Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rotaslietas Valentīndienā – kā izvēlēties īsto dāvanu otrai pusītei

Mēdz teikt, ka mīļotajam cilvēkam jāliek justies mīlētam katru dienu, ne tikai īpašās reizēs, un kādēļ lai Valentīndiena būtu izņēmums? Mīlētāju diena ir lieliska iespēja savai otrai pusei īpašākā veidā atgādināt, cik liela nozīme viņam vai viņai ir Tavā dzīvē. Rotaslietas labāk kā jebkas cits simbolizē vērtību, ilgmūžību un skaistumu, tās liek atplaukt smaidā un iepriecina pat prasīgākos cilvēkus. Rotas tiek uzskatītas par piemērotāko dāvanu īpaši tuviem, īpaši mīļiem, īpaši svarīgiem cilvēkiem. Kā izvēlēties rotas mīļotajam vai mīļotajai un ko darīt, ja izvēle ir pārāk grūta – lasi šī raksta turpinājumā.

Kāds ir cilvēks, kuram paredzēta dāvana Valentīndienā

Lai izvēlētos īsto dāvanu, atlase jāsāk ar gluži elementāriem jautājumiem: vai un kādas rotas šis cilvēks izvēlas šobrīd, vai ausīs ir caurumiņi auskariem, vai priekšroka tiek dota jautrām krāsām vai klasikai? Ja vēlas ar dāvanu trāpīt desmitniekā, ir jāvelta laiks otras pusītes gaumes izpētei. Ir cilvēki, kas dod priekšroku zeltam, ir tādi, kas izvēlas tikai sudraba rotas, vēl citiem metāla izvēle nav tik būtiska, ja tiek ievērots piemērots stils. Vieglākais veids, kā izprast sava mīļotā vai mīļotās gaumi, ir pievērst uzmanību izvēlēm, stilam, mīļākajām rotām.

Dāvanas budžeta noteikšana atvieglo meklējumus

Ņemot vērā, cik plašs ir juvelierizstrādājumu klāsts, budžeta noteikšana ir lielisks pirmais filtrs, kas palīdzēs ierobežot meklējumu lauku. Zelta rotas prasīs nedaudz lielākus ieguldījumus, sudraba rotas ir pieejamākas. Pastāv arī tērauda, keramikas, tekstila un citu materiālu rotas, to izmaksas var ietekmēt ne tikai izejmateriāls, bet arī rotu zīmols vai kolekcijas pieprasījums. Mūsdienās ļoti populāri ir apzeltīti sudraba izstrādājumi, tie ir izcili skaisti, ļoti vērtīgi un pieejami. Piemēram, GIVEN kolekcijās plašā izvēlē ir gan apzeltīti zelta gredzeni, gan auskari un citas rotas.

Kādu ziņu dāvana paudīs saņēmējam

Kad budžets ir noteikts, jāizvēlas dāvanas veids. Saņemt Valentīndienā dāvanu jau pats par sevi ir patīkams notikums, taču katra dāvana ir arī kā ziņas nesējs. Stilīgi dizaina kuloni vai klasiski zelta auskari – katrs no tiem pasaka ko pavisam citu. Reizēm dāvanas runā daudz skaļāk par vārdiem. Rotas kā dāvana var iepriecināt, juvelierizstrādājumi var paust novērtējumu vai slēptākās vēlmes. Piemēram, atslēgu piekariņi, kuriem pievienota atslēga vai klasisks zelta gredzens ar briljantu var pateikt daudz vairāk kā simtiem vārdu.

Arī rotas var padarīt personīgas

Ieguldot pavisam nedaudz laika un izdomas ir iespējams dāvanu padarīt personīgu. Klasiskākā versija būtu gravējums – novēlējums, datums vai vārds padarīs rotu neaizmirstamu un piešķirs tai papildu vērtību un emocijas. Rotu personīgu padara arī tematiski piemeklēts iepakojums, piemēram, īpašas formas kārbiņa, personīgi noformēta kartiņa vai maciņš, kurā kopā ar auskariem, kulonu vai gredzenu atrodas arī personīgi saņēmējam veltīti vārdi.

Ja galvā nav nevienas idejas

Pat, ja zinām dāvanas saņēmēja gaumi un vēlmes, esam noteikuši dāvanas budžetu un izdomājuši, kā to padarīt personīgu, rotu izvēle var nomocīt pat rūdītākos dāvanu pasniedzējus un gadās tā, ka galvā nav pilnīgi nevienas idejas, bet Valentīndiena jau klauvē pie durvīm. Šādā reizē laba alternatīva ir pareizi izvēlēta dāvanu karte. Ja dāvanu karte sniedz iespēju izvēlēties no ļoti liela lielisku rotu klāsta, tad tā nodrošina izvēles brīvību saņemt to, pēc kā sirds ilgojas visvairāk. GIVEN dāvanu kartei ir vairākas priekšrocības – to var iegādāties klātienē vai attālināti, to var nosūtīt ar kurjeru vai e – pastā elektroniskā formā un tās romantiskais noformējums liks atplaukt smaidā.

Kur meklēt ideālās rotaslietas

Lai ko un kam Tu meklētu, GIVEN juvelierizstrādājumu veikals ir ideāla vieta, ar kuru sākt – plašajā rotu kolekciju klāstā var atrast gan klasiska, gan moderna un unikāla dizaina rotas visām gaumēm. Atradīsi gan ekskluzīvas, gan ļoti pieejamas rotaslietas, nepieciešamības gadījumā pāris minūšu laikā var noformēt bezprocentu dalīto maksājumu. Atceries, ka glīti noformēta drukāta vai elektroniska Given dāvanu karte sagādās tikpat daudz prieka un iespēju rotāties, kā precīzi piemeklēta dāvana. Ielūkojies GIVEN klātienes vai interneta veikalā jau šodien un dāvini prieku savai otrai pusei Valentīndienā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti