Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kādi aksesuāri radīs komfortu vannas istabā?

Vannas istaba netiek uzskatīta par dzīvojamo telpu, bet tieši šeit mēs sevi savedām kārtībā, veicam higiēnas procedūras, ejam dušā un vannā, taisām sev mājas spa rituālus. Šie vannas istabas procesi mūs pavada katru dienu, un tāpēc ir nepieciešams, lai vannas istabā būtu patīkami un ērti atrasties. Šodien mēs runāsim par detaļām, kas palīdzēs jums radīt mājīgumu vannas istabā.

Uzglabāšanas grozi

Vannas istabā, kā likums, ir daudz izmētātu burciņu, pudeļu un nepieciešamo aksesuāru, kas rada haosu. Retāk lietotos produktus iesakām salikt atvilktnēs un skapjos, pārējos skaisti izkārtot pītos grozos. Vannas istabas interjeru var papildināt arī ar lielu veļas grozu. Tieši šādu kastīšu priekšrocība ir tā, ka tās telpai piešķir etniskuma pieskaņu un komfortu.

Skaisti ziepju dozatori

Šķidrās ziepes standarta iepakojumos ne vienmēr iekļaujas vannas istabas dizainā, tāpēc iesakām izvēlēties skaistus dozatorus, tad tos varēs pildīt ar savām iecienītākajām šķidrajām ziepēm, un tās priecēs aci uz ilgu laiku. Tā pat var izdarīt arī ar šampūniem, dušas želejām un kondicionieriem – nopērciet vienādas pudelītes, kopējais vannas istabas izskats uzreiz palīks minimālistiskāk un glītāk. Atbilstoši vienam stilam vai vienai tematikai dekora elementi vienmēr skaisti izskatās, to ļoti labi saprot veikals PEPCO – visādi sīkumi un dekora elementi vienā vietā.

Konteineri un burciņas sīkumiem

Vates spilventiņus, vates kociņus, ķemmes, make up otas var vai nu nolikt skapjos, vai arī ievietot dekoratīvos traukos un burkās ar vāku, lai baktērijas un mitrums tos neietekmētu. Pat vannas bumbiņas var skaisti salikt kādā vienā kastītē.

Aromātu difuzori

Ir pieņemts aromatizēt visu dzīvokli, bet par vannas istabu parasti aizmirsa. Tagad ir daudz mājas smaržu, kas tiek piedāvāti difuzoru formātā. Tātad jūsu mīļākais aromāts pamazām izplatīsies vannas istabā vairāku mēnešu laikā, atliek tikai izvēlēties aromātu, kas jums patīk!

Jauni kokvilnas vai bambusa dvieļi

Vienkāršākais veids, kā pievienot vannas istabai mājīgumu, ir nomainīt dvieļus. Būtu labāk, ja tie visi būtu vienā krāsā. Ir arī vērts iegādāties dažus viesu dvieļus. Dvieļi, kas tiek izgatavoti no kokvilnas un bambusa, ne tikai izskatās skaisti, bet arī piešķir komfortu, īpaši, ja tos sarullē un skaisti izkārto uz plaukta vai speciāla stenda.

Mīkstie grīdas paklājiņi

Parasti grīda vannas istabā ir flīzēta, un tā var būt auksta, un tas padara vannas istabu neērtu. Izklājiet paklāju pie vannas vai dušas, kā arī pie izlietnes. Tas noteikti ieviesīs komfortu vannas istabā.

Plaukti

Izkariniet plauktus vai statīvus uz sienām, lai uzglabātu nepieciešamos priekšmetus. Jums būs sajūta, ka palielinās vannas istabas apjoms. Spogulis uz vienas no sienām uzlabos šo efektu.

 

Materiālam ir nozīme

Izmantojiet keramiku. Derēs dažādi šķīvji un suvenīri. Vislabāk suvenīrus ņemt līdzi no vietām, kur atpūtāties. Tad jūs dekorēsiet vannas istabu un atstāsiet atmiņu par šo vai citu pilsētu un vietu.

Papīra dekors

Vēl viena vienkārša un lēta vannas istabas dekorēšanas iespēja ir izrotāt to ar veciem laikrakstu izgriezumiem. Ielieciet tos foto rāmjos. Varat arī izgriezt dažus skaistus uzrakstus vai veselu citātu no vecām avīzēm vai žurnāliem.

Ziedi

Mākslīgie vai īstie ziedi vienmēr izrotās jebkuru telpu.  Ziedi vanna būtiski mainīs telpas atmosfēru un kļūs par lieliskiem dekoratīviem elementiem. Vannas istabas saplūst ar vidi, apvienojot dabas materiālus un dizainu. Interjerā pievienojiet vairāk koka un lielas stikla sienas. Dabas ienešana vannas istabā sniedz labumu veselībai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti