Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīga jau izfotografēta? Dodieties uz Šauļiem – uz jaunām fotosesijām

Gadās, ka, fotografējot pilsētu, kurā dzīvojam, dažkārt pietrūkst "to skaisto stūrīšu", kurus iemūžināt. Bet tās ir īstas galvassāpes sociālo tīklu "darbiniekiem" – ik dienu tiek prasīts jauns saturs. Tāpēc aicinām uz Šauļiem – pilsētu, kas aizvien atjaunojas un kurai ir ko piedāvāt gan dabas, gan pilsētas betona mīļotājiem.

Pajautājām tiem Šauļu iedzīvotājiem, kas bieži apmeklē savus sociālos tīklus un rada saturu, kuras pilsētas vietas viņi ieteiktu fotosesijām. Tad nu, lūk, mums ir saraksts, kur gan iekštelpās, gan ārpus telpām atradīsies vieta visskaistākajam selfijam.


Ārpus telpām

Venclausku nams (Venclauskių namai) – Baltais nams ar atjauninātu fasādi un romantiskām kolonnām, kāpnītēm, velvēm.

H. Frenkeļa villa (Ch. Frenkelio vila)– iespaidīgas kāpnes, parks, rozes, šūpoles, strūklaka. Daudz fotogēnisku vietu nelielā platībā.

Augšāmcelšanās laukums (Prisikėlimo aikštė) – pārveidotais, var teikt – vēl pēc krāsas smaržojošais laukums ir liels un plašs, tieši piemērots fotografēšanas izmēģinājumiem. Pakāpieni, ūdens un veci ozoli būs īsti piemēroti fotogrāfijām.

Šauļu bulvāris – 1200 metru fantāzijai. Varbūt ieinteresēs telpiskā reklāma, varbūt strūklakas, bet varbūt piesēdīsi kafejnīcā?

Talkšas ezera piekraste – ja tev nav fotogrāfijas pie “Dzelzs lapsas”, Šauļos nemaz neesi bijis. Visa ezera piekraste ir piemērota fotografēšanai, varbūt vari izvēlēties improvizētu pikniku pļavā?


Iekštelpās

Tējnīca Valerijonas – Provansas cienītājiem. Šeit daudz jauku vietu, kur piesēst un uzņemt labu kadru ar veselīga ēdiena porciju.

Fotogrāfijas muzejs – telpas, ekspozīcijas un veca ķieģeļu siena gaida jaunos fotomāksliniekus.

Restorāni Leja un Boho – spožums ar kruasāniem, labām olām Benedikta gaumē un mimozām.

Gastrobārs Cask215 – omulīgais malkas šķūnis ar amerikānisku interjeru vislabāk izskatās, kad iedegtas vakara gaismas. Labu apetīti!

Mākslas galerija – daudz gaismas, mākslas uz sienām un mākslas albumos.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti