Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Idejas, kā pavadīt Valentīna dienu ar otro pusīti

Straujiem soļiem tuvojas gada sirsnīgākā diena - 14.februāris jeb Valentīna diena. Šajā dienā cilvēki mēdz pastiprināti paust savu mīlestību otrajai pusītei, pasniedzot dāvanas un organizējot romantiskus pārsteigumus. Nav ideju, kā pavadīt Valentīna dienu un kur uzaicināt savu otro pusīti? Lūk, pāris jaukas idejas!

Kino apmeklējums

Tradicionāls veids, kā pavadīt Valentīna dienu - kino apmeklējums. Varētu likties pārāk vienkārši un neoriģināli, taču, ja tā padomā, cik bieži Jums izdodas izrauties no ikdienas pienākumiem un apmeklēt kino kopā?  Izvēlieties abu iemīļotu filmu, sagādājiet gardas uzkodas un izbaudiet viens otra klātbūtni! 

Romantiskas vakariņas

Uzaiciniet savu otro pusīti romantiskās vakariņās - dodieties uz kādu restorānu vai pagatavojiet maltīti pats! Papildiniet vakariņas ar sveču gaismu, relaksējošu mūziku un ļaujieties sirsnīgām sarunām! Vakaru varat noslēgt viens otra apskāvienos, noskatoties kādu abu iemīļotu filmu.

Miera baudījums

Ikdienas steigā mēdz pietrūkt laika izbaudīt otra klātbūtni un veltīt otram mīļus vārdus, līdz ar to lieliska ideja ir kopīgs miera baudījums - atpūta kādā muižā, viesu namā vai viesnīcā un SPA apmeklējums. Turklāt,] nav jādodas tālu prom, jo brīnišķīgas viesnīcas Siguldā arī piedāvā lieliski pavadīt laiku pāriem. Viena no tām - Hotel Sigulda, kas pārsteigs ar savu unikālo dizainu, iespējām un laipno apkalpošanu!

Zvaigžņotais pikniks

Ziemā debesīs mēdz pavērties elpu aizraujošs skats, tādēļ negaidiet vasaras vakarus, lai vērotu zvaigznes - dariet to Valentīna dienā! Sagatavojiet karstu tēju vai kafiju, uzkodas, pledus un dodieties piedzīvojumā! Ja tomēr nepaveicas un zvaigznes nav redzamas, laba ideja var būt arī kopīgi sagaidīt saullēktu. 

Pirmais randiņš

Vai atceraties savu pirmo randiņu? Neveiklas sarunas, rociņu turēšana, smiekli, taureņi vēderā.. Organizējiet Valentīna dienā vēl vienu pirmo randiņu, atkārtojot to, ko patiesi darījāt pirmajā randiņā! Ir jauki ik pa laikam atcerēties attiecību sākumu, lai atkal varētu novērtēt, kādēļ Jums sirsniņā iekritis tieši šis cilvēks.

Diena mājās

Ir reizes, kad negribās darīt neko citu, kā tikai atpūsties no ikdienas pienākumiem, visu dienu pavadot mājās. Kādēļ gan šī diena nevarētu būt Valentīna diena? Kopīgi gatavotas maltītes, filmu maratons, bezgalīga uzmanība un mīlestība - kad Jūs pēdējo reizi ļāvāties šādai “slinkajai” dienai?

Romantiska pastaiga

Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo - dodieties romantiskā un veselīgā pastaigā! Sagatavojiet karstu tēju vai kafiju un izbaudiet dabas šarmu, dodoties pastaigā, piemēram, gar jūras krastu vai pa meža takām. Noslēgumā varat iekurināt ugunskuru un pagatavot gardu maltīti, sildoties viens pie otra pleca. 

Fotosesija

Kas gan var būt labāks par kopīgām atmiņām? Sarīkojiet Valentīna dienas fotosesiju ar profesionālu fotogrāfu kādā glītā fotostudijā vai, piemēram, sniegā! Pēc tam attīstiet fotogrāfijas un izveidojiet ģimenes albumu vai foto sienu – mūsdienās attīstītām fotogrāfijām ir pievienotā vērtība.

Sportiskas aktivitātes

Ziema ir labākais brīdis, kad izmēģināt kādu jaunu sportisko aktivitāti, piemēram, slēpošanu vai slidošanu. Esiet viens otra lielākais atbalsts, kopīgi iemācoties ko jaunu, pasmejoties par otra neveiksmēm un gluži vienkārši izbaudot viens otra kompāniju. Iespējams, kāds ziemas sporta veids var kļūt par Jūsu kopīgo hobiju! Aktivitātes varat noslēgt un sasildīties ar gardu maltīti kādā omulīgā vietiņā.

Izbaudiet viens otra kompāniju – atpūtas piedāvājumi dažādām gaumēm pieejami Gribuatpusties.lv. Lai skaista un mīlestības pilna Valentīna diena!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti