Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Galda kalendāri izsmalcinātai laika plānošanai

Lai arī šobrīd populāri ir dažādi digitālie risinājumi laika plānošanai, tomēr nevar noliegt, ka galda kalendārs drukātā formātā savu aktualitāti nezaudē. Īpaši, ja tas ir personalizēts galda kalendārs ar ģimenes fotogrāfijām vai paša fotogrāfētiem dabas skatiem. Tāpat galda kalendāri var būt kā lieliska dāvana gan draugiem un radiniekiem, gan arī biznesa partneriem un lojālajiem klientiem.

Mūsdienās iespējas izgatavot personalizētus galda kalendārus ir ļoti plašas - tas ir veids, kā īstenot visdažādākās idejas, izmantojot sevis izvēlētus foto, krāsu salikumus, dizainus, formātus, tekstus. Viss, kas Jums jāizdara - jāatrod labs serviss, kas šo ideju īstenos.

Viens no tādiem ir kalendari.lv - poligrāfija, kas veido kvalitatīvus kalendārus jau 14 gadus. Laika gaitā ir piemeklēti vislabākie materiāli, dizaini un tehnikas, lai klientiem sniegtu vislabāko - kvalitatīvu kalendāru, kas priecē acis un palīdz ikdienu padarīt daudz produktīvāku.

Galda kalendāri

Kalendari.lv piedāvā dažādu kalendāru izgatavošanu. Viena no populārākajām izvēlēm ir galda kalendāri, kas pieejami dažādās variācijās un dizainos. Tiek piedāvāti arī EKO tipa kalendāri, kā izgatavošanā tiek izmantoti tikai dabīgi un viegli pārstrādājami materiāli.

Lai kalendāru klāstā orientēties būtu vienkāršāk, iespējams izmantot meklētāju - atlasīt vēlamos modeļus pēc vairākiem parametriem, piemēram, sērijas, birkas, cenas.

Galda kalendāru izgatavošana ietver:

  • Klienta izvēlētu, individuālu dizaina izstrādi;
  • Kvalitatīvus materiālus, tajā skaitā izturīgu un stabilu kalendāra pamatni

Mūsdienu tehnoloģiskās iespējas ļauj īstenot visdažādākās idejas, lai radītu unikālu galda kalendāru ar Jūsu izvēlētu dizainu.

Sienas kalendāri

Kalendari.lv piedāvā arī sienas kalendāru izgatavošanu. Arī šajā kategorijā izvēles iespējas ir ļoti daudzveidīgas, Jums atliks tikai piemeklēt sev tīkamāko dizainu un piešķirt tīkamas detaļas - krāsas, tekstu, attēlus.

Apskatot interneta vietni kalendari.lv, ir vērts aplūkot ne tikai kalendāru piedāvājumu, bet arī vietni ‘’Noderīgi’’, kur iegūsiet gan iedvesmu, gan vērtīgus padomus, lai izveidotu unikālu un pārdomātu kalendāru gan sev, gan kā dāvanu citiem. Savukārt sadaļā ‘’Portfolio’’ atradīsiet jau gatavu kalendāru attēlus - tas palīdzēs pārliecināties par kvalitāti un smelties iedvesmu sava kalendāra izveidei!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Gaisa kondicionieris palīdzēs sagatavoties vasarai

Tuvākajās dienās Latvijā varētu tikt pārsniegti kārtējie siltuma rekordi un arī vasarā, visticamāk, būs līdzīgi. Ja vēlaties vasaru pavadīt komfortablā temperatūrā ofisā vai mājās ir vērts jau l...

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti