Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Metināšana uzņēmumiem un privātpersonām

Metināšana ļauj savienot dažādas metāla konstrukcijas, izveidot ražošanas iekārtas, cauruļvadus, transportlīdzekļus u.c. Metālu kvalitatīvai sakausēšanai ir vajadzīgas zināšanas, pieredze, precizitāte un kvalitatīvs metināšanas inventārs. Uzņēmuma Ferro Plus profesionālajiem metinātājiem ir viss vajadzīgais, lai izpildītu ikviena klienta pasūtījumu ātri, kvalitatīvi un ar garantiju.

No malas raugoties, var likties, ka metināšana ir bīstams, taču vienkāršs darbs, taču tie ir maldi. Lai apgūtu teorētiskās zināšanas var pietikt ar dažiem mēnešiem, bet praktiskās iemaņas nāk tikai ar gadiem. Lai iegūtu noturīgākas un skaistākas metinājuma šuves, katram metālam vai to sakausējumam tiek izmantota atšķirīga temperatūra un tehnika. Plašāku ieskatu par dažādām tehnoloģijām varat atrast mūsu mājaslapā sadaļā – Metināšana, taču aplūkosim tās arī šeit īsumā.

Mūsu izmantotās metināšanas tehnoloģijas

Ar MIG un MAG varam sametināt praktiski jebkura biezuma tērauda sakausējumus. Mūsu modernās iekārtas ļauj nodrošināt darba kontroli un iegūt perfektas šuves

TIG metināšanas tehnoloģiju lietojam nerūsējošajam tēraudam un citiem krāsainajiem metāliem. Šī metode ir precīzāka par MIG/MAG, taču lēnāka. Pielietojam plānu materiālu līdz 3 mm metināšanā. TIG būs noderīga, lai sakausētu cauruļvadus. To bieži izmanto pārtikas, auto, medicīnas iekārtu ražošanā, dažādu metāla konstrukciju ražošanā, veidojot metāla dizaina darbus.

Lāzera metināšana ir ātra un mūsdienīga metode. Ar tās palīdzību varam savienot dažādus tēraudus līdz pat desmit reizēm ātrāk kā ar citām tehnikām. Iespējams savienot arī ļoti plānus materiālus (no 0,1 mm). Tā kā kausējamais materiāls tiek pakļauts karstuma ietekmei tikai ļoti neilgu laiku mazinās deformāciju iespējamība.

Nerūsējošā tērauds sastāv no dažādiem ķīmiskajiem elementiem, taču lielāko daļu no tā parasti veido dzelzs un hroms. Nerūsējošā tērauda konstrukcijas (kāpnes, žogi, cisternas, tvertnes) vai detaļas varam sakausēt, pielietojot jebkuru no iepriekš pieminētajām tehnikām (lāzers, MIG/MAG, TIG). Konkrētas tehnikas izvēle atkarīga no darba apstākļiem, metāla biezuma un citiem mainīgajiem.

Alumīnijs mūsdienās tiek izmantots krietni biežāk nekā sadzīvē varētu likties. Ražošanas iekārtas, auto piekabes, trepes, radiatori, auto piekabes, lauksaimniecības agregāti, specifiskas detaļas. Līdzīgi kā ar nerūsējošo tēraudu, arī šeit varam pielietot vairākas metināšanas tehnoloģijas, balstoties uz darba nosacījumiem, laika ietvaru un sasniedzamo rezultātu.

Vai man ir jāizvēlas metināšana metodes?

Mēs neviens neesam profesionāļi visās dzīves jomās. Līdzīgi ir arī ar metināšanu. Jums nav jādomā par metināšanas tehnoloģijām vai to īpatnībām. Mūsu profesionālie speciālisti šajā arodā strādā jau daudzus gadus un piemeklē katram klientam atbilstošu risinājumu, lai rezultāts būtu lielisks.

SIA “Ferro Plus” meistari veic ne tikai metināšanu, bet arī metāla virsmas apstrādi un projektēšanu. Tas nozīmē, ka varam ne tikai sametināt metāla konstrukcijas vai ražošanas iekārtas, bet arī tās uzmodelēt.

Kā sākt sadarbību?

Nāciet pie mums ar saviem 3D modeļiem, rasējumiem, idejām vai jautājumiem. Atbildēsim uz jebkuru jautājumu un sagatavosim jums individuālu piedāvājumu.

Vēlaties noskaidrot metināšanas cenas vai projekta realizācijas izmaksas? Sazinieties ar mums, rakstot uz [email protected] vai ienāciet mūsu mājaslapā un izmantojiet kādu citu no saziņas kanāliem.

Sadarbojamies ar individuāliem klientiem, kam vajadzīga vienreizēja palīdzība, uzņēmumiem, kam vajadzīgi regulāri metināšanas pakalpojumi vai pat sērijveida ražošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti