Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Loģistikas pakalpojumi kļūst arvien pieejamāki – kā tos izmantot sava uzņēmuma vajadzībām?

Ikvienam uzņēmumam, neskatoties uz tā izmēru, ir nepieciešami kvalitatīvi loģistikas pakalpojumi. Laicīgas kravas piegādes ļaus Tev izvairīties no situācijas, ka iztrūks kāda prece, savukārt ātras sūtījumu piegādes klientiem vairos klientu uzticību Tavam uzņēmumam. Mūsdienās kravas transporta pārvadājumi kļūst arvien pieejamāki un ērtāki, pateicoties digitalizācijai un loģistikas e-platformām kā Cargologs. Turpini lasīt rakstu un uzzini, kā izmantot loģistikas pakalpojumus sava uzņēmuma vajadzībām!

1. Nodrošini precīzas un punktuālas piegādes

E-komercijas industrija strauji aug, un arvien vairāk cilvēki izvēlas iepirkties internetā, tādējādi ietaupot laiku, kas parasti tiek veltīts veikala apmeklēšanai klātienē. Tieši tāpēc arī mazāki uzņēmumi izvēlās izveidot interneta veikalus, turklāt tas mūsdienās nemaz nav tik dārgi un sarežģīti. Tavs uzņēmums var izmantot loģistikas e-platformas, lai loģistikas pakalpojumi būtu ātrāki un punktuālāki. Loģistikas e-platformas kā Cargologs ir izcili piemērotas integrācijai ar Tava uzņēmuma interneta veikalu, nodrošinot precīzas un ātras piegādes klientiem.

Konsultāciju uzņēmuma Deloitte 2020. gadā veiktā aptauja liecina, ka 79% klientu ir svarīgi, ka uzņēmums nodrošina ātras piegādes. Loģistikas e-platformās kā Cargologs loģistikas uzņēmumi un kravas nosūtītāji tiek apvienoti vienā platformā, nodrošinot ātru un precīzu piegādes procesu visām iesaistītajām pusēm. Izmantojot loģistikas e-platformu, ir iespējams pieteikt nosūtīšanas pieprasījumu, un vairākas transporta kompānijas varēs izteikt piedāvājumus piegādei, tādējādi ļaujot Tavam uzņēmumam izvēlēties izdevīgāko un ātrāko piegādes variantu.

2. Optimizē resursus un ietaupi naudu

Izmantojot mūsdienu tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, kvalitatīvi un punktuāli loģistikas pakalpojumi nav dārgi. Algot savu kravas pārvadātāju ir samērā dārgi, turklāt izvēlēties vienu transporta uzņēmumu visa veida pasūtījumiem bieži vien nav izdevīgākais risinājums. Kravu nosūtīšana ar loģistikas e-platformām, piemēram, Cargologs, ļauj samazināt kravu pārvadājumu cenas.

Loģistikas e-platformas optimizē piegādes maršrutus, ņemot vērā faktorus kā kravas izmaksas, ietilpību un piegādes laiku. Pateicoties loģistikas e-platformu spējai optimizēt resursus, loģistikas pakalpojumi būs lētāki un ātrāki. Izmantojot loģistikas e-platformas, Tavs uzņēmums nav “piesiets” konkrētam piegādes servisam, ļaujot Tev izvēlēties izdevīgākos piedāvājumus.

3. Ietaupi darbinieku laiku, pateicoties automatizācijai

Loģistikas e-platformas ļauj ietaupīt darbinieku laiku, pateicoties automatizācijai – manuāla dokumentu un rēķinu sagatavošana ir tālā pagātnē. Loģistikas e-platformas kā Cargologs spēj automātiski sagatavot kravas papilddokumentus, rēķinus, kā arī kravas uzlīmes. Tas ļaus darbiniekiem koncentrēties uz svarīgākiem darbiem, sekmējot Tava uzņēmuma attīstību.

4. Sekmē klientu apmierinātību

Kvalitatīvi loģistikas pakalpojumi ir uzņēmuma etalons – tas veido klientu pirmo iespaidu par Tavu uzņēmumu. Loģistikas e-platformas ļauj redzēt transporta uzņēmumu atsauksmes, tādējādi sniedzot iespēju Tavam uzņēmumam uzticēt piegādi labākajiem piegādes uzņēmumiem. Turklāt loģistikas e-platformas kā Cargologs nodrošina reāllaika kravas izsekošanu, kas ir parocīga funkcija, lai pārliecinātos, vai sūtījums nav aizkavējies – klienti vienmēr novērtē sūtījuma izsekošanas iespēju. Tavs uzņēmums var paļauties uz Cargologs, lai vienmēr nodrošinātu izcilu piegādes līmeni.

5. Attīsti sava uzņēmuma potenciālu ar starptautiskām piegādēm

Vairāki uzņēmumi nepiedāvā iespēju veikt piegādes uz ārvalstīm, jo tas mēdz būt sarežģīti vai izmaksāt pārāk daudz. Starptautiskā transporta loģistika ar loģistikas e-platformu Cargologs ir vienkārša, ātra un izdevīga. Neierobežo sava uzņēmuma attīstības iespējas tikai uz vietējo tirgu  – izmanto Cargologs, lai nodrošinātu piegādes klientiem ārzemēs.

Kura ir modernākā platforma loģistikas risinājumiem?

Cargologs ir modernākā loģistikas e-platforma, kas vienkāršo loģistikas procesus un ļauj Tavam uzņēmumam pārvaldīt loģistikas procesus efektīvāk un ātrāk. Loģistikas pakalpojumi ar Cargologs ir izdevīgāki un parocīgāki – pat ja Tavs uzņēmums nenodarbojas ar preču nosūtīšanu, Cargologs ir izcila platforma, lai Tu varētu saņemt kravas piegādes ātrāk un izdevīgāk. Ieskaties Cargologs.com un uzzini vairāk!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti