Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ekskluzīvais privātmāju ciemats “Berģu Skati”: īsteno sapni par dzīvi ezera krastā

Sakopta vide, attīstīta infrastruktūra, svaigs gaiss un gleznainas ainavas – to visu un vēl vairāk sniedz dzīve Pierīgā – Berģos – unikālajā un modernajā ciematu kompleksā “Berģu Skati”. Jaunais projekts ir lieliska vieta savas nākotnes būvēšanai!

Viss nepieciešamais mūsdienu cilvēkam

Privātmāju ciemats “Berģu Skati” ir vieta, kur gūt mieru un atelpu no steidzīgā ikdienas skrējiena un burzmas, dzīvojot harmonijā ar dabu. Privātmāja ar plašu terasi, maltīšu ieturēšana ar skatu uz ezeru un labiekārtota apkārtējā vide ļaus baudīt tādu dzīvi, par kādu allaž esi sapņojis.

Ja Tevi interesē nekustamie īpašumi Rīgā vai Pierīgā, tad šis, visnotaļ, ir viens no labākajiem variantiem, ko ir vērts apsvērt.

Trīs ciematiņi – vienots dzīvesstils

Mēs ticam, ka uz dzīvi privātmāju ciematā “Berģu Skati” izvēlas pārcelties cilvēki ar līdzīgām interesēm un dzīves filozofiju. Lai arī ciemats atrodas vien pārdesmit minūšu brauciena attālumā no Rīgas, tiek nodrošināts privātums un radīta kopības sajūta.

Pavisam ir pieejami trīs nelielāki ciemati: “Riverpark”, “Lakeside Club” un “Bit of swiss”, kas izvietoti ap Berģu ezeru. Atliek vien izvēlēties, kurš no tiem kļūs par Tavu nākamo mājvietu.

Šī ir unikāla iespēja iegādāties nekustamo īpašumu vietā, kur ģimenes tradīcijas, komforts un harmonija ir galvenās pamatvērtības.

Attīstīta infrastruktūra

Privātmāju ciemats ir veidots tā, lai tiktu nodrošināts viss nepieciešmais patīkamai dzīvošanai, ņemot vērā mūsdienu cilvēka vēlmes un vajadzības. Jaunie projekti Rīgā tiek būvēti tā, lai tie atbilstu augstākajiem kvalitātes standartiem. Pēc tāda paša principa ir veidots arī ciemats “Berģu Skati”. Tajā ir izbūvētas visas nepieciešamās komunikācijas, ir centrālā ūdensapgāde, elektroapgāde un gāzes apgāde, internets un televīzija. Bruģētie ceļi, ielu apgaismojums, videonovērošana un labiekārtotā vide ar atpūtas zonām radīs patīkamu atmosfēru dzīvošanai. Aptuveni 2 minūšu brauciena attālumā atrodas Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola un turpat netālu ir arī pirmsskolas izglītības iestāde.

Dzīvošana šajā privātmāju ciematā sniedz daudzveidīgas atpūtas iespējas – vasarā var nodoties peldēm ezerā, sauļoties pludmalē vai doties nesteidzīgos laivu braucienos (ūdens transportlīdzekli pēcāk iespējams novietot turpat esošajā laivu un jahtu piestātnē). Rudenī vad doties sēņot uz tuvējo priežu mežu, bet gada dzestrajos mēnešos – baudīt īstenus ziemas priekus.

Nekustamā īpašuma iegāde

Ja vēlies pirkt zemi un pārcelties uz dzīvi Berģos, tad šis ir īstais brīdis, lai to darītu.

Ciematā ir iespējams iegādāties zemesgabalus noteiktos kvadrātmetros. Ja tiek pirkti vairāki blakus esoši zemesgabli, tos ir iespējams apvienot vienā, tā palielinot piederošo zemes platību. Iegādājamā platība ir, sākot no 1200 m2 (apbūvējamais laukums – 30 %).

Turklāt, iegādājoties zemi, dāvanā saņemsi jebkuru ēkas projektu no kataloga.

Mājaslapā berguskati.lv var atrast visu nepieciešamo informāciju par šobrīd pieejamajiem zemesgabliem. Zeme pie ezera (vai jebkurš cits zemesgabals ciematā) var tikt rezervēta. Tādā gadījumā slēdz rezervācijas līgumu, kas paredz drošības naudas iemaksāšanu 10 % apmērā no īpašuma vērtības. 

Uzbūvē savu sapņu māju

Mājas būvniecība ir atbildīgs uzdevums, tadēļ to labāk uzticēt profesionāļiem ar ilggadēju pieredzi. Jau vairāk nekā 20 gadu garumā būvējam dažādu sarežģītības pakāpju privātmājas, izmantojot visaugstvērtīgākos materiālus un labākos risinājumus, lai gala rezultāts patiesi iepriecinātu ikkatru klientu. Piepildi sen loloto ieceri par dzīvi savā sapņu privātmājā!

No plašā piedāvājuma ir iespējams izvēlēties vienstāvu vai divstāvu ēkas. Ja vēlies pirkt māju, to cenas variē kategorijā no 140 000 līdz 200 000 EUR.

Māju ir iespējams būvēt arī pašam. Tādā gadījumā 2 gadu laikā no zemesgabala iegādes brīža ir jāsaskaņo ēkas projekts. Periods, kādā māja būtu obligāti jānodod ekspluatācijā, nav noteikts. 

Ja Tevi ir ieinteresējusi dzīve privātmāju ciematā, taču neatrodi savām vēlmēm un vajadzībām atbilstošo zemesgabalu, var ielūkoties berguskati.lv mājaslapā, vadoties pēc tādiem atslēgvārdiem kā, piemēram, “pārdod māju” vai “pārdod zemi pie ezera”.

Privātmāju ciemats “Berģu Skati” ir lieliska vieta. Izpēti gleznaino apkārtni, aplūko piedāvājumu un pavisam iespējams, ka tā kļūst par Tavas ģimenes nākamo dzīvesvietu!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti