Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

SIA InCREDIT GROUP – naudas kredīti, kredīti uzņēmumiem, pārkreditācija

Līzinga kompānija Incredit ir Rietumu bankas meitas uzņēmums, kas ir viena no lielākajām bankām Baltijā. Incredit nodrošina populārākos finanšu produktus Latvijas iedzīvotāju vidū.

Runa ir par tādiem kredītiem kā – naudas kredīts, auto kredīts uzņēmumiem un kredīts biznesa attīstībai. Jebkuru no šiem kredītiem jūs varat noformēt online kompānijas oficiālajā mājas lapā vai vienā no Incredit kreditēšanas centriem – adreses un tālruņa numuri pieejami mājas lapā sadaļā kontakti.

Incredit pakalpojumi

  • Auto kredīts uzņēmumiem. Tas ir viens no patēriņa (naudas) kredīta veidiem, taču tā nosacījumi ir īpaši pielāgoti konkrēti autotransporta iegādei. Incredit piedāvā līdz pat 25000 eiro jauna vai lietota auto iegādei. Pēc līguma noslēgšanas, klientam ir 60 dienas auto meklēšanai. Tādā veidā klients var uzreiz veikt auto iegādi, netērējot laiku meklējumiem un kredīta noformēšanai jau pēc tam, kad auto ir atrasts.
  • Kredīts uzņēmumiem jeb biznesa attīstībai. Ļoti populārs kredīta veids mazajiem un vidējiem uzņēmējiem. Bankas bieži vien atsaka uzņēmumiem kredīta izsniegšanā, īpaši, ja nauda ir paredzēta biznesa uzsākšanai – piemēram, bankas darbiniekus neuzrunāja iesniegtais biznesa plāns vai neredz, kā kredītņēmējs spēs atmaksāt aizdevumu. Savukārt Incredit ir iespējams aizņemties līdz 10000 eiro bez biznesa plāna iesniegšanas un saņemt līdzekļus apgrozāmo līdzekļu papildināšanai, transportlīdzekļa iegādei, tehnikas vai telpu nomai vai jebkurām citām biznesa vajadzībām.
  • Refinansēšana (pārkreditācija) juridiskām personām. Tā ir vairāku kredītu apvienošana, kas ērti atmaksājama ar ērtu ikmēneša maksājumu vienai kompānijai. Parasti refinansēšanu izvēlas, lai saņemtu izdevīgāku atmaksas termiņu un procentu likmi. Tas ir viens no labākajiem risinājumiem situācijās, kad ir vairāki kredīti un klients vēlas veikt vienu ikmēneša maksājumu ar izdevīgākiem nosacījumiem.

Kā noformēt ātro kredītu Incredit mājas lapā

Procedūra ir pavisam vienkārša. Jums jānorāda online kalkulatorā summa un kredīta atmaksas termiņš – tā jūs uzzināsiet ikmēneša maksājumu. Tad jāaizpilda īsa pieteikuma forma un jānosūta Incredit kreditēšanas speciālistiem. Prasības ir pavisam minimālas – jābūt Latvijas iedzīvotājam, vecums no 21 līdz 70 gadiem, jābūt oficiāliem ienākumiem un atvērtam bankas kontam kādā no Latvijas bankām. Noformējot auto kredītu virs 10 000 eiro, nepieciešama ķīla. 

Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizņēmumu atdot!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti