Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kas ir online kredīts. Kāpēc sabiedrībā ir populāri online kredīti

Tradicionāli naudas kredītu avoti skaitās bankas. Viņas rūpīgi pārbauda katru klientu, viņa kredītvēsturi, maksātspēju un tad pieņem lēmumu. Bet tagad ir daudz ērtāka alternatīva, kuru piedāvā nebanku kredītkompānijas – ātrie online kredīti.

Tas ir finanšu produkts, kredīts, kuru var noformēt internetā vien dažu minūšu laikā. Parasti potenciālajam kredītņēmējam ir jāaizpilda īsa pieteikuma forma izvēlētās finanšu kompānijas mājas lapā, tā jānosūta un jāsagaida kredītspeciālista lēmums. Ja kredīts tiks apstiprināts – nauda tiks pārskaitīta kredītņēmēja kontā. Visa procedūra no pieteikuma iesniegšanas līdz kredīta saņemšanai aizņems ne vairāk kā 1 stundu, un tas ir ņemot vērā, ka nav jādodas uz bankas vai citu kredītkompāniju nodaļu.

Kāpēc Latvijas iedzīvotāji arvien biežāk izvēlas online kredītus

Ātrie online kredīti ir populāri šādu iemeslu dēļ:

  • Laika taupīšana – kā jau tika minēts augstāk, lai saņemtu online kredītu, nekur nav jājiet, pietiek ar piekļuvi internetam, un visa procedūra aizņem no 30 minūtēm līdz 1 stundai;
  • Minimāla dokumentu pakete – parasti pietiek tikai ar ienākumu pierādījumu. 99% gadījumos galvotājs un ķīla nav nepieciešami. Tas ir saistīts ar to, ka nebanku kredītkompānijas izsniedz salīdzinoši nelielus īstermiņa kredītus, un pieprasīt, piemēram, nekustamā īpašuma ķīlu 5-10 tūkstošu eiro kredīta izsniegšanai nav lietderīgi;
  • Neliela pārmaksa. Ātrie online kredīti – lēti kredīti. Ar nosacījumu, ka klients pilnvērtīgi izpilda visas prasības un laicīgi atdod aizņēmumu, tad klients pārmaksā pašu minimumu – un ar to nebanku kredītkompānijas atšķiras no bankām. Taču ir vērts atcerēties, ka sodi par maksājumu kavējumiem var būt visai augsti.

Kur Latvijā noformēt ātro online kredītu

Kompānija Incredit piedāvā ātros kredītus visiem Latvijas pilsoņiem un iedzīvotājiem ar izdevīgiem nosacījumiem:

  • Online noformēšana 30 minūšu laikā;
  • Iespējama ātrāka kredīta dzēšana bez sodiem;
  • No dokumentiem ir nepieciešama tikai pase vai ID karte.

Bez ātrā kredīta, jūs tāpat varat noformēt Incredit auto kredītu, kredītu biznesam un iegādi preces uz nomaksu. Vairāk par nosacījumiem jūs varat iepazīties kompānijas oficiālajā mājas lapā.

Vairāk informācijas par pieejamajiem aizdevumiem vietnē: https://www.incredit.lv/

Aizņematies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizņēmumu atmaksāt, jo jebkurš aizdevums ir finansiāls risks.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti