Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dīvāni, gultas un citas mīkstās mēbeles internetveikalā Mebeloffer

Jums vairs nav jāpavada nedēļas nogale vai darbadienu vakari, staigājot pa veikaliem, lai atrastu mēbeles. Mēbeļu veikalā Mebeloffer atradīsiet gultas, dīvānus, tahtas, stūra dīvānus un daudz citas mēbeles vienuviet.

Priekšrocības, pērkot mēbeles internetā

Šobrīd nekas vairs netraucē nopirkt mēbeles un piegādāt tās uz jebkuru vietu Latvijā. Jums vairs nav jāvelta sestdienas vai darbadienu vakari, lai nopirktu skapi, matraci, virtuves iekārtu, dīvānu vai jebkuru citu mēbeli. Pasūtiet tiešsaistē ar piegādi mājās vai brauciet pakaļ un vediet ar savu transportu.

E-veikalā varat atlasīt preces pēc svarīgākajiem parametriem, salīdzināt cenas un pasūtīt mēbeles ar dažiem klikšķiem. Katrai mēbelei klāt pievienotas fotogrāfijas, kā arī informācija par tās izmēriem. Iepērkoties internetveikalā, varat nesteidzīgi, savā tempā izskatīt visus piedāvājumus, veikt izpēti un izvēlēties labāko variantu.

Ja tomēr vēlaties aplūkot preces klātienē, mēbeļu veikals Mebeloffer.lv jūs gaida Rīgā - Kurzemes prospektā 59A un Jūrmalā -  Jaunā iela 12.

Detalizētu informāciju par katru preci un iespējamo piegādes laiku varat noskaidrot pie mūsu konsultantiem uz vietas veikalā, pa tālr. 24800536 un 25886766 vai rakstot uz [email protected]

Atlaides un akcijas

Kvalitatīvas, lētas mēbeles pircēji veikalā mēdz izķert kā karstus pīrādziņus. Atrast šobrīd aktuālos piedāvājumus, varat mājaslapā sadaļā “Atlaides līdz 70%”. Mēbeļu salonā sortiments regulāri tiek atjaunots un, ja vēlaties būt pirmie, kas uzzina par atlaidēm, ir vērts regulāri ielūkoties e-veikalā un piesekot mūsu jaunumiem sociālajos tīklos.

Neatradāt kāroto? Piezvaniet vai atraksiet. Pilnīgi iespējams, ka tikko atvestie stūra dīvāni, skapji, virtuves iekārtas, izvelkamie dīvāni un citas preces vēl nav ievietotas katalogā. Vajadzības gadījumā arī varam pasūtīt izgatavot mēbeles pēc individuāliem izmēriem un īpašībām.

Izdomājiet, kādas mēbeles tiešām vēlaties

Pirms pirkt mēbeles internetā, ir jāsaprot, kas tieši ir nepieciešams. Vēlaties iekārtot māju vai dzīvokli no jauna un vajadzīgs mīksto mēbeļu komplekts? Nepieciešams tikai dīvāns, divstāvīgā gulta bērniem, galds vai koka skapis? Varam palīdzēt nopirkt mēbeles katrai istabai, bet jāizlemj būs jums pašiem.

Pasūtot mēbeles, pievērsiet uzmanību telpas izmēram, pašreizējam interjeram un mēbeļu īpašībām.

  • Sāciet ar rūpīgu savas telpas izmērīšanu. Apsveriet telpas izkārtojumu, durvju un logu atrašanās vietu un to, kā jaunās mēbeles saderēs ar vecajām. Nav nekas sliktāks kā pasūtīt, piemēram, dīvānu un pēc tam atklāt, ka to nevar dabūt iekšā pa istabas durvīm vai arī tas vienkārši ir par lielu.
  • Izvēlieties krāsu, materiālu un dizainu. Modernās ražošanas tehnoloģijas ļauj izgatavot praktiski jebkuras krāsas un formas mēbeles.  Ierobežojošais faktors šeit varētu būt cena, taču ne vienmēr. Kvalitatīvas mēbeles šobrīd var iegādāties arī par ļoti pieņemamu cenu.

Gultas un dīvāna izvēle

Viesistaba, bērnistaba vai guļamistaba – katrā no šīm telpām ir vajadzīga gulta vai vismaz ērts dīvāns. Pērkot gultu, vērtējam tās dizainu, materiālu, izmērus un cenu, taču vēl būtiskāks ir matracis. Guļot pavadām vismaz vienu trešdaļu dzīves, un ir svarīgi to darīt maksimāli kvalitatīvi. Labs miegs uzlabo veselību un nodrošina možu garu visas diena garumā.

Mēbeļu outletā Mebeloffer pieejamas mīkstās mēbeles jebkuram vecuma posmam un vajadzībām. No dīvāniem šeit īpaši jāizceļ guļamie dīvāni (izvelkami, ar vai bez veļas kastes) un kvalitatīvie stūra dīvani. Abi varianti ļauj optimāli izmantot telpas platību un nodrošina maksimālu komfortu.

Ja vēlaties dīvānu izmantot arī gulēšanai, izvelkamais dīvāns vai izvelkamais stūra dīvāns būs labāks variants. Mazāk kā minūtes laikā varēsiet to pārveidot no sēdēšanai paredzētas mēbeles par ērtu guļvietu diviem pieaugušiem cilvēkiem.  

Papildus faktori, kas jāņem vērā

Mīksto mēbeļu materiāls un kopšanas īpatnības ilgtermiņā ietekmēs to izskatu. Mājokļos, kur uzturas bērni un dzīvnieki, vēlams pirkt gultu, dīvānu vai tahtu ar izturīgu un viegli mazgājamu audumu.

Alerģiskiem cilvēkiem vēlams pirkt mēbeles ar audumu, kas nepiesaista putekļus (jautājiet par to pārdevējiem). Visbeidzot, izvērtējiet savu budžetu un finansiālās iespējas. Situācijās, kad nepieciešams iegādāties daudz un dažādas mēbeles, pats svarīgākais ir ērta gulta (vienguļama vai divguļama) vai dīvāns, kur apsēsties un gulēt. Tam seko galds (ēšanai, darbam) un skapji, kur uzglabāt dažādas mantas.

Mēbeļu salonā Mebeloffer atradīsiet visu nepieciešamo un pat vēl vairāk. Bez mēbelēm mums ir arī īpaši interjera priekšmeti un dekori, kas lieliski papildinās jebkuru privātmāju, ofisu vai dzīvokli.

Mēbeļu salonā Mebeloffer atradīsiet visu nepieciešamo un pat vēl vairāk. Bez mēbelēm mums ir arī īpaši interjera priekšmeti un dekori, kas lieliski papildinās jebkuru privātmāju, ofisu vai dzīvokli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti