Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kapsulu kafijas automāti – 5 mīti un 5 patiesības

Kurš kafijas mīļotājs gan nevēlētos sākt dienu ar izcili gardas kafijas tasi. Reizēm, lai pie tādas tiktu, tiek izmēģināti dažādi kafijas pagatavošanas veidi, dažādas kafijas šķirnes un dažādi kafijas automāti. Kapsulu kafijas automāti plaša patēriņa pieejamībā ir parādījušies relatīvi nesen, taču ir jau daudz mītu par to, kādi tie ir lietošanā. Lasi tālāk un noskaidro, kādi ir 5 populārākie mīti un patiesības par kapsulu kafijas automātiem!

Mīts nr. 1 – kapsulu kafijas automāts negarantē kafijas svaigumu

Patiesība: Īpašais kafijas kapsulas sagatavošanas veids garantē to, ka kafijas pagatavošanas brīdī tā ir tikpat kā tikko malta. Nevar noliegt, ka atkarībā no kafijas veida un šķirnes var mainīties kafijas garša, tomēr svaigums ir raksturīgs ikkatrai kafijas kapsulai. Pastāv dažādu šķirņu kafijas kapsulas – Dolce Gusto, Nespresso, Illy un citas, taču tās visas tiek sagatavotas ar šīs tehnoloģijas palīdzību.

Mīts 2: Kapsulu kafijas automāti rada vairāk atkritumu nekā citi kafijas pagatavošanas veidi

Patiesība: Kapsulu kafijas automāti, tāpat kā jebkuri citi kafijas automāti patiešām rada atkritumus. Katru reizi, kad pagatavojam kafiju, mums ir jāizmanto jauna kapsula, un tomēr – mūsdienās arvien biežāk ražotāji ņem šo aspektu vērā un veido kapsulas no pārstrādājamiem materiāliem. Ja vēlies pārliecināties, kuras kapsulas ir draudzīgākas videi, sazinies ar Esmilukafiju.lv konsultantiem!

Mīts 3: Kafijas automāti ar kapsulām ir dārgāki par citiem automātiem

Patiesība: Kapsulu kafijas automātu cenas, tāpat kā jebkuru kafijas automātu cenas, var ievērojami atšķirties atkarībā no ražotāja, modeļa un funkcijām. Piemēram, Esmilukafiju.lv ir pieejami dažādi varianti sākot no dažiem desmitiem, līdz dažiem simtiem eiro. Papildu ieguvums ir tas, ka kapsulu kafijas automāti parasti ir izturīgi un kalpo ilgstoši, tādēļ ieguldījums tajos ir ilgtspējīgs.

Mīts 4: Kapsulu kafijas automāti ir sarežģīti lietošanā un tīrīšanā

Foto: Unsplash.com / zhangfeialex

Patiesība: Kapsulu kafijas automāti ir ļoti vienkārši lietojami un viegli tīrāmi. Parasti viss, kas nepieciešams – nospiest pogu, lai sagatavotu kafiju un pēc tam izņemt izlietoto kapsulu. Ja lietošanas un tīrīšanas jautājums Tev ir īpaši svarīgs, lūdz padomu Esmilukafiju.lv konsultantam par labākā automāta izvēli.

Mīts 5: Kapsulu kafijas piedāvājums ir ierobežots, nevar baudīt iemīļoto kafijas šķirni

Patiesība: Arvien vairāk un vairāk dažādu kafijas zīmolu piedāvā kapsulas ar dažādām šķirnēm un garšām. Vari izvēlēties dažāda stipruma un aromāta kafijas vai baudīt katru dienu citu! Piemēram, Nespresso kapsulas pieejamas vairākos desmitos variantu, tāpat arī Dolce Gusto, Lavazza un citas. Kapsulās pieejama arī kafija ar pienu, kakao vai šokolādes dzērieni – klāsts kļūst plašāks un plašāks. Izvēles iespējas ir ļoti plašas un, reizēm, pat plašākas nekā citu kafijas automātu gadījumā.

Izvēlies kafijas automātu Esmilukafiju.lv 

Foto: esmilukafiju.lv

Ja kapsulu kafijas automāti ir pievēruši Tavu uzmanību, tad noteikti ieskaties Esmilukafiju.lv. Šajā vietnē varēsi atrast un novērtēt dažādu veidu un līmeņu kafijas automātus, tajā skaitā arī kapsulu. Vietnē var iegādāties arī Illy, Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza kafijas kapsulas un citu zīmolu kafijas kapsulas. Ja vēlies pieņemt pārdomātu un gudru lēmumu kafijas automāta izvēlē, droši sazinies ar Esmilukafiju.lv ekspertiem – viņi ieteiks labāko variantu mājām, birojam vai kafejnīcai. Atceries – vietnē tiek nodrošinātas drošas maksājumu iespējas, pasūtījumiem virs EUR 29,99 ir bezmaksas piegāde, turklāt, ja 14 dienu laikā pārdomāsi, preci vari atgriezt.

Esmilukafiju.lv aicina – iegādājies kafijas automātu un baudi izcilu kafiju jau šodien! 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti