Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rūpes par uzņēmumu un īpašumu drošību: uzticamākie videonovērošanas un tehniskās apsardzes risinājumi

Covid-19 pandēmijas laikā ar virkni jaunu drošības izaicinājumu saskaras ne tikai privātie īpašumi, bet arī biznesa objekti. Lai spētu sekmīgi reaģēt uz drošības riskiem, kas saistīti ar ražošanas procesa uzraudzību, fizisko drošību, zādzībām, vandālismu, ugunsdrošību un pat kiberdrošību, jaunāko novērošanas tehnoloģiju sniegtās iespējas ir neaizvietojamas. Inovācijas videonovērošanas sistēmu, kā arī termo un kustību sensoru tehnoloģijās sniedz iespēju ikvienam uzņēmumam, neatkarīgi no tā darbības veida un drošības prasībām, saņemt augstāko aizsardzību pret iespējamiem zaudējumiem un uzņēmuma darbības kavēšanas risku. SIA ALTAS IT, oficiālais Mobotix un Kentix izplatītājs Latvijā, piedāvā inovatīvus tehniskās apsardzes risinājumus plaša spektra apdraudējumu novēršanai ar īpašām integrācijām Covid-19 pandēmijas radīto apdraudējumu novēršanai.

Videonovērošanas kameras ražošanai, noliktavām un transportam

Katram uzņēmumam ir nepieciešams pasargāt noteiktus infrastruktūras vai uzņēmuma darbībai nozīmīgus elementus. Vieniem tā būs telpu un ēku fiziskā aizsardzība, savukārt citiem - datu aizsardzība, ražošanas procesu uzraudzība vai ugunsnelaimes apdraudējuma monitorings. Jaunākas videonovērošanas sistēmas un to komponentes šodien sniedz iespēju videonovērošanas kameras pielāgot ikviena uzņēmuma apdraudējuma risku uzraudzībai. SIA Altas IT piedāvā plašu videonovērošanas un termokameru risinājumu izvēli ražošanai, noliktavām un transportam, kā arī piekļuves kontrolei un pacientu uzraudzības kontrolei. Visas Altas IT piedāvātās videonovērošanas sistēmas ir iespējams pielāgot ikviena uzņēmuma individuālajām drošības prasībām, lai monitorētu un novērstu apdraudējumus nepārtrauktai uzņēmuma darbībai.

Videonovērošanas sistēmas apsardzes darba efektivizēšanai

Objektu iekštelpu un ārējā perimetra uzraudzība ar videonovērošanas kameru sistēmām ir viens no efektīvākajiem risinājumiem apdraudējuma novēršanai, kā arī pārkāpumu konstatēšanai un atklāšanai. Pateicoties jaunākajām videonovērošanas sistēmu un programmatūras tehnoloģijām, tieši videonovērošanas kameras ir lielākais palīgs apsardzes un drošības dienestu darba efektivizēšanai, pielāgojoties globālās pandēmijas radītajiem apdraudējumiem tirdzniecības vietās, uzņēmumu telpu kompleksos un ražošanas uzņēmumos. Mobotix videonovērošanas kameru risinājumi iekštelpām un videi nodrošina ne tikai augstākās kvalitātes video ierakstīšanas un video materiālu apstrādes funkcionalitāti, bet arī integrētos drošības risinājumus klientu plūsmas analīzei.  

Mobotix videonovērošanas kameras – jaunākas inovācijas un vācu kvalitāte

SIA Altas IT piedāvā vācu ražotāja Mobotix profesionālās videonovērošanas kameras un to sistēmu sastāvdaļas. Mobotix ir viens no pasaulē vadošajiem videonovērošanas sistēmu ražotājiem, kuru produktu kvalitātes pamatā ir vācu inženierija un inovācijas. Visas Mobotix zīmola kameras tiek ražotas un testētas Vācijā, uzrādot augstus ekspluatācijas rezultātus.  Zīmola iekštelpu kameras, āra kameras, termokameras un Move sērijas kameras ir pasaules līderes augstas izšķirtspējas IP kameru segmentā. Augstā Mobotix kameru attēlu kvalitāte nodrošina iespēju iegūt nemainīgi augstas izšķirtspējas, asus un tīrus novērošanas kameru attēlus, kas var tikt izmantoti pierādījumu iegūšanai, apdraudējumu novēršanai un datu apstrādei.  Turklāt viena no svarīgākajām Mobotix kameru priekšrocībām ir bezmaksas programmatūra, licencēšana un atjauninājumu saņemšana, kas Mobotix kameru īpašniekiem tiek nodrošināta līdz ar produktu iegādi. Šāda produktu komplektācija un bezlicences risinājums ar integrēto programmatūru padara Mobotix kameras par vienu no izdevīgākajiem profesionālo IP kameru piedāvājumiem tirgū. Ja vēlaties uzzināt vairāk par Mobotix kamerām, programmatūru vai izmantošanas iespējam konkrētu apdraudējumu novēršanai, sazinieties ar Altas IT un piesakieties produktu demonstrācijai!

ALTAS IT Latvija ietilpst ALTAS uzņēmumu grupā un ir viens no vadošajiem uzņēmumiem videonovērošanas iekārtu un drošības risinājumu nozarē Baltijas valstīs. ALTAS IT ir oficiālais Mobotix, Digifort, Kentix, Genetec, Emitlight un Vanderbilt pārstāvis Latvijā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau l...

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti