Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ko ņemt vērā, izvēloties dārza māju?

Vai ir pienācis laiks papildināt piemājas teritoriju ar dārza mājiņu? Tās šobrīd ir pieejamas plašā izvēlē, un, lai saprastu, kurš variants būtu piemērotākais, jāizvērtē vairāki būtiski faktori.

Kādam nolūkam dārza māja tiks izmantota?

Svarīgs kritērijs ir dārza mājiņas izmantošanas mērķis. Piemēram, dārza instrumentu uzglabāšanai pilnībā pietiks ar nelielu namiņu, savukārt, ja mājiņā vēlaties uzturēties paši vai izmitināt draugus, ir jāizvēlas plašāka māja.

Nozīme ir arī sienu biezumam. Piemēram, dārza inventāra un dārza mēbeļu uzglabāšanai var izvēlēties plānākas ēkas sienas, savukārt, ja telpās plānots uzturēties cilvēkiem, sienām jābūt biezākām, tādā veidā nodrošinot labāku siltumizolāciju.

Kur būs dārza mājas atrašanās vieta?

Jāņem vērā arī plānotā dārza mājas atrašanās vieta. Ļoti bieži izvēles iespējas šajā ziņā ir ierobežotas, tādēļ dārza mājas veids un parametri jāpielāgo šim aspektam.

Kāds ir vēlamais dizains?

Vēl viens faktors, kas ir jāizvērtē – dārza mājiņas dizains. Arī šajā ziņā izvēles iespējas ir plašas - sākot no klasiska dizaina mājām, līdz pat modernākiem risinājumiem.

VT TIMBER - dārza mājas visām prasībām

Kvalitatīvas dārza mājas piedāvā uzņēmums VT TIMBER. Mājas lapā www.vttimber.lv Jūs varat iepazīties ar dažādiem dārza māju modeļiem - piedāvājumā ir vairāk nekā 20 dažādas dārza mājas gan ar terasi, gan bez. Dārza mājas tiek ražotas no kvalitatīviem, ekoloģiskiem materiāliem, nodrošinot izturību un ilgtspējību.

Ikvienas dārza mājas komplektācijā iekļauti:

  • Sienas elementi no augstas kvalitātes koka;
  • Dārza mājas montāžai vajadzīgā furnitūra - skrūves, naglas, stiprinājumi;
  • Logi un durvis ar visu aprīkojumu ( stiklojumu, rokturiem, durvju slēdzeni);
  • Dēļi jumtam un grīdām;
  • Antiseptiski apstrādāti gultņu dēļi;
  • Spāru sistēma jumta stabilitātei;
  • Rasējumi veiksmīgai dārza mājas būvniecībai.

Iegādāties dārza māju pie VT TIMBER ir vienkārši - izvēlieties piemērotāko variantu, iepazīstieties ar mājiņas specifikāciju, veiciet pasūtījumu, nokārtojiet visus nepieciešamos dokumentus un veiciet pirkumu. Nepieciešamības gadījumā uzņēmuma darbinieki konsultēs un ieteiks labākos risinājumus.

Izvēlei tiek piedāvātas arī lapenes, garāžas, piebūves un daudzi citi risinājumi. Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk www.vttimber.lv.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti