Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ja pazaudēta atslēga, jāreaģē ar vēsu prātu

Tas ir gandrīz kā ļaunākais murgs – saprast, ka no kabatas ir pazudušas atslēgas. Vai nu izkritušas, vai nozagtas, bieži nav laika par to domāt, jo steidzami ir jārisina problēma – kā iekļūt savā mājoklī vai automašīnā. Daudziem no mums ir pirmā doma – jāizsit logs un jāatver durvis no iekšpuses. Gandrīz nekad šādi drastiski risinājumi nav veiksmīgākie, jo, beigu beigās, slēdzene būs jāmaina tāpat.

Ko nevajadzētu darīt

Ja esat palikuši bez auto vai mašīnas atslēgām, nekādā gadījumā nemeklējiet pirmo akmeni, lai izsistu logu. Pirmkārt, loga maiņa ne tikai radīs daudz galvas sāpes papildus slēdzenes maiņai, tas radīs papildus izmaksas. Ja neplānojāt nākamajā dienā tāpat mainīt logus, labāk pie akmeņiem neķeraties.

Durvju atmūķēšana var izrādīties daudz dārgāka kā loga izsišana. Atkarībā no tā, cik stipras ir jūsu durvis, tikpat dārgs varētu būt to remonts. Pat mēģinot atlauzt tikai slēdzenes daļu, ja neesat profesionāls kramplauzis, noteikti nodarīsiet manāmus bojājumus savām durvīm. Uz durvīm būs manāmas jūsu darbības pēdas vai arī pašas durvis nāksies remontēt vai mainīt.

Ja pēkšņi nav atslēgu, jārīkojas ātri. Daudzi cilvēki nogaida un cer, ka atslēgas atradīsies uz ielas un kāds labdaris tās nogādās vietā, kur jūs varēsiet tās atrast. Diemžēl pastāv risks, ka tās uzies cilvēki, kas mēģinās atrast, ko ar jūsu atslēgām var atvērt.

Kā meklēt saprātīgu risinājumu

Atslēgumeistars.lv ir vienas pieturas aģentūra visās situācijās, kad pēkšņi vairs netiekat savā mājoklī vai automašīnā. Šis slēdzeņu serviss piedāvā saviem klientiem vienkāršu saziņas kanālu – WhatsApp. Ja esat nonācis situācijā, kur nepieciešama steidzama slēdzeņu atvēršana vai remontēšana, sūtiet savas problēmas aprakstu un attēlu ar problēmas izraisījušo slēdzeni uz tālruņa numuru +371 2666 1117.

Ja esat Rīgā vai Pierīgā, atslēgu servisa darbinieki ātri iepazīsies ar jūsu problēmu, piedāvās savu cenu problēmas risināšanai un nekavējoties dosies ceļā, jebkurā diennakts laikā. Atceraties, ja nepieciešams sos serviss, kas atvērs jūsu auto vai mājokli, jums būs jāspēj pierādīt, ka esat tā īpašnieks.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti