Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izvēlieties savu rotaslietu pēc horoskopa zvaigznāja!

Rotaslietas ir lielisks tērpa papildinājums, tomēr vai esat dzirdējis, ka rotām ir liela loma arī enerģētikā? Rotas var būt kā talismani, simboli, bet tikpat labi tās var radīt diskomfortu un sliktu pašsajūtu. Iespējams, ka Jums ir savas mīļākās rotaslietas, tomēr esam sagatavojuši, kas katrai no horoskopa zīmēm būtu vispiemērotākais, tāpēc, ja vēlaties to pārbaudīt - lasiet raksta turpinājumu!

Auns

Aunam veiksmi un labu enerģiju var nest granāts, karneols un jašma - tie ir akmeņi, kas var aizsargāt un dot spēku. Enerģijai Auniem ieteicams nēsāt Marsa hematīta akmeni, tāpat arī sarkanu toņu rotas vai rotas, kuras ir izgatavotas no dzelzs. 

Vērsis

Vēršu dāmām ir jādod priekšroka elegantām un smalkām rotaslietām, jo smagnēji, masīvi gredzeni vai kaklarotas var radīt sliktu un nepiemērotu enerģiju. Vērša krāsas ir zaļā un zilā, attiecīgi šādus toņus rotaslietām ieteicams izvēlēties ikdienas gaitās. 

Vērsim piemērotākie akmeņi ir nefrīts, azurīts un smaragds, it īpaši smaragds - tas radīs plašu un neizmērojamu harmonisku dzīvi. 

Dvīņi

Košums, piesātinātība, prieks - tas ir dvīņu raksturojošais, kas palīdzēs ne tikai sevi izdaiļot, bet arī justies lieliski. Dvīņiem piemērotas dažādas rotas, bet it īpaši dīvainas formas un dizaina rotas, kas ir vai nu no zelta, berila, smaragda, turmalīna, dzeltenā ahāta, citrīna vai pat dzintara. 

Vēzis

Vēžiem vispiemērotākais ir mēness akmens, sudrabs, pērles, ahāts, kvarcs vai kristāls - šie materiāli radīs miera un līdzsvara sajūtu, sakārtos ķermeņa emocionālo pusi. 

Lauva

Lauvas ir spēcīga rakstura, tāpēc tām ir piemēroti spēcīgi akmeņi, piemēram, zelts, rubīns, granāts, karneols vai saules akmens. Šie akmeņi enerģētiski ir ugunīgi, tāpēc Lauvas, nēsājot attiecīgās rotaslietas, var saņemt papildu enerģiju un spēku. Lauvām kā spēcīgām būtnēm, ieteicams arī nēsāt košas un masīvas rotaslietas. 

Jaunava

Jaunavai rotaslietu arsenālā būtu jābūt zaļu, zilu vai gaiši zilo toņu un vispiemērotākie akmeņi būtu zaļais safīrs, karneols, nefrīts vai opāls. Tikpat piemērotas ir rotas no platīna vai sudraba.

Ja Jaunava pareizi valkās šīs rotas, tās labvēlīgi ietekmēs tās ķermeni, jūtas un enerģiski sakārtos prātu. 

Svari

Svariem rūpīgi jāizvērtē nēsājamās rotaslietas - vislabāk piemērotās ir no vara, koraļļiem, nefrīta, safīra vai lazurīta. Vērts pieskaņot un izmēģināt arī aleksandrīta akmeni, kas Svaru horoskopā dzimušajiem vislabāk palīdzēs izsargāties no neveiksmēm un nepatikšanām. 

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušajām dāmām ieteicams nēsāt rotaslietas sārtajos toņos. Skorpioniem par labu nāk masīvas, spēcīgas rotas, kas palīdz gūt papildus spēku un enerģiju. Vispiemērotākie rotaslietu akmeņi ir ametists, ahāts un topāzs. 

Strēlnieks

Strēlnieku top rotaslietu akmens ir tirkīzs - tas enerģiski dod skaidru prātu, mieru un iekšējo laimes sajūtu. Strēlniekam piemērots ir arī cinks, topāzs, safīrs vai ametists. 

Mežāzis

Mežāzim piemērotākās ir tumšas, nesimetriskas rotas, kas dod lielu spēku un papildina enerģiju.

Mežāzis vislabāk jutīsies ar melno metālu vai zeltu, sardokinsu, rubīnu, dimantu vai tumšo ametistu. Visspēcīgākā ietekme Mežāžiem ir no sardoniksa - tā valkāšana enerģiski dod spēku. 

Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīram piemērotas ir tumšas krāsas rotas. Arī spilgtas, izteiksmīgas, zilas krāsas rotaslietas būs piemērotas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Ūdensvīri var valkāt sudrabu, dimantu, safīru, oniksu vai topāzu. Safīrs uz Ūdensvīru var iedarboties palīdzot piesaistīt mīlestību, saticību un jūtas, bet iekšēji dod mieru un harmoniju.

Zivs

Ūdens elementu rotas ir vispiemērotākās Zivīm, piemēram, jūras vai upes pērles vai koraļli. Zivju rotaslietām vēlams būt mīkstām, apaļām, bez asumiem. Enerģiski piemērotākās ir rotas no zelta, platīna vai sudraba. 

Rotas un enerģija iet roku rokā, tāpēc izvēlieties vispiemērotāko raksturojumu savai horoskopa zīmei un meklējiet rotaslietas internetā - 220.lv


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti