Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Padomi: ko ņemt vērā pirms paklāja iegādes

Iegādājoties paklāju, mēs saskaramies ar neskaitāmiem jautājumiem: kādi ir vispiemērotākie izmēri, kādas krāsas vai raksti sader ar pārējo interjeru, kādu materiālu izvēlēties, kā tos uzturēt tīrus... Tāpēc mēs vēlamies pastāstīt jums par dažiem aspektiem, kas jums būtu jāievēro, izvēloties paklāju, lai tas bez problēmām atbilstu jūsu vajadzībām.

 

Kurš ir labākais paklāja materiāls?

Vilnas paklāji: Tie ir vieni no mīkstākajiem un ilgmūžīgākajiem, jo to krāsas neizbalē un tie ir ļoti viegli kopjami. Tie ir īpaši ieteicami vietās ar augstu kustību intensitāti, piemēram, dzīvojamā istabā vai gaitenī, kā arī tie nodrošina siltumu, tāpēc ir lieliski piemēroti ziemai.

Dabisko šķiedru paklāji: Šis ir vēl viens no variantiem, kas kalpo visilgāk, bet atšķirībā no iepriekšējā varianta, tie ir daudz lētāki. Tie kalpo, lai piešķirtu neitrālu toni telpām, kurās ir daudz krāsu vai, lai izceltu vienkāršas un pārblīvētas telpas. Esiet uzmanīgi ar šķidrumiem: ja uz tiem nokļūs šķidrums, piemēram vīns, tie tiks bojāti.

Ja jūsu ģimenē ir kāds, kam ir alerģija pret dzīvnieku apmatojumu, mēs iesakām izvēlēties kokvilnas vai bambusa paklājus. Astmas slimniekiem (vai tiem, kam ir problēmas ar putekļiem un ērcītēm) mēs iesakām izmantot bambusa vai vinila paklājus, jo tie neuzkrāj putekļus.

Kā izvēlēties paklāja izmēru?

Izvēloties atbilstoša izmēra paklāju, piemēram, viesistabai, ņemiet vērā durvju atvērumu un mēbeles, kas uz tā tiks novietotas. Ēdamistabas gadījumā izmēram jāaptver krēslu novietojumu; Ja tas paredzēts guļamistabai, paklājam nav jānosedz visa grīda, un labāk izvēlēties divus, abās gultas pusēs vai vienu pie kājām.

Kā izvēlēties paklāja formu?

Visbiežāk tas ir taisnstūrveida, bet... Kurš teica, ka jums ir jāievēro kādi noteikumi? Piemēram, apaļie un neregulāras formas paklāji sniedz kustību brīvību, bet atcerieties, ka apaļie paklāji vienmēr izskatās labāk, ja tos redz veselus (nenovietojiet uz tiem pārāk daudz mēbeļu). Ja meklējat paklājus gaitenim, iesakām iegādājieties īpaši garus vai mazus apaļus, kas iezīmē ceļu. 

Ja meklējat vietu, kur iegādāties kvalitatīvu, izturīgu un gaumīgu paklāju savai mājai vai āra telpai, piedāvājam izvēlēties no mūsu plašā paklāju klāsta, jo mūsu priekšrocības ir pievilcīgās cenas un nepārtrauktās akcijas, kas ļauj mūsu klientiem baudīt zemākas izmaksas, bet izcilu produktu kvalitāti! Ieskatieties: https://manspaklajs.lv/

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti