Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

LED paneļi: īpašības un priekšrocības mūsdienīgajās telpās

LED paneļi ir labākais risinājums telpu ar lielu kvadratūru apgaismošanai. Tos raksturo energoefektivitāte, izturība, praktiskums. Apskatīsim plašāk, kur tie tiek izmantoti.

LED panelis - ir lielisks variants kā organizēt apgaismojumu telpās ar lielu platību. Šīs lampas pie griestiem rada minimālisma un harmonijas iespaidu. LED paneļi tiek veiksmīgi izmantoti apgaismojuma nodrošināšanai:

  • birojos;
  • skolās;
  • noliktavās;
  • iepirkšanās centros;
  • izklaides telpās;
  • izstāžu zālēs u.c.

Apskatīsim LED paneļu priekšrocības.

  • Ekonomija

LED tehnoloģija ir energoefektīvākā no visiem gaismas avotiem, tāpēc plašu telpu apgaismojums ar LED gaismekļiem ir ļoti ekonomisks, neskatoties uz gaismekļa ne lētajām izmaksām.

  • Liels kalpošanas laiks

LED paneļiem ir milzīgs resurss, tie ir paredzēti darbam 35-50 tūkstoši stundu vai ilgāk par 10 gadiem, nezaudējot apgaismojuma kvalitāti. Turklāt, uzticami ražotāji dod 3-5 gadu garantiju.

  • Viegla montāža

Standarta paneļi ir plāni un viegli, un to uzstādīšana nav sarežģīta tiem, kas pārzina elektrības jautājumus - kvalificētiem elektriķiem vai montāžniekiem.

  • Gaismas kvalitāte

LED paneļi dod ļoti maigu un izkliedētu gaismu, kas nodrošina vienmērīgu apgaismojumu. Tāpat, šāds apgaismojums garantē izcilu krāsu reproducēšanas kvalitāti, minimālu pulsācijas līmeni. Šādas apgaismojums ir patīkams cilvēka redzei un vispārējai pašsajūtai. Informējam, ka šādas īpašības piemīt tikai augstas kvalitātes gaismekļiem, piemēram, no tādiem kā Philips, Ledvance u.c. zīmoliem.

  • Dizaina vienkāršība

Lampas ārējais izskats ir vienkāršs un minimāls, tas  organiski "saplūst" ar griestiem, tādējādi nekas nenovērsīs uzmanību no galvenajiem telpai paredzētajiem mērķiem.

Viedās tehnoloģijas

Tagad arī eksistē progresīvas apgaismojuma sistēmas, piemēram, ko piedāvā  Philips Interact Pro. Šī ir viedā LED paneļu sistēma, kas  paredzēta galvenokārt birojiem. Sistēma Interact Pro ir aprīkota ar klātbūtnes sensoriem un "zina", ka cilvēks atrodas telpā, pat ja viņš nekustas. Interact Pro ieslēdz gaismu vietā, kur atrodas cilvēks, un izslēdz to tur, kur neviena nav. Tādējādi, enerģijas patēriņš kļūst arvien minimālāks. Tajā pašā laikā, apgaismojumu var vadīt no mobilā tālruņa: ieslēgt, izslēgt, mainīt apgaismojuma spilgtumu.

LED panelis ir gaismas avots, kas ietekmē cilvēka pašsajūtu, tāpēc tā izvēle nav viegls process. Paneļi ir aprīkoti ar tādiem parametriem kā apgaismojuma spilgtums, jauda, ​​krāsu temperatūra utt. Šajā jautājumā labāk vērsties pie profesionāļiem. Elektrika apgaismojuma menedžeri palīdzēs veikt nepieciešamos aprēķinus un piedāvās labāko variantu. Informējam, ka šobrīd ir atlaide LED kvadrātveida paneļiem no Philips un Ledvance zīmoliem!

LED paneļi, un citi elektromateriāli un elektropreces ir pieejamas e-veikalā: Elektrika.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti