Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Montesori grāmatu plaukts, kas bērniem atklāj lasīšanas prieku

Iepazīstinām ar Montesori maģiju

Parunāsim par kaut ko maģisku: vērosim, kā jūsu bērns atklāj lasīšanas prieku. Tas ir mirklis, ko vecāki mīl. Mūsu Montesori iedvesmotais grāmatu plaukts ir izveidots, lai padarītu šo mirkli vēl īpašāku. Novietojot grāmatas bērna acu līmenī, mēs sniedzam mazajiem iespēju patstāvīgi izpētīt stāstu pasauli.

Vairāk nekā tikai grāmatu plaukts

Mūsu grāmatu plaukts ir vairāk nekā tikai mēbele – tas ir bērna attīstības centrs. Izgatavots no izturīgiem materiāliem, tas ir gan drošs, gan estētisks papildinājums jebkurai telpai. Grāmatu plauktu esam radījuši stabilu, izturīgu un viegli kopjamu, lai jūs varētu atpūsties, zinot, ka jūsu mazais pētnieks ir drošībā savos literārajos piedzīvojumos.

Viegli saliekams

Mēs zinām, ka jūsu laiks ir dārgs, it īpaši, ja jums ir bērni. Tāpēc mūsu plaukta montāža ir izveidota pēc iespējas vienkāršāka. Tev būs nepieciešams tikai skrūvgriezis un apmēram 30 minūtes brīva laika. Detalizētās instrukcijas padarīs šo procesu patīkamu un vieglu, ļaujot jums ātri izveidot īpašu lasīšanas stūrīti savam bērnam.

Perfekta dāvana

Vai meklējat pārdomātu un unikālu dāvanu mazuļa sagaidīšanai vai bērna pirmajai dzimšanas dienai? Mūsu Montesori grāmatu plaukts ir īstā izvēle, jo tā ir dāvana, kas aug kopā ar bērnu, rosinot viņam iztēli, veicinot lasīšanas prieku un mīlestību pret mācīšanos.

Pielāgojas jūsu telpām

Mūsu Montesori grāmatu plaukts ir pieejams dažādās krāsās, lai to varētu pielāgot jebkuram interjeram. Izvēlieties savu mīļāko krāsu, kas vislabāk atspoguļo jūsu stilu un mēs jums to izgatavosim.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ko ņemt vērā, izvēloties kredītu internetā

Aizvien lielāku popularitāti kredītņēmēju vidū gūst kredīti internetā, kas ļauj saņemt naudu ar dažu klikšķu palīdzību. Taču, vai vienmēr pietiek ar vienkāršu klikšķi, lai pieņemtu pareizo lēmumu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti