielāgot jebkurām saņēmēja vēlmēm un vajadzībām. Glīti noformētā kastītē sakombinētās dāvanas var izvēlēties pēc dažādiem principiem – piemēram, mīļākās krāsas, hobijiem, interesēm un tamlīdzīgi. Lūk, dažas idejas iedvesmai:

  • Kafijas pauzes komplekts (ietver kafiju, krūzi vai servīzi, našķus un jebkādu papildu lietu, kas saņēmējam būs noderīga kafijas pauzē)
  • Grāmatu lasīšanas komplekts (piemēram, grāmata, grāmatzīme, žurnāla abonements, tēja, svece)
  • Filmu vakara komplekts
  • Dārza komplekts
  • Kosmētikas un skaistumkopšanas līdzekļu komplekts
  • Vienas smaržas komplekts – ja zini, kāda ir mīļākā saņēmēja smarža, vari izvēlēties kombinēt dāvanas pēc šāda principa. Piemēram, ietver dažādus produktus ar lavandas smaržu.
  • Vienas krāsas komplekts
  • Patriotu komplekts – izvēlies konkrētajai valstij raksturīgas lietas, piemēram, rotaslietas ar latvju zīmēm, brošu valsts karoga krāsā un tamlīdzīgi.

Personalizēts t-krekls vai hūdijs

T-krekls vai hūdijs ar personalizētu apdruku noteikti būs dāvana, kas neatstās vienaldzīgu. Uzdrukāt iespējams teju jebko, kas nodos vērtīgo vēstījumu. Piemēram, tas var būt kopīgs foto, kas atgādinās par skaistajiem mirkļiem, oriģināls citāts, jūsu vārdi vai pat mīlestības vēstule! Tāpat saskaņoti dizaina t-krekli vai hūdiji ir lieliska dāvana visai ģimenei – šāds apģērbs mīļi atgādinās vienam par otru un būs oriģināls stila elements, dodoties kopīgos piedzīvojumos.

Nav šaubu, ka apdrukāts tekstils ir arī unikāla iespēja un pieredze radīt pašam savu dizainu – tas var būt gan zīmējums, gan īsts grafiskā dizaina mākslas darbs. Katrā ziņā, par šādu dāvanu var droši teikt, ka tā ir savām rokām darināta, tādēļ saņēmējam noteikti sagādās īpašas emocijas.

Personalizētu hūdiju un kreklu apdrukas dāvanas izveidot palīdzēs uzņēmums “Printtoo”. Vienkārši izveido savu dizainu un augšupielādē to “Printtoo” mājaslapā  – speciālais personalizēšanas rīks realizēs jebkuru individuālu dizainu uz dažādiem tekstila produktiem: 

  • T-krekliem
  • Polo krekliem
  • Džemperiem
  • Hūdijiem
  • Auduma maisiņiem

No tevis nepieciešams vien dizains un novietojuma apraksts!

Ja tomēr dizaina radīšana pašam rada sarežģījumus, vienmēr vari lūgt palīdzību ideju ģenerēšanā un uzticēt unikāla dizaina izstrādi “Printtoo” dizaineru komandai!

Uzdāvini kopīgu piedzīvojumu

Dāvana, ar kuru gandrīz nekad nevar “nošaut greizi”, ir kopīgs piedzīvojums – galu galā, kas var būt labāks par kopīgām atmiņām? Piedzīvojumu vari izplānot un organizēt pats, vai arī izvēlēties kādu no jau “gatavajiem” variantiem, piemēram, dāvanu kartēm. Lūk, dažas idejas kopīgam piedzīvojumam:

  • Brauciens ar sniega motociklu
  • Vakariņas tumsā
  • SPA apmeklējums
  • Kopīga fotosesija
  • Batutu parka apmeklējums
  • Meistarklases apmeklējums (piemēram, sveču, lūpu krāsu, smaržu u.tml. gatavošanas meistarklase)
  • Foto orientēšanās spēles
  • Hokeja spēles, koncerta, teātra apmeklējums
  • Akvaparks

Augu terārijs

Pēdējās piecgades aktuālākā tendence ir ieviest dažādus dabas elementus savās mājās – tie kalpo ne vien kā jauks interjera dekors, bet ir arī patiešām relaksējoša un nomierinoša nodarbe. Interesanta dāvana ir sava augu terārija veidošanas komplekts – tā ir iespēja iepildīt terārijā mīļākos augus un dekorus, piemēram, sūnas, akmeņus un citus elementus. Atšķirībā no dažādiem telpaugiem, augu terārija priekšrocība ir tajā, ka tie “izdzīvo” un attīstās savā dabā, vien ar minimālu cilvēka iesaisti.

Abonements

Viena no mūsdienu aktuālākajām dāvanām ir dažādi abonementi. Piemēram, žurnāla abonements būs veiksmīga dāvanas izvēle, jo gan latviešu, gan ārzemju presē pieejamas neskaitāmas opcijas, ko var pielāgot lasītāja interesēm un hobijiem – dārzkopība, politika, skaistumkopšana, dzīvesstils, mode un citi.

Tāpat aizvien aktuālāki kļūst mūzikas un TV straumēšanas servisu abonementi – jaunākās filmas, raidījumi, mūzika, podkāsti ir saturs, kas visbiežāk pieejams tikai maksas pakalpojumu sadaļā, tāpēc tā būs vērtīga dāvana tiem, kas vēlas ieviest dažādību savā ikdienā. Apple TV, Spotify, Apple Music, Netflix ir tikai daži no piemēriem.

Personisks vēstījums

Mūsdienās kā nekad iepriekš ir svarīgs cilvēcīgs tuvums, mīlestība un emocijas, tādēļ personisks ziņojums var izrādīties viena no labākajām dāvanu idejām! Pasniedz dāvanā ar roku rakstītu vēstuli vai Ziemassvētku kartīti, kuru rotā Tavs zīmējums vai sacerēts dzejolis – šādai dāvanai ir pavisam cita vērtība un šarms! Tāpat unikāla ideja ir izveidot video apsveikumu, kurā, piemēram, uzdrīksties pateikt visu to svarīgo, ko klātienē esam raduši noklusēt.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti