Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lenstream.lv

Lenstream.lv ir uzņēmums, kas specializējas metālapstrādē, piedāvājot dažādus pakalpojumus, kas nodrošina kvalitatīvas un precīzas metāla izstrādājumu ražošanu. Mūsu pakalpojumu klāsts ietver cauruļu griešanu ar fiber, metāla lokšņu griešanu, metāla locīšanu, metāla pulēšanu, metināšanu, metāla krāsošanu un montāžu.

Mūsu uzņēmuma speciālisti ir augsti kvalificēti un pieredzējuši metālapstrādē.

Cauruļu lāzergriešana ar fiber ir viena no mūsu specializētajām darbībām, kas nodrošina augstu precizitāti un ātrumu. Cauruļu izmēri var būt atšķirīgi, bet mūsu speciālisti ir gatavi veikt jebkuru uzdevumu, lai nodrošinātu augstas kvalitātes rezultātu.

Mūsu piedāvājumā ir arī metāla lokšņu griešana, kas tiek veikta ar jaunākajām tehnoloģijām. Tādējādi, mēs spējam izgatavot izstrādājumus ar dažādu formu un izmēru. Metāla lokšņu griešana tiek veikta ātri un efektīvi, garantējot augstas kvalitātes produktu.

Mūsu uzņēmuma piedāvājumā ir arī metāla locīšana, kas ir būtiska daudzu metāla izstrādājumu ražošanā. Mūsu speciālisti ir gatavi izveidot jebkuru formu un izmēru metāla izstrādājumu, izmantojot metāla locīšanas tehnikas. Mēs strādājam ar dažādām metāla veidiem, ieskaitot tērauda, alumīnija un vara izstrādājumiem.

Mūsu piedāvājumā ir arī metāla pulēšana, kas ir būtiska, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un gludas virsmas. Mēs piedāvājam gan manuālo, gan mehānisko metāla pulēšanu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.

Mūsu pieredzējušie metinātāji nodrošina augstas kvalitātes metināšanas darbus, kas atbilst klienta prasībām.

Ja Jums ir vajadzīgs profesionāls metālapstrādes uzņēmums, sazinieties ar mums - Lenstream.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti