Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Izsmalcināta atpūta galvaspilsētā - viesnīcas Rīgā ikvienai gaumei

Rīga ir Baltijas kultūras galvaspilsēta, kur baudīt visdažādākās atpūtas, izklaides, gastronomijas un mākslas iespējas. Izmantojiet brīvdienas, lai palutinātu sevi – aizmirstiet par ikdienas rūpēm, uztraukumiem un veltiet laiku sev tepat, galvaspilsētā! Par lielisku un izsmalcinātu atpūtu parūpēsies kāda no šīm Rīgas viesnīcām!

Wellton SPA Riverside

Ja vēlaties patiesi atpūtināt ķermeni un prātu, lieliska izvēle ir Vecrīgā lielākais SPA centrs Wellton SPA Riverside, kur varēsiet ļauties ūdens priekiem baseinos un džakuzi, kā arī izbaudīt dažādas pirtis un rezervēt SPA procedūras. Viesnīca atrodas 11.novembra krastmalā, līdz ar to rokas stiepiena attālumā pieejami Vecrīgas populārākie apskates objekti, kā piemēram Rātslaukums un Doma baznīca.

 Klusas atpūtas cienītājiem viesnīcā pieejama privātā SPA zona ar burbuļvannu, Himalaju sāls saunu un atpūtas zonu. Tāpat varēsiet priecēt acis, jo pa viesnīcas logiem paveras elpu aizraujoša panorāma uz Daugavu un Gaismas pili.

Rixwell Hotel Konventa Sēta

Ja vēlaties baudīt vēstures šarmu un atpūsties no pilsētas burzmas, lieliska izvēle ir Rixwell Hotel Konventa Sēta, kas atrodas uz vienas no Vecrīgas klusajām ieliņām. Viesnīcas ēku komplekss ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis un veido vienu no senākajiem Rīgas kvartāliem, kura pirmsākumi meklējami jau 13.gadsimtā.

Gardas maltītes blakus esošajā stilizētajā restorānā "Tapas Tapas", klasiski iekārtoti numuri, gleznains iekšpagalms un senais Rīgas mūris – tas viss ļaus sajusties kā citā gadsimtā!

Grand Poet Hotel by Semarah

Ja vēlaties baudīt izsmalcinātu atpūtu ar baudu ne tikai dvēselei un ķermenim, bet arī acīm, lieliska izvēle ir Grand Poet Hotel by Semarah, kas atrodas iepretim Bastejkalnam. Izsmalcinātajā Hedonic SPA iespējams gūt hedoniskas baudas – doties peldē 15 metru peldbaseinā, atveldzēties džakuzi, relaksēties pirtīs un stiprināt imunitāti aroma istabā ar sāls sienu, savukārt pēc masāžas iespējams baudīt tējas rituālu relaksācijas telpā.

Salonā Aqua Villa SPA varēsiet palutināt sevi ar tvaika peldi Sibīrijas ciedru koka gultā, lavas akmeņu aplikāciju, tonizējošu terapiju sejai un citām procedūrām. Grand Poet Hotel viesnīcas piedāvājumi garantē lielisku pašsajūtu – izvēlieties no piedāvājumu klāsta!

Wellton Riga Hotel & SPA 

Ja vēlaties ne tikai izbaudīt fantastiskas SPA procedūras, bet arī iejusties tūrista ādā, apskatot iecienītākos apskates objektus, dodoties uz iecienītām izklaides vietām un iepērkoties tirdzniecības centros, lieliska izvēle ir Wellton Riga Hotel & SPA.

 Ievērojami, ka 2019. gadā viesnīca Wellton Riga Hotel & SPA ir ieguvusi populāras ceļojumu vietnes "TripAdvisor" izcilības sertifikātu nominācijā "Ceļotāju izvēle 2019", tādēļ atpūta šajā viesnīcā pavisam noteikti izdosies.

 Labiekārtoti numuri, relaksējoša atpūta ar piedāvā labiekārtotus numurus, ūdens un pirts aktīvās atpūtas zonu un daudzveidīgām SPA procedūrām, kā arī gastronomiski piedzīvojumi restorānā-bārā "Tapas Tapas" – papildu daudzajām ekstrām nedēļas nogalēs restorānā iespējams baudīt arī dzīvo mūziku. 

Bellevue Park Hotel Riga

Ja vēlaties doties nedaudz tālāk no galvaspilsētas centra, taču tajā pašā laikā atrasties netālu no iecienītākajām kultūras un izklaides vietām, lieliska izvēle ir Bellevue Park Hotel Riga, kas atrodas klusā un zaļā Pārdaugavas rajonā, blakus Uzvaras parkam, pastaigas attālumā no Vecrīgas.

Šī ir superior klases viesnīca, kas priecē ar augstākās klases apkalpošanu un individuālu pieeju katram klientam – mājīgi, klasiski iekārtoti numuri, SPA zona, sporta zāle, gastronomiskas baudas itāļu restorānā ‘’Primavera’’. Siltajā sezonā elpu aizraujošus skatus un baudījumu dvēselei un acīm sniegs atvērtā terase.

Rija VEF Hotel

Ja esat vienkāršākas atpūtas cienītājs, lieliska izvēle ir Rija VEF Hotel, kas atrodas nedaudz tālāk no galvaspilsētas centra. Šī viesnīca palīdzēs aizmirst ikdienas rūpes un iepazīt Rīgu no jauna, tajā pašā laikā izbaudot komfortablu atpūtu – mājīgu interjeru, gardas maltītes un laipnu personāla attieksmi.

Viesnīcā elegance mijas ar komfortu, tā piemērota gan steidzīgiem darījuma cilvēkiem, gan romantiskiem pāriem un ģimeniskai atpūtai.

Rixwell Old Riga Palace Hotel

Ja esat greznas atpūtas cienītājs, lieliska izvēle ir Rixwell Old Riga Palace Hotel, kas atrodas uz vienas no Vecrīgas klusajām ieliņām, Rīgas vēsturiskajā centrā, kas ir iekļauts UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Šī viesnīca pavisam noteikti ļaus izbaudīt vēstures elpu, apskatot netālu esošos tūrisma apskates objektus kā Lielo un Mazo ģildi, Melngalvju namu un bruņinieka Rolanda statuju un pilnībā atpūsties no pilsētas burzmas.

Mājīgi un moderni iekārtoti numuri, omulīga atmosfēra, gardi Eiropas virtuves ēdieni, kā arī baudījums ķermenim un prātam blakus esošajā "Wellton SPA Riverside", kur pieejams baseins, Hammam pirts un zāļu sauna.

Lieliskus atpūtas piedāvājumus viesnīcās Rīgā un citur Latvijā piedāvā izbaudīt Gribuatpusties.lv – ienāciet un palutiniet sevi! Lai relaksējošas, gardas un neaizmirstamas brīvdienas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti