Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mūsdienu vajadzības mājsaimniecībā

Palīgēku loma mājsaimniecībā nav mainījusies arī 21. gadsimtā. Garāžas ir maksimāli daudzfunkcionālas un, atkarībā no specifikācijas, tās ir iespējams izmantot arī kā pieliekamo vai mantu glabātuvi.

Garāžas celtniecību ir iespējams jau ieplānot mājokļa projektā to būvējot, taču, tik pat bieži, klienti izvēlas moduļu garāžu uzstādīšanu savā īpašumā gan pilsētā, gan lauku reģionos. Metāla garāžām ir vairāki plusi - tās nav jābūvē uz pamatiem, tās ir elementāri uzstādāmas, turklāt garāžas ir ļoti ietilpīgas un visādi citādi funkcionālas. Pieejamas gan siltinātas, gan nesiltinātas metāla garāžas. Cenu kategorijas ir dažādas un, galvenokārt, atkarīgas no celtnes uzbūves un veida.

Daudzpusīgu palīgēku uzstādīšana

Multifunkcionālas būves mūsdienās ir ļoti pieprasītas un viena no tādām ir angāri. Tie ir lielas, ietilpīgas ēkas, kas arī veidotas kā modulāras celtnes, no dažādiem materiāliem, dažādos izmēros un uzstādāmi tieši tā, kā klientam nepieciešams. Angāri ir ilgtspējīgs ēkas tips, tie ir veidoti gan no PVC, gan angāri no metāla, turklāt tos ir viegli pielāgot. Angāru cenu, galvenokārt, ietekmē celtnes izmērs, specifikācija un izmantotie materiāli. Pieejami kantaini angāri, lokveida, apsildāmi, dažādu izmēru, un arī tie var būt piemēroti atšķirīgām vajadzībām - rūpnieciskai ražošanai, noliktavas telpām, pasākumu rīkošanai, utt. Domus Angāri ir viens no pārliecinošākajiem tirgus līderiem un to pierāda apmierināto klientu skaits.

Kas vēl atrodams piedāvājumā?

Angāru un garāžas uzstādīšana nav vienīgie pakalpojumi, ko piedāvā Domus Angāri. Piedāvājumā ir viss, sākot ar betonēšanas un bruģēšanas darbiem un beidzot ar žogu montāžu, projektēšanas darbiem un daudz ko citu, kas saistīts ar labiekārtošanas darbiem. Kādēļ betonēšanu uzticēt profesionāļiem? Jo darba specifika prasa zināšanas par pareizu betona ieklāšanu gan privātiem, gan industriāliem projektiem. Arī bruģa ieklāšana ir darbs, kuru vislabāk uzticēt profesionālim, lai iegūtu vislabāko rezultātu. Pareizi ieklāts bruģis ir ilgtermiņa ieguldījums, kas pareizi ekspluatēts, kalpos paaudzēm ilgi. Domus Angāri meistari ir lieliski speciālisti arī jumta uzstādīšanas jautājumos. Gan sākot ar bezazbesta šīfera jumtiem, gan beidzot ar bitumena uzkausējamo jumtu – visi risinājumi tiek piemeklēti balstoties uz ēku specifiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti