Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Funkcionāli palešu ratiņi darba efektivitātes uzlabošanai

Daudzos uzņēmumos efektīva noliktavas darbība ir viens no galvenajiem biznesa norises aspektiem. Tādēļ ir vērts parūpēties par kvalitatīvu un uzticamu noliktavas aprīkojumu, kas darbiniekiem sniedz iespēju nodrošināt pēc iespējas efektīvāku noliktavas darbību

Palešu ratiņi ir viens no neatsveramiem noliktavas elementiem, kas uzlabo tās efektivitāti un būtiski atvieglo darbinieku ikdienu.

Ātrākai un ērtākai kravas pārvietošanai

Viens no galvenajiem darbiem, kas regulāri veicams noliktavās, ir kravas transportēšana. Visbiežāk to nepieciešams darīt no piegādes transportlīdzekļa uz noliktavas telpām, kā arī no plaukta uz plauktu, tādēļ ir vērts parūpēties par uzticamu aprīkojumu, kas sniedz iespēju kravu pārvietot ātri un ērti. Par laimi, palešu ratiņi ir īstais palīgs šādos īsās distancēs veicamos kravas pārvietošanas darbos. Atkarībā no palešu ratiņu kravnesības, tie ļauj viegli un ātri tikt galā pat ar smagākiem produktiem un materiāliem.

Iespēja parūpēties par darbinieku veselību un drošību

Uzticami un kvalitatīvi palešu ratiņi ir lielisks ieguldījums biznesa attīstībā, kas sniedz iespēju uzlabot noliktavas efektivitāti, nodrošinot ne tikai ātru kravas transportēšanu, bet arī rūpējoties par darbinieku veselību un drošību. Palešu ratiņi ļauj pārvietot dažāda smaguma kravu, tādēļ darbiniekiem nav nepieciešams fiziski pārvietot dažādus produktus un materiālus, kas varētu atstāt negatīvu ietekmi uz to muguras veselību. Savukārt, darbiniekiem draudzīga darba vide sniedz iespēju efektīvāk veikt savus darba pienākumus, tādā veidā sniedzot būtisku pienesumu biznesa attīstībai.

Kam pievērst uzmanību, izvēloties palešu ratiņus?

Kā jau noskaidrojām, tad funkcionāli palešu ratiņi ir lielisks veids, kā uzlabot darba efektivitāti, taču tie pieejami dažādās funkciju un kvalitātes variācijās, tādēļ, lai iegādātos risinājumu, kas izcili iederas tieši jūsu noliktavā, ir vērts izprast jūsu vajadzības un definēt palešu ratiņu darba vidi un veicamos uzdevumus. Lūk, aspekti, kam ieteicams pievērst uzmanību, izvēloties palešu ratiņus.

  • Pārvietojamās kravas svars

Mūsdienās pieejamo ratiņu kravnesības diapazons ir patiešām plašs, tādēļ ir vērts izvērtēt visbiežāk pārvietojamās kravas īpatnības. Proti, nebūtu ieteicams izvēlēties palešu ratiņus ar lielāko iespējamo kravnesību, taču pārvietot tikai produktus un materiālus, kuru svars ir daudzkārt mazāks. Tas gluži vienkārši apgrūtinās darbinieku ikdienu, jo lielākas kravnesības ratiņi nozīmē ne tikai to lielāku izturību, bet arī izmēru.

  • Pārvietojamās kravas izmēri

Izvēloties palešu ratiņus, ieteicams pievērst uzmanību arī pārvietojamās kravas formai un izmēram. Izvēloties piemērotāko noliktavas aprīkojumu, svarīgi pārliecināties, ka tas atbildīs jūsu kravu paletēm. Ja zināt, ka būs nepieciešams pārvietot arī neregulāras formas kravu, noteikti ņemiet to vērā.

  • Noliktavas eju platums un grīdas segums

Viens no būtiskajiem faktoriem, kas jāņem vērā, izvēloties palešu ratiņus, ir ratiņiem atvēlētā darba zona. Tātad ieteicams pievērst uzmanību noliktavas plašumiem un izvēlēties risinājumus, kas spēj viegli manevrēt starp noliktavas plauktiem. Tāpat vēlams izvērtēt noliktavas grīdas segumu, izvēloties ratiņus ar riteņiem, kas atvieglos to stumšanu.

Izvēloties palešu ratiņus, ieteicams konsultēties ar speciālistiem, kas palīdzēs iegādāties atbilstošāko risinājumu. Plašs palešu ratiņu klāsts un atsaudzīgi darbinieki, kas vienmēr gatavi palīdzēt, lai jūs atrastu savām vēlmēm un vajadībām piemērotāko produktu, ir sastopami uzņēmumā “AJ Produkti”.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti