Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Profesionāli uzkopšanas līdzekļi vienuviet

Nepieciešami labi, profesionāli uzkopšanas līdzekļi? Vai līdzekļi profesionālai auto mazgāšanai un apkopei?

Plaša tīrīšanas/mazgāšanas līdzekļu, papīra roku un industriālo dvieļu, auto ķīmijas līdzekļu izvēli vienuviet atradīsiet www.hrcgroup.lv. Ko vēl var atrast pie HRC Group, uzzināt var vairāk rakstā. 

Viss telpu un auto mašīnu tīrībai pie HRC Group

HRC Group ir vairumtirdzniecības uzņēmums, kura piedāvājumā ir gan ikdienas, gan profesionālai lietošanai paredzēti tīrīšanas/ mazgāšanas līdzekļi, papīra roku dvieļi, industriālais papīrs, kā arī dažādi auto ķīmijas līdzekļi.

HRC Group piedāvājumā atrodamie profesionālie uzkopšanas līdzekļi atbilst visām noteiktajām prasībām, ES standartiem un ir apstiprināti ar produkcijas ražotāju kvalitātes sertifikātiem, kā arī videi draudzīgu uzkopšanas līdzekļu eko marķējumu.

HRC Group piedāvā līdzekļus trauku mazgāšanai gan ar rokām, gan mašīnās, kaļķakmens noņemšanai, grīdām, dažādām virsmām, konvekcijas krāšņu un cepamo iekārtu kopšanai, sanitāro telpu uzkopšanai, stiklam, vaļas mazgāšanai un balināšanai.

Ienāciet www.hrcgroup.lv, apskatieties piedāvājumu un pasūtiet  nepieciešamos mazgāšanas līdzekļus ātri un izdevīgi!

Auto ķīmijas līdzekļi automazgātavām un servisiem

HRC Group vairumtirdzniecības bāzē var atrast arī labu auto ķīmijas līdzekļu piedāvājumu gan auto mazgātavām, gan servisiem auto īpašai apkopei.

Auto ķīmijas līdzekļi ir pielietojami gan parasto automašīnu mazgāšanai, gan smagās tehnikas apkopei. Automazgātavām te var iegādāties visu vajadzīgo – priekšmazgāšanai, mazgāšanai (arī kukaiņu, asfalta traipu noņemšanai), pulēšanai un vaskošanai.

HRC Group ir ieguvis izplatītāja tiesības no Beļģijas uzņēmuma Nerta, kas ir viens no vadošajiem auto un lauksaimniecības tehnikas mazgāšanas līdzekļu ražotājiem Eiropā.

Uzņēmums apgādā arī servisus ar visām nepieciešamajām servisa ķīmijām.

Labi un profesionāli instrumenti pie HRC Group

Ja ienāksiet www.hrcgroup.lv mājaslapā, ieraudzīsiet arī ļoti plašu Makita instrumentu un tehnikas piedāvājumu. 2021.gada aprīlī uzņēmums kļuva par oficiālo Makitas un Bosch akumulatoru un elektrisko instrumentu tirdzniecības partneri. Makita – labs piedāvājums gan amatniekiem, gan profesionāļiem. Savā nozarē Makita ir līderis. Turklāt tam ir augsts servisu un garantiju tīkls.

HRC Group ir pārstāvis tādiem preču zīmoliem kā Diskleknik (Zviedrija), Industrie Celtex (Itālija), Hoonved (Itālija), Nerta (Beļģija), Ekopapīrs (Latvija), NB Quality (Igaunija), Bosch un Makita.

Kļūstiet par HRC Group klientu, iegādājieties sev nepieciešamos līdzekļus un pārliecinieties par vairumtirdzniecības bāzes izdevīgo piedāvājumu!

HRC Group piedāvājumā ir arī profesionāls trauku mašīnu remonts, serviss un apkope, ja tas ir nepieciešams. HRC Group meistari pirms remonta veikšanas visas izmaksas, kas ir atkarīgas no defekta sarežģītības un detaļu cenām, saskaņo ar klientu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti