Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

KLASISKA VĒRTĪBA - KOKA ĀRDURVIS

Koka ārdurvis ir lieliska izvēle mājai vai dzīvoklim. Koka ārdurvis piešķir Jūsu mājoklim īpašu un pievilcīgu auru. Izvēloties koka ārdurvis, nekad nevar kļūdīties, jo tā ir klasiska un pārbaudīta vērtība, kas ir pierādījusi savu ilgtspēju daudzu gadu garumā.

M- Lux koka ārdurvju klāsts ir tāds, lai katrs varētu izvēlēties savai mājai vai dzīvoklim piemērotākās durvis pēc dizaina, cenas un funkcionalitātes. Ir pieejamas koka ārdurvis gan ar vai bez stiklojuma, visdažādākajās krāsās, ar vai bez dekoriem. Tas viss paliek Jūsu ziņā, izlemt, kā padarīt skaistāku dzīvojamo platību. 

Koka ārdurvis mājai izvēlas tie klienti, kas domā par to, lai mājvietā būtu laba siltuma un skaņas izolācija. Svarīgi, ka koka durvīm ir ne tikai šīs iepriekš minētās īpašības, bet ir minimāla caursalšanas un rasošanas iespējamība, jo koka konstrukcijas nevada aukstumu. 

Koka durvis ir izturīgas arī pret mainīgajiem laikapstākļiem (saule, lietus, vējš, sniegs utt.), kas ir mūsu platuma grādos, kā arī lieliski aizsargās pret nelūgtiem visiem. 

Arvien biežāk cilvēki gan dzīvokļos, gan privātmājās izvēlas tieši koka ārdurvis, jo novērtē to augsto kvalitāti un visas sniegtās priekšrocības. Skaisti, ērti, funkcionāli.

Koka ārdurvis dzīvoklim vai koka ārdurvis privātmājai uzreiz piešķir īpašumam lielāku vērtību, padara to elegantāku. Tādu, ko noteikti ievēros gan Jūsu viesi, gan garāmgājēji. 

Firmas M-Lux darbinieki paveiks visu, lai Jūs tiktu pie skaistām koka durvīm. Mēs veiksim gan ailes nomērīšanu, tāmēšanu un durvju uzstādīšanu. Jums tikai atliks priecāties par to, cik skaistas koka durvis ir Jūsu mājai vai dzīvoklim. Koka ārdurvju piedāvājums ir plašs, tāpat kā to cenu amplitūda. Koka ārdurvju cena ir atkarīga no ļoti daudziem mainīgiem parametriem, kas iepriekš tika minēti.

Koka ārdurvju cena ir ļoti plašas amplitūdas. No ekonomiskas līdz pat augstākās klases koka ārdurvju cenai.Visu ir iespējams saskaņot ar Jūsu iespējām un vajadzībām.  Koka ārdurvis ir vērtība, kas nemainās jau gadu gadiem. Šādas ārdurvis Jūsu mājai vai dzīvoklim  piešķirs kvalitatīvu koptēlu, kas ir gan Jūsu, gan Jūsu mājvietas seja. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti