Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ideālas Ziemassvētku dāvanas katrai gaumei

Ziemassvētki ir tie svētki, kurus gaida kā lieli, tā mazi. Istabā smaržo izrotāta eglīte, galdā tiek celti pīrāgi un cepetis, tiek saiņotas un pasniegtas dāvanas. Dažbrīd pat rodas sajūta, ka ir apstājies laiks! Svētku sajūtu noteikti pagarina saņemtās dāvanas, kas rada īpašas emocijas jaunākajiem ģimenes pārstāvjiem. Ejot ciemos vai uzņemot viesus Ziemassvētkos, ir patīkami pārsteigt visus ar gaumīgām dāvanām, neatkarīgi no tā, vai tie ir mazi, simboliski nieciņi vai kāds iespaidīgāks pārsteigums. Ziemassvētki, viennozīmīgi, ir brīnumu laiks un kādēļ gan neiepriecināt ar brīnumiem citus. Tā ir lieliska iespēja pasniegt ne tikai taustāmas dāvanas, bet arī dāvināt piedzīvojumus, sajūtas un pārsteigumus.

Ziemassvētku dāvanu bezgalīgās iespējas.

Izvēloties dāvanu, ko likt zem eglītes, der aplūkot davanuserviss.lv piedāvājumu, kurā atradīsiet dāvanas kā lieliem, tā maziem sākot no dažiem desmitiem eiro, līdz pat dažiem simtiem eiro vērtībā. Jauka kafijas baudīšana kafejnīcā, romantiskas dāvanas pāriem svētkos, izbrauciens ar superauto vai ekskluzīvs SPA apmeklējums Lietuvā. Tā ir tikai maza daļa no visa piedāvājuma, ko iespējams izvēlēties un iegādāties elektroniskas dāvanu kartes izskatā. Pieredze rāda, ka laicīgi izvēlētas Ziemassvētku dāvanas palīdz sagaidīt svētkus mierīgi un bez stresa. Kuram no mums gan patīk pēdējā brīdī skriet pa pārpildītiem lielveikaliem un rezultātā neatrast neko piemērotu? Ziemassvētku dāvanas internetā ir labākais veids, kā saglabāt vēsu prātu trakajā pirmssvētku laikā, taupīt enerģiju garajām ziemas brīvdienām un arī ietaupīt naudu, kas ir lieliska pievienotā vērtība.

Kā iegūt dāvanu e-pastā?

Elektroniskās dāvanu kartes tiek nosūtītas saņēmējam vai dāvinātājam e-pastā, kas ir ļoti ērti, jo nav jāizbrīvē laiks, lai dotos to saņemt. Parasti to izlietošanas laiks ir ilgs, pat vairāki gadi, kas nozīmē, ka dāvanu iespējams iztērēt saņēmējam ērtā laikā, pat vairākus mēnešus vai gadus uz priekšu. Protams, to ir iespējams arī izdrukāt un palikt zem eglītes, lai prieks ir dubultā un svētku sajūta būtu vēl lielāka.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti