Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Kvalitatīva metināšana – Lenstream

Ja jums ir nepieciešami augstas kvalitātes un precīzas metināšanas pakalpojumi, Lenstream ir Jūsu ideālais risinājums

Mūsu uzņēmums, kas atrodas Salaspilī, piedāvā MIG un TIG metināšanas pakalpojumus visās Baltijas valstīs, izmantojot mūsdienīgu metināšanas tehniku un aprīkojumu.

MIG un TIG metināšanas tehnoloģijas ir ļoti populāras, jo tās nodrošina augstu kvalitāti un precizitāti. MIG metināšana izmanto metināšanas strāvu, lai savienotu divus metāla izstrādājumus, kamēr TIG metināšana izmanto plazmas strāvu un gāzi, lai savienotu metālu.

Metināšana ir viena no Lenstream pamatnodarbošanām.

Lenstream pieredzējušie metinātāji nodrošina augstas kvalitātes MIG un TIG metināšanas pakalpojumus, kas atbilst jūsu vajadzībām un prasībām. Mēs spējam apstrādāt dažādus metāla materiālus, tostarp tēraudu, nerūsējošo tēraudu, alumīniju un citus, un nodrošināt precīzus un kvalitatīvus metināšanas darbus.

Mūsu pakalpojumi ietver arī iepriekšēju materiālu sagatavošanu, lai nodrošinātu augstas kvalitātes metināšanas rezultātus. Mēs strādājam ar klientiem, lai saprastu viņu vajadzības un prasības, lai nodrošinātu optimālu metināšanas risinājumu.

Nodrošināt augstas kvalitātes un precīzas metināšanas pakalpojumus ir mūsu galvenais mērķis, un mēs strādājam tā, lai mūsu klienti ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem. Mūsu uzņēmums ir atvērts sadarbībai ar dažādiem uzņēmumiem, gan maziem, gan lieliem.

Ja jums ir nepieciešama augstas kvalitātes un precīza MIG vai TIG metināšanas pakalpojumi, sazinieties ar Lenstream jau šodien un iegūstiet bezmaksas konsultāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti