Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Garāžas vārti īpašuma drošībai un estētikai

Garāža ir daudzfunkcionāla telpa, kas sniedz iespēju parūpēties ne tikai par automašīnas, bet arī citu īpašumā esošo lietu drošību, kā arī uzlabot kopējo īpašuma arhitektūru un piemājas teritorijas estētiku.

Tādēļ ir svarīgi pievērst uzmanību tam, lai garāža būtu ērti lietojama, pasargāta no nepiederošām personām un labi izskatītos. Viens no galvenajiem elementiem, kas to visu var palīdzēt nodrošināt, ir kvalitatīvi un uzticami vārti.

Izturīgi garāžas vārti ir atrodami uzņēmuma “RIPO International” produktu klāstā. Vietējais ražošanas uzņēmums ar vārtu izgatavošanu nodarbojas jau 30 gadus, tādēļ laika gaitā “RIPO International” ir spējis pilnveidot produktus un uzkrāt ievērojamu pieredzi, lai saviem klientiem nodrošinātu tikai augstākās kvalitātes vārtus.

Garāžas vārti ikviena vajadzībām

“RIPO International” sortimentā ir atrodami vārti, kas lieliski iederēsies dažādās īpašumu arhitektūrās, tām piešķirot modernu un elegantu akcentu. Pieejami paceļamie, veramie un arī ruļļu vārti, tādēļ ikviens var izvēlēties savai gaumei un vajadzībām atbilstošāko risinājumu.

  • Veramie vārti

Klasisks risinājums, kas lieliski iederēsies ikvienā īpašumā. Garāžas vārti veras manuāli, tādēļ jārēķinās ar brīvu vēršanās zonu vārtu priekšā. Vārti ir eleganti un vienkārši, taču teicami nodrošina garāžas un tajā esošo mantu drošību.

  • Paceļamie vārti

Praktisks un ērts drošības risinājums, kas sniedz iespēju izmantot vārtu automātikas priekšrocības. Atveroties vārti paceļas pie griestiem, līdz ar to, izvēloties šo variantu nav jāsatraucas par brīvu vietu garāžas priekšā. Turklāt, tie lieliski iederas arī mazākās garāžās.

  • Ruļļu vārti 

Vārti, kas kalpo kā glābiņš tad, kad klasiskie garāžas vārti nav ieteicams vai gluži vienkārši iespējams risinājums. Ruļļu vārtus iespējams ierīkot virs ailes garāžas ārpusē, tādēļ tie ir lielisks risinājums nestandarta garāžās. Tāpat pēc pieprasījuma tos ir iespējams iebūvēt telpas iekšpusē.

Vārtu aprīkošana ar automātisko vēršanās sistēmu

“RIPO International” piedāvā ne tikai kvalitatīvus un uzticamus vārtus, bet arī to aprīkošanu ar vārtu automātiku. Tā sniedz iespēju uzlabot garāžas drošību, kā arī nodrošina papildu ērtības. Uzņēmums sadarbojas ar uzticamiem un augsti novērtētiem partneriem, tādēļ vārtu aprīkošanā tiek izmantota Vācijā ražotā Maratnec vārtu automātika.

Vārtu aprīkošana ar automātisko vēršanās sistēmu ir lielisks veids, kā uzlabot īpašuma drošību. Tā paredz piekļuvi tikai piederošām personām, jo vārtus iespējams atvērt, izmantojot kādu no vadības mehānismiem, piemēram, tālvadības pulti, PIN kodu vai kādu citu attālinātās kontroles mehānismu. Turklāt, tas uzlabo ne tikai īpašuma, bet arī jūsu drošību, jo, lai iekļūtu garāžā nav nepieciešams izkāpt no mašīnas, kas lieti noder vēlās nakts stundās. Tāpēc vārtu automātika ir lielisks elements, ar ko papildināt garāžas vārtus, tādējādi parūpējoties par papildu drošību un ērtībām.

Uzzināt vairāk par pašmāju ražotāja garāžas vārtiem varat mājaslapā ripointernational.lv.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti