Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pārvietojamās pirts un kubla noma – veselībai un romantikai.

Tuvojoties aukstajiem ziemas mēnešiem, rodas vēlme pēc siltuma sniegtās labsajūtas. Patīkamākā atpūta pēc garas darba dienas vai agrā brīvdienas rītā var būt daudzveidīga - vienatnē, ģimenes lokā vai ar draugiem, pilsētā vai esot pie dabas. Lai kāda būtu Jūsu izvēle, mēs piedāvājam Jums autentisku SPA pieredzi un pelnīti lieliski pavadītu laiku.

Mūsu piedāvājumā ietilpst pārvietojamas koka pirts noma un karstā kubla noma , kuru variet uz diennakti vai ilgāk iegūt savā lietošanā.  Lietot ir tikpat viegli, kā uzrakstīt mums ziņu vai piezvanīt.

Kādu labumu sniedz relaksācija kublā?

Ieguvumi katram cilvēkam nedaudz atšķirsies un daudz kas būs atkarīgs no Jūsu vispārējā veselības stāvokļa, kā arī kubla lietošanas veida. Zemāk uzskaitīsim 3, mūsuprāt, populārākos un lieliskākos kubla lietošanas ieguvumus.

1.Atbrīvo no stresa. Viena no acīmredzamām kubla priekšrocībām ir spēja mazināt ikdienas spriedzi un stresu. Siltā ūdens nomierinošā iedarbība un ūdens spiediena masāža var palīdzēt mazināt fizisko, emocionālo un garīgo stresu. Ja vēlaties, varat papildināt šo stresa mazināšanas procedūru ar maigu mūziku, samazinātu apgaismojumu un aromterapiju – ēteriskajām eļļām.

2.Relaksē muskulatūru. Karstais ūdens un masējošās ūdens strūklas ir efektīvs paņēmiens, kā atslābināt saspringtos ķermeņa muskuļus, kā arī mazināt muskuļu sāpes. Atpūta kublā pirms fiziska treniņa var mazināt traumu risku.

3.Uzlabo miegu. Relaksācija un patīkamās sajūtas, ko iegūsiet, mērcējoties karstā ūdenī zem zvaigžņotas debess, palīdzēs iemigt vieglāk un mierīgāk. Savukārt ķermeņa sildīšana karstā ūdenī, tiek novērtēta kā efektīvs bezmiega ārstēšanas veids arī gados vecākiem cilvēkiem.

Ieguvumi no karsēšanās pirtī

Senās kultūras un arī mūsdienu zinātnes pārstāvji uzskata pirtis kā lielisku līdzekli ķermeņa restartam un garastāvokļa uzlabošanai. Pirts to paveic, palīdzot organismam caur ādas sviedru dziedzeriem atbrīvoties no slimībām un toksīniem. Tas ir baudāms rituāls, kas var ievērojami uzlabot Jūsu vispārējo veselību un labsajūtu. Tagad varat pārvietojamo pirti iznomāt un to izmantot savās mājās vai paņemt līdzi, dodoties ciemos.

1.Detokss. Svīšana ir viens no ātrākajiem un iedarbīgākajiem ķermeņa attīrīšanās veidiem. Āda ir cilvēka lielākais orgāns un mūsdienu medicīna ir pierādījusi, ka tā ir tieši saistīta ar iekšējiem orgāniem. Izvadot toksīnus un slimības no ādas, Jūsu iekšējie orgāni varēs labāk un efektīvāk darboties.

2.Emocionālā labsajūta. Pirts rituāli palīdz iegūt emocionālu labsajūtu.  Karstā temperatūra pirtī palīdz būt šeit un tagad, izbaudīt. Atslābinoties ķermeniski, arī prāts kļūst mierīgs un ļauj kliedēt nemieru, satraucošas pārdomas un stresu.

3.Uzlabota asinsrite. Pirts augstā gaisa temperatūra uzlabo asinsriti, orgāniem un muskuļiem piekļūst vairāk skābekļa.

Produkta un pakalpojuma apraksts

  • Pārvietojamo pirti un kublu no saņemšanas punkta iespējams pārvietot ar “B” kategorijas autovadītāja tiesībām, vai arī transportēšanu uzticēt mums.
  • Kubla noma pieejama jebkurā sezonā.
  • Kubla uzkaršanas laiks ir 2 – 3 stundas. Kubla ūdens uzpilde atkarībā no ūdens piegādes spiediena līdz 1 stundai. Pirts uzkaršanas laiks līdz 1 stundai.
  • Kubla diametrs ir 2 m, tilpums 1500 l un ļauj izbaudīt atpūtu līdz 8 personām vienlaicīgi.
  • Kublā pieejams LED apgaismojums.
  • Pārvietojamajā pirtī kopā pērties var līdz 6 cilvēkiem.
  • Pirts ir 3.5m gara un tās diametrs ir 2.3m. Panorāmas siena pērtuvē ļauj baudit skatu, kādu Jūs pats esat izvēlējies.
  • Pirts lāvas garums ir 2.1m, kas ir ideālais garums, lai apguļoties izbaudītu pirts procedūras.
  • Kublam un pirtij nepieciešamo malku iespējams pasūtīt pie mums. Kubla hidromasāžas funkcijas darbināšanai nepieciešams 220V strāvas pievads un ūdens piegāde.

Papildus piedāvājam visu, kas nepieciešams lieliski pavadītam vakaram:

  • Galdu noma,
  • Krēslu, solu noma,
  • Nojumes, telts noma ,
  • mūzikas un gaismu aparatūru,
  • elektroģeneratoru.

Pirts un karstā kubla izmantošana palīdzēs ne vien uzlabot veselību, bet sniegs arī patīkami un neparasti pavadīta laika sajūtu, it īpaši gada aukstajos mēnešos.

Droši varam sacīt, ka privāta atpūtas kompleksa – pārvietojamas pirts vai kubla noma - sniegs gaidīto baudu.

Vairāk informācijas: 
www.galdu-noma.lv
www.skanagaisma.lv
Daugavpils iela 70, Rīga
[email protected]
tālr. 29600561
 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti