Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ko darīt, lai mājās neielaistu grauzējus?

Laikam kļūstot aukstākam, bet barības pieejamībai ierobežotākai, grauzēji cenšas iekļūt telpās, kur siltāks un ir pieejams arī ēdiens. Lai izvairītos no peļu un žurku iekļūšanas ēkā, ir svarīgi savlaicīgi veikt preventīvos pasākumus. Tas ļaus izvairīties no sarežģītākiem un dārgākiem uzdevumiem, ko prasa žurku un peļu iznīcināšana.

Liecības par to, ka grauzēji iekļuvuši iekštelpās, nav nepamanāmas. Peles un žurkas apgrauž durvju stūrus, pagrabos un citās vietās pieejamos pārtikas krājumus, mēbeles, kā arī elektrības vadus.

Kā parūpēties, lai mājās neiekļūtu grauzēji?

Lai ēkā neiekļūtu peles un žurkas, pirmkārt, ir jānovērš tām labvēlīga vide. Tātad ir jāsakopj piemājas teritorija - jāparūpējas par regulāru atkritumu izvešanu un jāaizvāc lapu kaudzes. Tāpat ir jāpārliecinās, ka ēkas sienās, pamatos, durvīs, jumtā nav caurumu, pa kuriem grauzēji varētu iekļūt iekštelpās.

Iekļūšana ēkā grauzējiem būs sarežģītāka, ja tai apkārt nebūs kupli saauguši krūmi un citi augi. Tad grauzējiem nebūs, kur paslēpties, un iekļūt ēkā viņiem nebūs tik vienkārši.

Peles un žurkas var pārnēsāt infekcijas slimības, tādēļ, ja tās tomēr ir iekļuvušas ēkā, jau ir nepieciešama deratizācija. Ir vairākas metodes, kā tiek īstenota žurku un peļu iznīcināšana. Metodes ir jāizvēlas atbilstoši vajadzībai.

Aktis.lv - labs serviss, teicams rezultāts

Ja Jums ir aktuāla peļu vai žurku iznīcināšana, visdrošāk to ir uzticēt profesionālam servisam, kas strādā ar efektīvākajām metodēm un nodrošina labu ilgtermiņa rezultātu.

Ieskatieties uzņēmuma “Aktis” pakalpojumu klāstā, kur atrodama ne tikai deratizācija, bet arī dezinsekcija un dezinfekcija.

Dezinsekcija ietver plašu pakalpojumu kopumu. Tiek nodrošināta blakšu un prusaku iznīcināšana, blusu iznīcināšana, mušu un skudru iznīcināšana, kā arī lapseņu un iršu iznīcināšana. Speciālisti, izvērtējot apstākļus, piemeklēs atbilstošāko risinājumu.

Kādēļ izvēlēties SIA “Aktis” pakalpojumus?

  • Uzņēmums darbojas jau kopš 1992. gada. Šajā laikā gūta ievērojama pieredze, kas ļauj piemeklēt visatbilstošākos risinājumus un efektīvākās metodes;
  • Zinošā komanda nodrošina individuālu pieeju katram klientam, lai sasniegtu teicamu ilgtermiņa rezultātu;
  • Tiek nodrošināta operatīva darbu izpilde, neradot lielas neērtības klientam.

Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk www.aktis.lv.

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti