Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Piedzīvojumu dāvanas: Uzdāviniet skaistas emocijas!

Dzimšanas dienās, Ziemassvētkos un citās svinamās dienās varam izbaudīt dāvināšanas un dāvanu saņemšanas prieku, taču bieži vien tieši dāvanas izvēle šķiet īpaši liels izaicinājums. Ko uzdāvināt cilvēkam, kuram šķietami viss jau ir? Uzdāviniet piedzīvojumu, skaistas atmiņas un emocijas! Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu neaizmirstamām dāvanām.

Aizraujoši mirkļi tepat Latvijā 

Lai atpūstos un gūtu jaunus iespaidus, ne vienmēr ir jādodas tālu - daudz lielisku iespēju pieejamas arī tepat Latvijā. 

Lai sarūpētu vislabāko piedzīvojumu dāvanu, vērts sākt ar to saņēmēja gaumes un interešu izvērtēšanu. Kāda veida atpūta viņam varētu patikt? 

Piemēram, gardēdim var uzdāvināt izsmalcināta restorāna apmeklējumu, vīna degustāciju vai vakariņas tumsā, kas būs ne tikai garšas kārpiņas lutinošs, bet  arī spilgts, atmiņā paliekošs notikums. 

Tie, kuriem patīk asākas izjūtas, noteikti būs sajūsmā par iespēju izbaudīt lidojumu virs Rīgas, izbraukt ar Ferrari, Lamborhini vai krosa motociklu. 

Dabas un dzīvnieku mīļotājiem par labu dāvanu var kļūt izjāde ar zirgiem vai kāda mini zoo apmeklējums. Iespēju ir tik daudz! 

Par skaistu pārsteigumu var kļūt arī īpaša fotosesija. Par šo iespēju īpaši priecāsies pāri un ģimenes. 

Ja vēlaties uzdāvināt relaksējošu un lutinošu atpūtu, tad SPA apmeklējums noteikti būs piemērotākā izvēle. Lieliski SPA piedāvājumi pieejami atpūtas vietās Rīgā, Siguldā, Jūrmalā un citās Latvijas pilsētās - Jums atliks tikai izvēlēties. 

Atpūta ārpus Latvijas 

Tiem, kuriem patīk ceļot un apskatīt jaunas vietas, var uzdāvināt mini ceļojumu uz kādu no kaimiņvalstīm. Ekskursija apvienojumā ar atpūtu kādā no labākajiem SPA sniegs lielisku, neaizmirstamu atpūtu. 

Lietuva 

Varbūt dāvanas saņēmējs priecāsies par iespēju doties uz Lietuvu un izbaudīt relaksējošu atpūtu tur? SPA brīvdienas piedāvā daudzas viesnīcas Lietuvā. Par dāvanas saņēmēja galamērķi var kļūt, piemēram, Palanga, Viļņa vai Kauņa. 

Daudzu iecienīta atpūtas vieta ir Egles sanatorija, kas atrodas Druskininkos. Šī sanatorija piedāvā dažādas skaistuma un veselības  programmas gan vienai, gan divām personām.

Igaunija 

Arī Igaunija patīkami pārsteidz ar saviem atpūtas piedāvājumiem. Jūs varat pārsteigt ar romantiskām brīvdienām, īpašu ģimenes piedāvājumu vai jautru akvaparka apmeklējumu. 

Piemēram, Tallina piedāvā izbaudīt gan ūdenspriekus akvaparkā, gan SPA labsajūtu tikai pieaugušajiem. Atpūtu iespējams apvienot ar ekskursiju pa pilsētu. Un Tallinā ir tik daudz skaista un interesanta, ko apskatīt! Tallinas vecpilsētā vēl ir saglabājies viduslaiku šarms, savukārt, uzkāpjot Tallinas televīzijas tornī, Jums pavērsies aizraujošs skats uz pilsētu. 

Uzdāviniet izvēles brīvību ar dāvanu karti 

Ja vēlaties palutināt savu mīļoto cilvēku, vecākus vai citus tuviniekus, bet nezināt, kas viņus pārsteigs visvairāk, laba iespēja ir pasniegt dāvanu karti, kas ļaus piedzīvojumu izvēlēties pašam dāvanas saņēmējam. Viena no iespējām ir dāvanu karte no GribuAtpusties.lv - interneta vietnes, kur atradīsiet vislabākos atpūtas piedāvājumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 

Dāvanu kartes saņēmējs varēs izvēlēties sev tīkamo iespēju - kādu no SPA piedāvājumiem, ūdens izklaides vai jebkuru citu no vietnē GribuAtpusties.lv pieejamiem piedāvājumiem. Dāvanu karte derīga 36 mēnešus no iegādes brīža, kas nozīmē, ka saņēmējam būs gana daudz laika, lai izvēlētos un izbaudītu sev tīkamāko atpūtu!

Vēl viena laba šādas dāvanas priekšrocība - Jūs varat izvēlēties tās vērtību. Minimālā summa ir 50 eiro. 

Piedzīvojums kā dāvana - tā ir lieliska ideja ikvienam, neatkarīgi no vēlmēm un interesēm, jo iespēju ir tik daudz. Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk - GribuAtpusties.lv. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti