Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Pilna servisa auto līzings – vai tas ir kā auto “All Inclusive”?

Mūsdienu dzīve nav iedomājama bez auto. Ierasto pieeju – automašīnas iegādi īpašumā – aizvien biežāk nomaina jauna tendence – pilna servisa auto līzings, kas vairāk līdzinās ilgtermiņa nomai. Kādas ērtības un priekšrocības tas piedāvā? Un kā atšķiras no “parastā” auto līzinga?

Kas ir pilna servisa auto līzings?

Automašīnu līzings nozīmē, ka klients noteiktu periodu maksā līzinga maksājumu par auto, kā arī procentmaksājumu atbilstoši procentlikmei. Šim periodam noslēdzoties, klients kļūst par līzinga auto pilntiesīgu īpašnieku. Attiecīgi īpašniekam pašam arī jāuzņemas visas ar auto uzturēšanu un vēlāk, ja vēlēsies auto pārdot, arī ar pārdošanu saistītās rūpes un izmaksas. Auto līzings uzņēmumiem ar lielāku autoparku veido būtisku izdevumu daļu, turklāt prasa laiku, rūpes un atbildību.

Pilna servisa auto līzings zināmā mērā ir auto nomas un līzinga kombinācija, turklāt ar būtiskām ērtībām klientam. Klients, tāpat kā līzinga gadījumā, maksā ikmēneša līzinga maksājumu, taču tas ir fiksēts un nemainās līdz ar procentlikmju izmaiņām. Un šajā maksājumā ir iekļauta auto apdrošināšana un ar tehnisko uzturēšanu saistītie izdevumi. Kāpēc tā? Jo pēc pilna servisa līzinga perioda beigām klients atdod auto atpakaļ tā īpašniekam, līzinga kompānijai, izvēloties jaunu auto pēc savas gaumes un vajadzībām.

Šo pakalpojumu aizvien biežāk izvēlas tieši uzņēmumi. Tas ļauj izlīdzināt finanšu plūsmu un pēc līzinga perioda beigām neuztraukties par auto tālāk pārdošanu vai uzturēšanu. Taču šis pakalpojums kā izdevīgs auto līzings pieejams arī privātpersonām, piedāvājot virkni būtisku ērtību un priekšrocību, kas palīdz ietaupīt gan laiku, gan līdzekļus.

Pilna servisa līzinga galvenās priekšrocības

Līdzās pamatfunkcijai – automašīnas jeb mobilitātes nodrošināšanai – pilna servisa līzings piedāvā virkni priekšrocību, kādu nav parastajam līzingam:

  • Viens fiksēts, pārskatāms maksājums – katru mēnesi jums jāmaksā vienāda summa, kas ļauj plānot budžetu ilgākam periodam un izvairīties no negaidītiem, ar auto saistīto izmaksu, lēcieniem.
  • Maksājumā iekļauta auto apdrošināšana (arī KASKO), riepu maiņa un serviss, tehniskās apskates un auto uzturēšana labā tehniskajā kārtībā, kā arī 24/7 palīdzība uz ceļa un maiņas auto, ja tas nepieciešams.
  • Varat izvēlēties un pasūtīt sev tīkamu auto no pilna servisa līzinga kompānijas auto klāsta vai jebkuru automašīnu no oficiālā automašīnu dīlera Latvijā. Lieliska iespēja izmēģināt jaunu auto modeli vai dzinēja veidu, kā arī regulāri pielāgot auto mainīgajām vajadzībām.
  • Pēc līzinga perioda beigām nav jāuztraucas par auto tālāk pārdošanu, kas var būt gana ilgs un sarežģīts process – auto tiek atgriezts atpakaļ līzinga kompānijai.

Automašīnas līzings – AVIS piedāvājums

Auto nomas un pilna servisa līzinga kompānija AVIS uzkrājusi ievērojamu pieredzi savā nozarē. Mūsu plašajā auto klāstā atradīsiet gan mūsdienīgus hibrīdus un elektroauto, ko izvēlas aizvien vairāk klientu, gan kompaktas automašīnas dzīvei pilsētā, gan biznesa klases sedanus un SUV, kas ideāli piemēroti dzīvei piepilsētā vai starp pilsētu un laukiem. Ja tomēr nevari izlemt, kādu auto izvēlēties, ieskaties rakstā par populārākajiem auto veidiem, kurus izvēlas uzņēmumi.

Pilna servisa līzings tiek piedāvāts gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Šī pakalpojuma periods ir no diviem līdz pieciem gadiem. Tā ietvaros saņemat auto ar OCTA un KASKO, automašīnai tiek nodrošinātas nepieciešamās tehniskās apskates, kā arī riepu maiņa un glabāšana.

Noderīgs pakalpojums ir arī rezerves atslēgas glabāšana. Un tas viss – vienā fiksētā maksājumā, ko varat plānot mēnešiem uz priekšu. Sazinieties ar mums vai apmeklējiet mūsu mājaslapu Myavis.lv un noskaidrojiet visu par šī pakalpojuma priekšrocībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti