Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kā izvēlēties sev vislabākās bezvadu austiņas?

No visiem ikdienas viedpalīgiem, kas ietekmē mūsu dzīves kvalitāti, bezvadu austiņas atrodas saraksta augšgalā. Mēs skrienam ar tām, valkājam tās braucot vilcienā vai lidmašīnā, daži pat ēd, dzer un iet gulēt ar austiņām.

Tāpēc ir svarīgi izvēlēties sev vislabākās bezvadu austiņas ar kvalitatīvu skaņu, un, kuras varēsi izmantot dažādās dzīves situācijās. Lai palīdzētu Tev iegādāties vislabākās austiņas, raksta turpinājumā iepazīsties, kādas funkcijas meklēt bezvadu austiņās.

Nosaki savu budžetu

Pirmais, kas Tev ir jāizdara – jānosaka, cik daudz esi gatavs iztērēt bezvadu austiņām. Tomēr ņem vērā, ka labas bezvadu austiņas nav pieejamas par ļoti zemām cenām. Bezvadu austiņas principā ir bluetooth austiņas, jo, lai tās varētu savienoties ar citu ierīci, tām ir iebūvēts Bluetooth. Kvalitatīvām austiņām ir iebūvēta labas kvalitātes Bluetooth mikroshēma, lai savienošanās ar citu ierīci notiktu ātri.

Kādas funkcijas meklēt austiņās?
Vadība

Dārgākos bezvadu austiņu modeļos uz austiņām būs vadības spilventiņi vai pogas, kurām pieskaroties var palielināt skaļumu, pārslēgt dziesmu, dotu balss komandu, vai pieņemtu tālruņa zvanus. Lētākām bezvadu austiņām bieži vien nav vadības ierīču, kas nozīmē, ka viedtālrunim vienmēr ir jābūt pie rokas, lai veiktu kādas darbības. Dažas no labākajām austiņām var pat automātiski apturēt mūziku, tiklīdz izņemsi vienu austiņu no auss. Lai varētu pieņemt zvanus ar austiņām un pa tām arī runāt ar zvanītāju, iegādes brīdī pievērs uzmanību vai iegādājies austiņas ar mikrofonu.

Trokšņu slāpēšana

Dažas bezvadu austiņas piedāvā trokšņu slāpēšanas funkciju, kas var palīdzēt samazināt apkārt esošo trokšņu dzirdēšanu. Parasti austiņās ir iespējams pielāgot trokšņu slāpēšanu līdz ērtam vai drošam līmenim, piemēram, skriešanas laikā, vai, lai dzirdētu, ko kāds saka, neizņemot austiņas no auss.

Skaļums

Ne visas bezvadu austiņas ir izveidotas vienādi, ja runa ir par skaļuma līmeni. Dažas austiņas ir jāpagriež līdz maksimālajam skaļumam, savukārt citas var nodrošināt pietiekami daudz skaņas, ja skaļums ir iestatīts tikai uz 50 %.

Bezvadu austiņas bērniem

Ja vēlies iegādāties austiņas savam bērnam, tad vislabāk izvēlēties austiņas – bezvadu, kuras ir izstrādātas tieši bērniem.  Šīs austiņas būs mazākas, lai tās perfekti derētu maza bērna ausīs. Dažas austiņas pat ir aprīkotas ar skaļuma limitu, lai nebojātu bērna dzirdi.

Kādas bezvadu austiņas izvēlēties?

Mēs nevaram pateikt, kuras ir pašas labākās bezvadu austiņas tieši Tev, bet iesakām:

Ja nevēlies tērēt pārāk lielu naudu austiņām, bet tajā pašā laikā vēlies maksimāli labu skaņu, izvēlies JBL austiņas.
Visbiežāk austiņas tiek izmantotas kopā ar telefonu, tāpēc vari izvēlēties sava telefona ražotāja austiņas telefonam. Piemēram, ja esi iPhone lietotājs, izvēlies iPhone austiņas, savukārt ja izmanto Samsung, izvēlies Samsung austiņas. Šīs austiņas būs dārgākas, bet lieliski strādās kopā ar telefonu.

Tā kā bezvadu austiņas ir dārgākas nekā citu veidu austiņas, noteikti apdomā, kuras funkcijas Tev ir svarīgas, jo šis pirkums noteikti būs uz vairākiem gadiem. Izpēti plašo bezvadu austiņu piedāvājumu 1a internetveikalā. Tur atradīsi dažādu ražotāju, tajā skaitā Apple austiņas par ļoti labām cenām. 1a internetveikals piegādā preces uz mājām, uz preču izsniegšanas punktiem un pasta nodaļām visā Latvijā. Pasūti savas bezvadu austiņas jau tagad un ļaujies jaunai skaņu pasaulei!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti