Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Saulesbrilles 2024: Metropole Optika atklāj aktuālākās tendences un padomus izvēlei

Pavasaris ir klāt, un tas nozīmē, ka laiks atjaunot savu saulesbriļļu kolekciju! Metropole Optika, vadošais optikas veikalu tīkls Latvijā, seko līdzi jaunākajām tendencēm saulesbriļļu nozarē un piedāvā plašu augstas kvalitātes briļļu klāstu no pasaules ievērojamākajiem zīmoliem.

Aktuālākās saulesbriļļu tendences 2024. Gadā

Šajā intervijā Gita Skribāne, Metropole Optika iepirkumu vadītāja, dalās ar mums aktuālākajām saulesbriļļu tendencēm 2024. gadam, sniedz padomus, kā izvēlēties sev piemērotāko modeli, un stāsta par to, kā Metropole Optika rūpējas par klientu apmierinātību.

1.Kādi ir populārākie saulesbriļļu modeļi 2024. gadam, ņemot vērā Metropole Optika pārdošanas datus? Vai ir vērojamas kādas jaunas tendences, kas atšķiras no 2023. Gada?
Par šī gada pārdošanas datiem vēl ir pāragri spriest, jo saulesbriļļu sezona nupat tikai ir sākusies.

2.Kādas saulesbriļļu formas vislabāk piestāv dažādām sejas formām? Kādi ieteikumi ir klientiem, kuri izvēlas saulesbrilles pirmo reizi?
Nav pareizu vai nepareizu briļļu, formu vai krāsu. Sajūtas nosaka visu! Simetrija, asimetrija, ģeometriska forma vai zaļas krāsas saulesbrille? Kādēļ gan ne? Jebkuras brilles ir sajūtu un stāstu aksesuārs. Tās atspoguļo mūsu iekšējo pasauli, garastāvokli, skatu uz dzīvi un pašiem uz sevi.

3.Kādas krāsas un materiāli šogad ir aktuāli saulesbrillēm? Vai ir vērojama atgriešanās pie klasikas vai tieši pretēji - dominē drosmīgākas izvēles?

Taisnstūra formas brilles: Šī klasiskā forma atgriežas modē 2024. gadā, piedāvājot elegantu un mūsdienīgu izskatu. Taisnstūra formas brilles pieejamas dažādos materiālos un krāsās, tāpēc ikviens var atrast sev tīkamāko variantu.

Masku tipa brilles: Šis stils, kas iedvesmots no sporta pasaules, joprojām ir aktuāls arī 2024. gadā. Masku tipa brilles nodrošina plašu redzes lauku un lieliski aizsargā acis no saules stariem.

Oversize brilles: Lielās brilles joprojām ir populāras, un 2024. gadā tās kļūs vēl lielākas. Oversize brilles ir lielisks veids, kā izcelt savu personību un pievienot savam stilam kaut ko drosmīgu.

Klasiskās formas: Kaķacs un aviatora formas brilles nekad neizies no modes. 2024. gadā šīs klasiskās formas tiks interpretētas ar jaunām krāsām, izmēriem un materiāliem.

Spilgtas krāsas: Papildus klasiskajiem, melnajiem un brūnajiem krāsu toņiem, 2024. gadā aktuālas būs arī spilgtas krāsas, piemēram, oranža, dzeltena, zaļa, rozā un sarkana. Šīs krāsas ļaus jums izcelties no pūļa un pievienot savam stilam kaut ko jaunu un interesantu.

Dabas materiāli: Ilgtspēja ir aktuāla tēma arī saulesbriļļu nozarē. 2024. gadā kļūs populāri briļļu ietvari no dabīgiem materiāliem, piemēram, koka, bambusa un acetāta.

4.Kādas saulesbrilles Jūs ieteiktu autovadītājiem, sportistiem un citiem aktīviem cilvēkiem? Kādi faktori jāņem vērā, izvēloties saulesbrilles konkrētām aktivitātēm?
Jebkura aktīvā dzīveseida piekritējiem, izvēloties saulesbrilles, būtiskākais kam būtu jāpievērš uzmanība ir briļļu lēcas. Lai gūtu labāko risinājumu, ļoti svarīgi ir apzināties kādam mērķi, kādām vajadzībām, kādām dzīves situācijām brilles ir nepieciešamas. Šobrīd ir pieejami risinājumi teju jebkurai vajadzībai, tādēļ noteikti iedrošinu un iesaku aprunāties ar konsultantiem optikas salonā, lai gūtu labāko, ko jaunas brilles spēj sniegt.

5.Kā Metropole Optika nodrošina, ka tās piedāvātās saulesbrilles atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un efektīvi aizsargā acis no UV stariem?
Katrā no mūsu saloniem var pārliecināties un pārbaudīt jebkuras saulesbrilles UV aizsardzību ar UV testeri.

6.Kādu padoui Jūs dotu klientiem, izvēloties saulesbrilles Metropole Optika salonos? Kā ar konsultantu palīdzību var atrast sev ideāli piemērotāko modeli?

Pats svarīgākais, lai saulesbrilles ir ērtas un labi “ieguļas”. Optikas salonu konsultanti palīdzēs ar padomu, kam jāpievērš uzmanība, piemēram, lai saulesbriļļu deguna tiltiņš ērti pieguļ degunam, vai lēcas nav pārāk tuvu acīm, kas var radīt diskomfortu, kad skatāmies uz augšu vai uz leju utt. Saulesbriļļu kājiņas var pieregulēt, to konsultants palīdzēs izdarīt uz vietas salonā.

7.Kā Metropole Optika rūpējas par klientu apmierinātību? Kādas atgriešanās un garantijas iespējas ir pieejamas saulesbriļļu pircējiem?
Mums ir svarīgi klienta labsajūta ne tikai briļļu iegādes brīdī, bet arī pēc tam. Dzīvē mēdz gadīties dažādas neparedzētas situācijas, arī ar iegādātajām brillēm, tādēļ piedāvājam saviem klientiem nodrošināties un vienmēr iegādāties arī briļļu servisa garantiju. Tā nodrošinās briļļu ietvara un lēcu nomaiņu ar 70% atlaidi, ja nejauši tiek sabojātas brilles. Jebkurš ražošanas defekts, protams, tiek novērsts vai apmainīts bezmaksas divu gadu periodā no briļļu iegādes brīža. Servisa garantijas ietvaros piedāvājam bezmaksas briļļu apkopi – deguntiņu maiņu, ultraskaņas tīrīšanu, skrūvīšu maiņu, briļļu taisnošanu u.c.

Noslēgumā

Izvēloties saulesbrilles Metropole Optika salonā, konsultanti jums palīdzēs atrast sev ideāli piemērotāko modeli, ņemot vērā jūsu sejas formu, vajadzības un stilu. Tāpat Metropole piedāvā plašu bērnu saulesbriļļu klāstu, kā arī optiskās saulesbrilles ar jūsu redzei nepieciešamajiem dioptrijām.

Tāpēc šajā pavasarī neaizmirstiet iegriezties kādā no Metropole Optika saloniem, lai izvēlētos sev jaunas, stilīgas un kvalitatīvas saulesbrilles!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti