Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kafijas automāti Philips – vienmēr izcila kafija

Daudziem tik ierasti sākt rītu ar tasīti smaržīgas kafijas, iemalkot aromātisku dzērienu, lai atgūtos pēc saspringta darba cēliena. Lai varētu kvalitatīvu kafiju baudīt ne tikai ofisā vai kafejnīcā, bet arī mājās, jāiegādājas labs kafijas automāts. Šobrīd kafijas automāti tirgū pārstāvēti tik plašā spektrā, ka izdarīt pareizu izvēli nebūt nav viegli. Parasti pircēji vairāk uzticas zināmu firmu produktiem un ne velti. Kurš gan nav dzirdējis par firmas Philips sadzīves tehniku?

Philips ir Holandes uzņēmums, kura ražotie kafijas automāti mājai 2015. gadā Rietumeiropā tika atzīti par  kafijas automātu zīmolu Nr.1. Philips kafijas automāti izceļas ar perfektu dizainu, novatoriskiem risinājumiem un vienkāršu vadību.

Kā izvēlēties kafijas automātu?

Pirmais un būtiskais kafijas automāta izvēlē ir budžets. Izlemiet, cik naudas esat gatavs atvēlēt kafijas automāta iegādei.

Nākamais moments – nepieciešami kafijas automāti ofisam vai lietosiet to mājās. Ja ģimenē visi dzer melnu kafiju, varbūt automātiskais kafijas aparāts nemaz nav nepieciešams. Lietotāju skaits noteiks arī to, cik liela ūdens tvertne nepieciešama.

Atkarībā no Jūsu dzīves ritma jāizvēlas kafijas automāta jauda. Kafijas automāti ar lielāku jaudu ātrāk pagatavos kafiju.

Filtra kafijas automāti

Filtra kafijas automāti ir viena no populārākajām izvēlēm.  Šādā automātā kafiju pagatavot ir gaužām vienkārši – nepieciešams vien iebērt  malto kafiju, ieliet ūdeni un pēc dažām minūtēm saņemt savu dzēriena tasīti. Lielā kafijas pupiņu izvēle ļauj piemeklēt sev tīkamāko garšu. Kafijas mīļotāji zina, ka dzēriena garšu ietekmē ne vien kafijas pupiņu šķirne, bet arī tas, cik smalki tās samaltas. Ar filtra kafijas automātiem ceļš līdz aromātiskai kafijas tasītei ir ilgāks.

Manuālie (radziņu) pusautomāti

Šie kafijas automāti ir aprīkoti ar speciālu rokturīti, kurā ievieto malto kafiju, un tvaika uzgali, kas ļauj uzputot pienu. Tā Philips Saeco Poemia pusautomātiskajā kafijas aparātā Jūs varat pagatavot ne tikai melno kafiju vai espresso, bet arī kapučīno.

Kafijas kapsulu automāti

Šādi kafijas automāti ir ērti lietošanā. Ielieciet kapsulu kafijas automātā un  jau pēc īsa mirkļa būs gatava tasīte garšīgas kafijas. Philips Senseo kapsulu kafijas automāti gatavo maigas garšas kafiju. Kafijas kapsulas var iegādāties specializētajos kafijas veikalos. Viena kapsula derīga vienas dzēriena tasītes pagatavošanai.

Jārēķinās ar to, ka nāksies regulāri iegādāties kafijas kapsulas. Varēs pagatavot tikai tādu kafiju, kāda būs pieejama kapsulās.

Automātiskie kafijas aparāti

Šie kafijas automāti ir pilnībā automatizēti. Atliek vien nospiest pogu un kafijas automāts pats samaļ kafijas pupiņas, uzsilda ūdeni, biezumus uzkrāj atsevišķā tvertnē, bet dzērienu ielej tasītē.

Philips automātiskie kafijas automāti spēj pagatavot kafiju jebkurai gaumei – Caffe Latte,kapučīno, espresso. Starp citu, lai pagatavotu ideālu espresso nepieciešams:

  • Attiecīgs kafijas šķirņu maisījums;
  • Svaigi grauzdētas kafijas pupiņas,
  • Noteikta kafijas pupiņu maluma pakāpe;
  • Svaigs ūdens;
  • Maltās kafijas daudzums – 7gr;
  • Spiediens kafijas automātā – 15 bāri;
  • Ūdens temperatūra – 92-96*;
  • Gatavošanas laiks – 25 sek.

Piena sistēma

Philips kafijas automāti  atšķiras ar dažādām piena sistēmām. Vienkāršākajos automātisko kafijas aparātu modeļos ir manuālā piena putošana. Toties kafijas automātos ar integrēto automātisko piena sistēmu atliek vien nospiest pogu.

Philips ir radījis piena sistēmu Latte Go, kurā notiek piena un gaisa ātra sajaukšanās noapaļotas formas traukā. Doto piena sistēmu ir ļoti vienkārši kopt. Atliek vien izskalot zem tekoša ūdens strūklas.

Papildu ekstras Philips kafijas automātos

Extra-Shot funkcija ļauj pagatavot īpaši stipru kafiju, kas nebūs rūgta.

My Coffee Choice funkcija ļauj regulēt kafijas stipruma pakāpi un dzēriena porcijas apjomu.

Aroma Extract sistēma ļauj uzturēt kafijas temperatūru pie 90-98* un ūdens plūsma tiek regulēta tā, lai katru reizi tiktu pagatavota izcila kafija. Labu dzēriena garšu nodrošina arī kvalitatīvs un svaigs ūdens. AQUA CLEAN ūdens filtri Philips kafijas automātos ļauj pagatavot 5000 dzēriena tasītes bez aparāta atkaļķošanas.

Gan Philips kafijas automāti, gan DeLonghi un  citu labāko ražotāju kafijas automāti mājai plašā klāstā pieejami interneta veikalā 220.lv. Ieskatieties un izvēlieties labāko!

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti