Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Muļķīgākās dāvanas vīrietim, kuras labāk neizvēlēties

Vai pēc svinībām esi kādreiz aizdomājusies, kur lai liek visas tās skaistās vāzes, grāmatas, krūzes, atslēgu piekariņus, plīša lācīšus un citas no sirds sadāvinātās lietas, lai neaizvainotu dāvinātāju?

Dāvanas vīrietim vai jebkuram citam, pēc būtības, jāizvēlas atbildīgi gan pret pašu saņēmēju, gan arī pret vidi - ik gadu visā pasaulē miskastē nonāk miljoniem jaunu un neizpakotu lietu, piesārņojot dabu un atbalstot bezjēdzīgu patēriņa kultu.

Ja nevēlies iekļūt “bezjēdzīgāko dāvanu” uzvarētāju sarakstā, izvairies no dažām tipiskām kļūdām, izvēloties dāvanas tētim, vīram vai citam vīrietim savā dzīvē. Praktiskas dāvanas vīrietim noderēs, ja esat pazīstami un tu lieliski orientējies viņa nepieciešamo lietu sarakstā. Mīļas, romantiskas lietiņas labāk atstāt pusaudžu randiņiem vai Valentīndienai. Ko dāvināt vīrietim, kuram viss it kā ir? Noteikti nevajadzētu sākt ar suvenīriem un statuetēm.

Tātad - dāvanu idejas vīrietim, kuras draud izgāzties. Izlasi un padalies, vai tā tiešām ir!

Saimniecībā noderīgās lietas

Dāvanas ar praktisku pielietojumu nemaz nav peļamas, ja tās ir pārdomātas un atbilst vīrieša vajadzībām. Lai arī cik praktiska tu esi, adītās čībiņas, tējkanna, paklājiņš, nejauši izvēlētais uzgriežņu atslēgu komplekts vai pat jauns, koši zaļais tualetes poda vāks nebūs tā gudrākā izvēle. Tāpat kā zeķes, kaklasaite vai jauna apakšveļa. Tādas lietas viņš var nopirkt pats! Izvēlies kaut ko praktisku tad, ja tā tiešām būs personalizēta dāvana konkrētam risinājumam.

Ārstnieciskās lietas

Nedāvini vīrietim vilnas pēdiņas apaviem, suņu vilnas jostu muguras sāpēm, Tibetiešu zāļu tēju maisījumu. Nevajadzētu dāvināt arī līdzekli pret pumpām vai vitamīnus, jo tas var norādīt uz viņa trūkumiem, nevis otrādi. Saprotams, ka tu vēlies tikai labu, tomēr tādas dāvanas viņš var arī pārprast. Neizvēlies arī spiediena mērītāju vai oksitometru. Arī pēdu vīli labāk ieliec vecmāmiņai paredzētajā dāvanu grozā. Vislabākā dāvana veselībai būs atpūta diviem spa!

Mīlīgās dāvaniņas

Veikala skatlogā tevi līdz asarām sajūsmināja pūkainais rozā zaķītis vai milzu lācis ar pinkainām ausīm, ar kuru tu mīļuprāt iepriecinātu vīrieti dzimšanas dienā? Padomā, varbūt tieši šādu lāci gribētos tev pašai, tādā gadījumā šādu mīļmantiņu vari droši pirkt sev un priecāties no visas sirds. Veiksmīgākās dāvanu idejas vīrietim saturēs adrenalīnu, azartu un piedzīvojumus!

Amizantas muzikālas dāvanas

Ņaudošas, dziedošas, rejošas, kliedzošas vai runājošas mantas ir samērā bezjēdzīga dāvana ikvienam cilvēkam.  Neparastas dāvanas vīrietim izvēlies, vadoties pēc viņa hobijiem vai aizraušanās, izvairoties no skanošiem muzikāliem niekiem. Mūzikas instruments ir laba izvēle dāvanai, taču arī tas jāizvēlas prātīgi un pārdomāti.

Pārdāvinātās dāvanas

Pat ja tev ir vislabākie nolūki un dāvana ir patiesi lieliska, pārdāvināt to nevajadzētu. Ja tevi dāvana nesaista, tad kāpēc tā būtu tikpat interesanta vīrietim, kuram tu to vēlētos pasniegt? Uzdāvinātās, bet nevajadzīgās dāvanas var nodot labdarībai, savukārt dāvanu karti lidojumam ar paraplānu virs Rīgas vari piedāvāt izmantot kādam draugam tāpat vien, ja tev pašai ir bail lidot.

To, ko tu pati vēlētos

Ja vīrietis tev saka, lai tu uzdāvini viņam to, kas tev pašai labāk patīk, tas nebūt nenozīmē, ka par dāvanu varēsi izvēlēties tosteri vai matu fēnu. Vīrieša lietu un pasaules uztvere noteikti atšķiras no sievietes priekšstatiem, tāpēc tās dāvanas, kas iepriecinās tevi, vīrietis var uztvert divdomīgi.

Nesmieklīgās smieklīgās dāvanas

Noteikti esi pamanījusi jautras lietiņas, kas izgatavotas, lai par tām pasmietos. Visbiežāk tie ir Ķīnā ražoti nieciņi, kas tiek aizmirsti pēc pāris lietošanas reizām. Neizvēlies dāvanā vīrietim tādas joku dāvanas kā priekšautu ar nepieklājīgu attēlu, kaklasaiti ar uzzīmētām dolāru naudaszīmēm, vecpuiša komplektu, pandas krājkasi vai ko citu. Labāk izvēlies klasiskas dāvanas, kas nekad nepievils - dāvanu karti vai dāvanu sertifikātu.

Kāda tad ir laba dāvināšanas prakse? Dāvanas vīrietim noteikti jāizvēlas, ņemot vērā viņa vecumu, ģimenes statusu un darbības jomu. Tomēr arī šie rādītāji nebūt nenozīmē, ka viņam patiks ekstrēmas izklaides vai, piemēram, biļetes uz teātra izrādi. Nekad nepērciet dāvanas ķeksīša pēc - tādām dāvanām nekad neatradīsies pielietojums un, visticamāk, tās ļoti ātri nokļūs kādā citā vietā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti