Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Mobilo telefonu remonts PROMARKET - tavas izcilas dienas garantija

Mūsdienu pasaulē ir grūti iedomāties, kā var iziet no mājas bez telefona savā kabatā. Telefons ļauj norēķināties par pirkumiem veikalā, apmaksāt vakariņas restorānā, pasūtīt pārtikas piegādi, nopirkt sadzīves tehniku, noformēt aizdevumu un pat iegādāties automašīnu. Vienā viedierīcē ir paslēpta visa pasaule! Bet ko darīt, ja tā pārstāj darboties un rodas bojājumi? Tad ir steidzami nepieciešams veikt remontu.

Ātrs mobilo telefonu remonts pie Promarket tiek veikts pēc iespējas īsākā laikā, izmantojot speciālu aprīkojumu un oriģinālās rezerves daļas. Mūsu meistari klienta klātbūtnē novērsīs visdažādākos telefona bojājumus. Bet ja remonta laikā tiek konstatētas papildus problēmas, turpmākie remonta darbi tiek veikti tikai pēc visu detaļu saskaņošanas ar klientu.

Mobilo telefonu remonts nav tikai tiešā bojājumu novēršana: diagnostika, profilakse, savlaicīga akumulatoru maiņa, labāko komponentu izmantošana – tas attiecas ne tikai uz mobilo telefonu remonta pakalpojumiem, tās ir rūpes gan par savu ierīci, gan par sevi, savu laiku un savu dzīvi. Ja katrs rūpēsies par sevi, beidzot mēs varēsim apgriezties par 180 grādiem un pievērsties pasaulei un dabai. Pēdējā laikā cilvēki sāk aizmirst par ekoloģiju, vidi, un tikai katra paša spēkos ir palīdzēt pasaulei kurā mēs dzīvojam. Neizmest bojātu ierīci un neskriet pirkt jaunu, bet gan salabot jau esošo var kļūt par lielisku risinājumu.

Promarket komanda var veikt Samsung, Apple, Huawei, Sony, Xiaomi, LG, HTC un citu Ķīnā ražotu zīmolu mobilo telefonu remontu. Pateicoties kvalitatīvam aprīkojumam un rezerves daļām, kas ir pieejamas uz vietas, kā arī meistariem ar vairāku gadu pieredzi, mēs varam operatīvi novērst jebkuru mobilā telefona darbības traucējumu. Aptuvenais mobilo telefonu remontdarbu laiks aizņem no 1 līdz 3 stundām. Mūsu servisa centros uz vietas ir pieejams plašs gan oriģinālo, gan analogo rezerves daļu klāsts. Remontdarbu un rezerves daļu cenas ir pieejamas Promarket interneta vietnē.

Promarket servisa centros ir iespēja veikt sekojošus mobilo telefonu remonta pakalpojumus:

•  Displeja, ekrāna, skārienekrāna nomaiņa.

•  Savienotāju, konektoru maiņa.

•  Taustiņu mehānisma maiņa.

•  SIM kartes turētajā (slota) maiņa.

•  Skaļruņa un mikrofona maiņa.

•  SIM kartes strāvas ķēdes maiņa. (Tālrunis tiek restartēts, izmantojot SIM karti.)

   Mobilo telefonu programmatūras remonts:

•  Telefons mirgo.

•  Valodu pievienošana.

•  Programmatūras instalēšana (navigācija, spēles, aplikācijas).

•  Piesaistītā operatora atbloķēšana.

Pateicoties mobilajam telefonam no rītiem mēs varam klausīties radio vai ziņas, lai rīta kafijas baudīšana būtu daudz uzmundrinošāka. Telefons ir kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, bet ja ierīce strādā ar traucējumiem sabojās pat vispozitīvāko un priecīgāko dienu, un uzlabot garastāvokli varēs tikai steidzams remonts.

Iedomājieties šausmīgu situāciju – šodien jums ir ieplānots interesants, ilgi gaidīts un svarīgs notikums, piemēram, kāzas vai ceļojums uz citu valsti, iemīļotākā drauga vai radinieka dzimšanas diena, un, pēkšņi, jūsu telefons izslēdzas. Tas ir lielākās mūsdienu moderno tehnoloģiju cilvēku bailes! Tikai Promarket ātrais mobilo telefonu remonts spēs operatīvi izglābt šādu situāciju. Mobilo telefonu remonts – rūpes par sevi un apkārtni!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti