Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Jauna māte? Iegādājies grūtniecības atveseļošanās jostu, lai ātrāk un ērtāk atgūtu savu formu

Grūtniecības laikā sievietes ķermenis piedzīvo krietnas pārmaiņas, kuras izraisa hormonālā fona un fiziskā izskata transformācija. Tās nereti rada papildu stresu un var izraisīt lieku fizisko un emocionālo diskomfortu. Zīmīgs slogs tiek uzlikts tieši grūtnieces mugurai, jo īpaši jostasvietai. Tāpēc tai nepieciešams papildu atbalsts un grūtniecības josta var kļūt par neatņemamu dzīves sastāvdaļu kā pirmajos, tā pēdējos gaidību mēnešos

 

Labjūtes un veselības preču ražotājs Yogasuper rūpēs par sievietes komfortu visdelikātajā dzīves periodā ir radījis īpaši funkcionāu grūtniecības jostu. Tā būs ne vien lielisks atbalsts grūtnieces mugurai, bet arī palīdzēs labot stājas nepilnības un būs neaizvietojams balsts pirmajos mēnešos pēc dzemdībām. Papildu Yogasuper grūtniecības jostas priekšrocība ir tās atbilstība augstākajiem kvalitātes un ilgtspējas standartiem. Ir vismaz pieci iemesli, kāpēc izvēlēties grūtniecības jostu, lai atvieglotu ķermeņa noslodzi un veicinātu komfortu.

  1. Grūtniecības josta palīdzēs mazināt muguras sāpes Kā liecina aptauju dati, vairāk kā 70% sieviešu grūtniecības laikā izjūt spēcīgas sāpes jostasvietā, bet aptuveni 65% vēdera lejasdaļā. Grūtniecības josta atslogos mugurkaulu un balstīs novājinātos muskuļus. Tādējādi mazinot neproporcionāli izvietotā svara izraisītās muguras sāpes.
  2.  Grūtniecības josta radīs papildu atbalstu un saturēs vēderu Grūtniecības josta darbojas kā sporta krūšturis, kas fiziskās aktivitātes laikā viegli piespiež krūtis ķermenim, neļaujot tām brīvi kustēties. Kustīgo ķermeņa daļu saturēšana ļauj sasniegt maksimāalu kustības brīvību. Tā arī grūtniecības josta viegli piespiež punci pie ķermeņa, lai tas ikdienas aktivitātēs netraucētu neatkarīgi kustēties.
  3. Grūtniecības josta atbalstīs pareizas stājas veidošanu Vairumam sieviešu mātes gaidībās ir pazīstams pārspīlētais grūtnieces muguras izliekums. Tas veidojas no ķermeņa priekšpusē izvietotā papildu svara un novājinātiem korsetes muskuļiem. Izvairīties no šādām stājas izmaiņām var nesājot grūtniecības jostu. Tā notur torsu pareizā pozīcijā un atbalsta korsetes muskuļus.
  4. Tā atvieglos ikdienas aktivitāšu veikšanu Nesājot grūtniecības jostu ikdienā, var iesaistīties ierastajās aktivitātes, kā iepriekš. Vai tā būtu vingrošana, darbs vai vienkārša pastaiga. Josta būs balsts korsetes muskulatūrai un neļaus topošajai māmiņai nopauzēt savu rutīnu.
  5. Pēc dzemdībām tā veicinās korsetes muskuļu izturību Nereti pēc bērniņa nākšanas pasaulē sievietes vēdera muskuļi kļūst novājināti un paliek grūti noturēt stāju. Grūtniecības josta var kalpot par atbalstu līdz brīdim, kamēr sievietes muskuļi atgūst spēku. Bet tas nav ilgtspējīgs risinājums, ja nav apvienots ar ķermeņa muskulatūras treniņiem. Neieskaitot visus jau minētos iemeslus, ir svarīgi, lai izvēlētā grūtniecības josta būtu ērta un ideāli piemērota grūtnieces vajadzībām. Yogasuper jostas ir radītas no sievietes ķermenim un dabai draudzīgiem materiāliem, ir elpojošas un pietiekami elastīgas, lai derētu jebkuram punča izmēram. To ir viegli transformēt, lai vilktu kā grūtniecības, tā arī pēcdzemdību periodā. Šī iemesla dēļ grūtniecības josta ir būtiska lieta, kuru iekļaut sievietes sarakstā, kad tiek plānots ģimenes pieaugums. Papildus informācijai lūdzu apmeklējiet www.yogersuper.eu vai sekojiet Instagram kontam:Yogasuperofficial.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti