Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

PALĪDZĪBA SAREŽĢĪTĀS SITUĀCIJĀS – LOCK SERVICE

Lock Service jau 30 gadus palīdz cilvēkiem sarežģītās dzīves situācijās, kad ir nepieciešams atvērt mājokļa vai automašīnas durvis. Gadu gaitā iegūtā pieredze ļauj atvērt jebkuras durvis, lai Jūsu ikdiena varētu turpināt ritēt vecajās sliedēs. Sos atslēgu serviss darbojas Rīgā un 50 km rādiusā ap Rīgu, katru dienu 24 h diennaktī bez brīvdienām. Ar mums iespējams sazināties pa tālruni +371 26577725 vai rakstīt ziņu Whatapp vietnē. Ja ir nepieciešams pirms izsaukuma Whatsapp vietnē var atsūtīt konkrēto durvju attēlu, īsu situācijas aprakstu, pāris minūšu laikā mūsu meistari informēs par pakalpojuma izmaksām. Jebkuras durvis kā mājokļa, tā automašīnas tiks atvērtas tā, ka nekas cits netiks bojāts, un netiks radīti papildus bojājumi. Lai durvju atvēršana notiktu raiti, lūdzu sagatavojiet dokumentu, kas apliecina, ka Jūs esat konkrētā auto vai mājokļa īpašnieks.

 

DURVJU SERVISS

Katrs vēlas, lai viņa mājoklim būtu kvalitatīvas un drošas durvis, bet neatkarīgi no durvju kvalitātes vai cenas, neviens nav pasargāts no tā, ka durvis kādā brīdī var aizkrist vai notikt, kas cits, kas neatļauj tās atvērt. Durvju atvēršana visbiežāk var būt nepieciešama šādās situācijās:

  • pazudusi mājokļa atslēga;
  • iestrēgusi slēdzene;
  • aizkritušas durvis;
  • mehāniski durvju bojājumi.

Mūsu meistari piedāvā arī slēdzenes nomaiņu, ja tā ir nolietojusies. Neatkarīgi no durvju modeļa mūsu meistari varēs palīdzēt, lai Jūs pēc iespējas ātrāk varētu turpināt ikdienas gaitas, nesatraucoties par mājokļa durvīm.

AUTO DURVJU ATVĒRŠANA

Lock Service meistari spēj atvērt jebkura auto durvis, neskatoties ne uz modeli, ne mašīnas izlaiduma gadu. Nav iespējams prognozēt, kad var notikt šāda situācija, tādēļ ir labi, ja pa rokai ir Lock Service kontakti. Auto atvēršana var notikt pāris minūtēs, jo darbinieku uzkrātā pieredze ir mērāma gadu desmitos. Automašīnas durvju atvēršana var būt nepieciešama, piemēram, šādos gadījumos:

  • auto ir aizslēgts, bet atslēga ir palikusi iekšpusē;
  • sabojājusies auto elektronika;
  • nav iespējams pagriezt atslēgu slēdzenē;
  • bojāta centrālā atslēga;
  • auto ir aizslēgts, bet atslēga pazudusi.

Katra šāda situācija ir individuālā un tieši tā arī auto atslēgu serviss palīdz saviem klientiem, tikai ar individuālu pieeju, kas ir saudzīga automašīnai, to nebojājot.

Izvēlieties Lock Service meistarus, kam uzticēt mājokļa vai auto durvju atvēršanu, lai netiktu bojāts Jūsu īpašums, bet ātrā laika sprīdī atrisināta nepatīkamā situācija.


Vairāk informācijas https://lockservice.lv/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti