Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Noderīgi MacBook piederumi, kas uzlabos tava datora funkcionalitāti!

Ja esi students vai tava darba specifika saistīta ar garām darba stundām pie datora, kā arī tad, ja atpūtas brīžos vēlies ērti sērfot internetā, skatīties filmas un video, vai uzspēlēt kādu spēli, visticamāk piekritīsi, ka kvalitatīvs un jaudīgs klēpjdators atvieglo un padara ērtākas gan ikdienas, gan darba gaitas.

Meklējot atbilstošāko klēpjdatoru visām ikdienas vajadzībām, jāatzīst, ka piedāvājums ir milzīgs. Sākot no pavisam vienkāršiem un lētiem modeļiem, līdz pat ļoti dārgām un jaudīgām ierīcēm, kas apmierinās pat ļoti prasīga lietotāja vajadzības.

Domas par tehnoloģiju giganta Apple ražotajiem klēpjdatoriem Apple MacBook Air un Apple MacBook Pro dalās. Šie klēpjdatori var šķist pārlieku dārgi un sarežģīti, īpaši, ja līdz šīm nav bijusi pieredze ar macOS operētājsistēmu.

Taču lietotāji, kas ikdienā izvēlas Apple MacBook portatīvos datorus, atzīst, ka tie ir vieni no jaudīgākajiem klēpjdatoriem, kas nodrošina izcilu veiktspēju un baterijas darbības ilgumu, un, pateicoties programmatūras atjauninājumiem, veiksmīgi kalpo ilgus gadus, kā arī piedāvā ļoti daudz papildu funkcijas un priekšrocības.

Turklāt nevar noliegt Apple klēpjdatoru moderno, kompakto un vieglo dizainu, ar ko, jau no pirmo modeļu prezentācijas, tie izcēlušies pārējo konkurentu vidū.

Apple radītās tehnoloģijas vienmēr ir pārsteigušas ar savu unikalitāti un spēju iet soli priekšā laikam, tāpēc nav pārsteigums, ka arī Apple datori izpelnās gan tehnoloģiju guru un speciālistu, gan pašu lietotāju atzinību.

Un, domājoti par savu pircēju ērtību, Apple piedāvā ne tikai klēpjdatorus un citas viedierīces, bet arī izcilus datoru piederumus un aksesuārus, kas papildina Apple tehnoloģiju klāstu.

Turpini lasīt un uzzini, kādi ir TOP 5 MacBook piederumi, kas ne tikai veicinās tava darba produktivitāti, bet arī būtiski uzlabo klēpjdatora funkcionalitāti!

1.Monitors Apple Studio Display Nano–Texture Glass MMYW 3MP/A, 27

Ja tavām ikdienas vajadzībām nepietiek ar MacBook iebūvēto displeju, tad Apple Studio Display monitors ir pareizā izvēle, kas ne tikai apmierinās, bet krietni pārspēs to, ko tu sagaidi no laba monitora.

Viena no daudzajām Apple ražotajām ierīcēm, kas izceļas ne tikai ar fantastisku dizainu, slaidām, elegantām līnijām, bet arī ar jaunāko paaudžu tehnoloģiju sniegtajām funkcijām un iespējām, kas šo monitoru padara par vairāk nekā vienkārši datora monitoru!

27 collu lielais ekrāns nodrošina 5K UHD+ izcili augstu attēla izšķirtspēju un sīku detalizāciju, jo attēls tiek veidots no 14,7 miljoniem pikseļu un miljards krāsu toņiem. Tas sniedz tādu attēla kvalitāti, lai tu bez problēmām varētu profesionāli apstrādāt bildes un veikt video apstrādi, lasīt vai skatīties filmas, baudot izcilu, dzīvu un niansētu attēla kvalitāti.

Tas, ar ko šis monitors izceļas ir ekrāna Nano – Texture tehnoloģija.

Tie ir sīki nano gravējumi displejā, kas novērš lielāko daļu atspīduma, ko rada saules stari, lampas un citi apgaismojumi, kas ietekmē attēla kvalitāti.

Atšķirībā no matētajiem displejiem, kas arī novērš šo problēmu, taču vienlaikus maina gaismu, kas izplūst no paša displeja, šī tehnoloģija atstaro gaismas starus dažādos leņķos, tādejādi tiek novērsts atspīdums nemainot attēla kvalitāti.

Izcilo attēla kvalitāti papildina arī 6 monitorā iebūvētie skaļruņi, kas veido audio sistēmu, kas konkurē pat ar ļoti augstas kvalitātes skaņu sistēmām, radot kino cienīgu audio skanējumu. Savukārt 3 mikrofoni nodrošinās netraucētu un skaidru zvanu kvalitāti video konferenču zvanos.

Monitoram ir arī 12 megapikseļu kamera, trīs USB–C pieslēgvietas, kā arī iespēja regulēt displeja augstumu un slīpumu.

Apple MacBook komplektā ar Apple Studio Display monitoru ir izcila izvēle, kas pacels tavu klēpjdatora lietošanas pieredzi nebijušā līmenī.

2.Datorpele Apple Magic Mouse 3 bluetooth

Apple MacBook datoriem paredzētā Apple Magic Mouse 3 bezvadu optiskā bluetooth datorpele būs noderīgs papildinājums tavam klēpjdatoram.

Bezvadu bluetooth peles jau daudzus gadus aizstājušas vadu datorpeles, un šī Apple datorpele īpaši izceļas ar savu modernu, ergonomisko dizainu, kā arī Multi–Touch virsmu, kas nodrošina tūlītēju un precīzu darbības atbildi.

Apple Magic Mouse 3 piedāvā arī izcilu baterijas veiktspēju, jo ar vienu pilnu uzlādi tās darbības ilgums var sasniegt pat 30 dienas. Papildu pluss ir tāds, ka šī pele radīta kā labročiem, tā kreiļiem.

3.Klaviatūra Apple Magic Keyboard 2021 Touch ID, Eng

Bezvadu bluetooth Apple klaviatūra, ko lietotāji iesaka tieši ilgstošam darbam ofisā.

Klaviatūras trumpis ir Touch ID ērtā funkcija, kas ir saderīga ar jaunākajiem MacBook Air un MacBook Pro modeļiem. Touch ID ļauj ar pirksta nospiedumu atbloķēt datoru, bloķēt ekrānu vai ērti veikt pirkumus lietotnēs  Apple Store, Apple Tv un Apple Books.

Apple ergonomiskais un ērtais dizains nodrošina to, ka arī ilgstošas rakstīšanas laikā nerodas lieka slodze un nogurums plaukstās. Papildu pluss – klaviatūras taustiņu darbība ir īpaši klusa. 

4.Bezvadu austiņas Apple AirPods (3rd generation)

Kvalitatīvas bezvadu austiņas, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti, baterijas veiktspēju un ir ērtas lietošanai, – ja tev vēl nav savu bezvadu austiņu, tad zini, ka papildinot savu Apple ierīču klāstu ar šīm trešās paaudzes Apple AirPods austiņām, tu iegūsi visas priekšrocības, ko sniedz izcilas bezvadu austiņas!

Šīs austiņas nodrošinās personalizētu telpisku audio, ar adaptīvo ekvalaizeru pielāgojot zemās un vidējās frekvences tam, kur tu atrodies, nodrošinot niansētu un ļoti augstas kvalitātes audio pieredzi.

Austiņas ir sviedru drošas, tāpēc droši varēsi izmant

5.Adapteris Apple Original

Visbeidzot, kā papildu aksesuārs, kas var izrādīties ļoti lietderīgs, ir šīs Apple adapteris, kas ļaus uzlādēt un sinhronizēt tavu Iphone, Ipad vai kādu citu USB ierīci un  pieslēgt USB–C lādēšanas kabeli, lai uzlādētu savu  MacBook klēpjdatoru.

Savukārt pieslēgvieta VGA displejam ļaus ērti savienot savu MacBook ierīci ar kādu no  displeja ierīcēm, piemēram televizoru vai projektoru. Pats VGA kabelis gan ir iegādājams atsevišķi.

Kur iegādāties MacBook piederumus?

Interneta veikals 1a.lv piedāvā plašu Apple ražotāja ierīču klāstu.

Šeit atradīsi gan viedierīces, gan MacBook klēpjdatorus, Apple bezvadu austiņas, klaviatūras, datorpeles un citus noderīgus aksesuārus, kas padarīs ērtāku un produktīvāku tavu datorlietošanas pieredzi.

Ienāc 1a.lv, izmanto akcijas un atlaižu piedāvājumus, un iegādājies savu izvēlēto preci vēl izdevīgāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti