Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Dažādu saderināšanās gredzenu plusi un mīnusi

Saderināšanās gredzenu piedāvājums ir plašs un materiāli, no kuriem tos veido, dažādi. Protams, izskatam ir liela nozīme, tomēr katram materiālam ir gan trūkumi, gan priekšrocības. Tāpēc, esam apkopojuši saderināšanās gredzenu populārāko materiālu plusus un mīnusus.

Klasiska izvēle - zelts

Zelts ir klasiska izvēle saderināšanās gredzeniem, par to nav šaubu. Un viens no iemesliem kāpēc tā joprojām ir populārākā izvēle - tas ir pieejams dažādās krāsās, tostarp dzeltenā, baltā un rozā, un to iespējams pielāgot ikviena nēsātāja preferencēm. Galvenie zelta plusi ir tādi, ka tas ir izturīgs, viegli apstrādājams un laika gaitā saglabā savu vērtību, kā arī šī materiāla gredzeniem pieejama visplašākā dizainu izvēle. Tomēr ir arī mīnusi - tas var būt diezgan dārgs, un, lai saglabātu tā spīdumu, var būt nepieciešama regulāra apkope.

Elegantais Platīns

Platīns ir kļuvis par populāru izvēli saderināšanās gredzeniem, jo ​​tas ir īpaši izturīgs un hipoalerģisks. Tā ir arī laba izvēle cilvēkiem ar jutīgu ādu, jo tās nesatur niķeli. Platīna galvenais mīnuss ir tā augstā cena - tas ir dārgāks par zeltu, kā arī platīna gredzenu var vieglāk saskrāpēt.

Unikālais Pallādijs

Pallādijs ir viegls, izturīgs un hipoalerģisks metāls, kas ir lētāks nekā platīns un dažkārt pat zelts. Tas ir arī mazāk pakļauts skrāpējumiem nekā platīns. Palādija mīnuss ir tāds, ka tas nav tik plaši pieejams kā zelts vai platīns, un tas reti ir pieejams klasiskajā juvelierizstrādājumu piedāvājumā.

Nemainīga vērtība - sudrabs

Sudrabs ir populāra izvēle saderināšanās gredzeniem, jo ​​tas gan ir plaši pieejams un dizaini - visdažādākie. To var viegli pielāgot un iegravēt, kā arī ar to ir viegli strādāt. Sudraba mīnuss ir tāds, ka tas nav tik izturīgs un ilgtspējīgs kā zelts vai platīns un laika gaitā var apsūbēt.

Kopumā saderināšanās gredzena materiāla izvēle ir atkarīga no jūsu personīgajām vēlmēm, stila, budžeta un dzīvesveida. Katram materiālam ir savi plusi un mīnusi, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas ir svarīgi rūpīgi apsvērt savas iespējas un preferences.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti