Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kā iepriecināt sievieti dzimšanas dienā?

Tuvojas mammas, draudzenes, mīļotās sievietes vai citas Jums svarīgas dāmas dzimšanas diena, bet nezināt, ko dāvināt? Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu skaistai, īpašai dāvanai.

Rotaslietas

Klasiska dāvana, kas iepriecinās teju visas sievietes, ir rotaslietas. Tās pieejamas plašā izvēlē, tādēļ atbilstošu rotu noteikti nebūs grūti izvēlēties.

SPA apmeklējums

Ikviena sieviete noteikti priecāsies arī par SPA apmeklējumu, kas ļaus aizbēgt no ikdienas un ļauties lutinošai relaksācijai. Jūs varat izvēlēties kādu no vienas dienas piedāvājumiem vai arī uzdāvināt garākas brīvdienas. Sieviete to noteikti novērtēs!

Romantiskas vakariņas

Nekļūdīsieties arī tādā gadījumā, ja aizvedīsiet savu īpašo sievieti vakariņās uz viņas iecienīto restorānu. Ja vēlaties uzdāvināt kaut ko interesantāku, varat pārsteigt ar vakariņām tumsā vai īpašu degustāciju, kas ļaus izbaudīt neaizmirstamu garšu piedzīvojumu!

Izjāde ar zirgu

Dabas un dzīvnieku mīļotāja noteikti priecāsies dzimšanas dienā saņemt iespēju izbaudīt skaistus mirkļus zirga mugurā. Ja izjāde tiks organizēta vakarā un paredzēta divām personām, tas var kļūt ne vien par skaistu, bet arī romantisku piedzīvojumu.

Gleznošanas meistarklase

Radošai un mākslinieciskai dāmai noteikti patiks gleznošanas meistarklase, kuras laikā viņa ne vien gūs pozitīvas emocijas, bet arī mājās dosies pati ar savu mākslas darbu. Meistarklases laikā tapusī glezna vienmēr atgādinās par Jums un šo skaisto dzīves notikumu.

Brīvdienas skaistā atpūtas vietā

Miers un idille ir katras sievietes sapnis. Piepildiet to, iepriecinot ar brīvdienām skaistā atpūtas vietā - namiņā, kas atrodas kokā vai ezera krastā. Vides maiņa un izklaides iespējas dāvās pozitīvas emocijas un uzlādēs jaunam darba cēlienam.

SUP piedzīvojums

Lieliska ideja ir arī SUP piedzīvojums. Īpašu šo pasākumu padara norises laiks - SUPošana saullēktā vai saulrietā noteikti sniegs vēl spilgtākus iespaidus!

Ja apsveikumi sievietei dzimšanas dienā tiek papildināti ar īpašām dāvanām, tad neaizmirstamas emocijas garantētas. Šīs un citas piedzīvojumu dāvanas atradīsiet dāvanu interneta veikalā davanuserviss.lv. Ieskatieties un izvēlieties piemērotāko pārsteigumu. Ja tomēr nevarat izvēlēties, kura dāvana iepriecinās visvairāk, uzdāviniet dāvanu karti vai dāvanu komplektu, kas ļaus saņēmējai dāvanu izvēlēties pašai.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti