Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Dāvanas Ziemassvētkos ķermenim un labsajūtai

Iedvesmojošais svētku laiks ir klāt, līdz ar to arī iespēja iepriecināt un pārsteigt, sarūpējot pārdomātas un labsajūtas piepildītas dāvanas Ziemassvētkos saviem mīļajiem. Mūsuprāt, labākā dāvana, ko varam otram sniegt – laiks sev un nesteidzīgas rūpes par savu labsajūtu. Tāpēc izvēlies noderīgas, funkcionālas un aromātiskas dāvanas Ziemassvētkos visām maņām.

Grezni iesaiņotas dāvanas Ziemassvētkos

Kā katru gadu, vannas rituālu eksperts – STENDERS – Ziemassvētku dāvanām ir sagatavojis  greznus un funkcionālus dāvanu komplektus izsmalcinātiem vannas rituāliem un aromātiskiem piedzīvojumiem ikdienā. Uz svētkiem īpašā dizaina etiķetēs atradīsi produktus no STENDERS pamata kolekcijām “Dzērvene”, “Roze” un “Ziemeļu jasmīns”, izceļot to aromātus un īpašības un nodrošinot gaumīgu un vannas istabas interjeru papildinošu produktu līniju. Produkti iepakoti izsmalcinātās dāvanu kastēs vai maisiņos.

Katrs dāvanu komplekts ir izmeklēts un tajā atlasīti produkti, kas viens otru papildina. Vienojošais elements – gan aromāts, kas caurvij visus produktus, gan iespēja ar vienu dāvanu dot iespēju izbaudīt pilnu mazgāšanās ciklu – pirms, pēc un, protams, arī vannas rituāla laikā.

Dāvanu komplekts “Jasmīna svaigums”

Dāvini izsmalcinātu ikdienas ādas kopšanas rituālu. Komplektā ietilpst dušas krēms, ziepes un sāls skrubis, kas bagātināts ar AHA skābēm iedarbīgam pīlingam.

Stenders dāvanu komplekts “Jasmīna svaigums”

Izsmalcināts dāvanu komplekts “Dzintara pieskāriens”

Komplektā cukura ķermeņa skrubis ar dzintara pulveri, attīroša dušas eļļa un gelveida ķermeņa krēms. Dāvanas Ziemassvētkos, kas ļaus izbaudīt Baltijas jūras dārgakmeni uz savas ādas.

Stenders dāvanu komplekts “Dzintara pieskāriens”

Vannas bumbu komplekts “Dzirkstošie prieki”

Dažādi vannas bumbu komplekti ir īstā Ziemassvētku dāvana ikvienam, kas iecienījis nesteidzīgus vannas rituālus. Šajā komplektā atradīsi 12 STENDERS populārākās, ar rokām darinātās vannas bumbas, katra no tām ‒ īpašs rituāls. Dāvini iespēju izbaudīt unikālu pieredzi, sajūtot vannas bumbu dažādo tekstūru, krāsu un aromātu nianses, kas piepilda vannu ar gaisīgām putām, sāls graudiņiem vai rāmu mieru. 

Stenders vannas bumbu adventes kalendārs “Dzirkstošie prieki”

Dāvanu komplekts “Rozes sārtums”

Komplektā “Rozes sārtums” atrodama produktu izlase lūpām un roku ādas kopšanai: mīkstinošas šķidrās ziepes, mitrinošs roku krēms un lūpu balzams ar šī sviestu un patīkamu pēcgaršu. Visiem produktiem ir maigs ziedu aromāts.

Dāvanu komplekts “Rozes sārtums”

Dāvanu komplekts “Ziemeļu dārgumi”

Ziemeļu dabas piepildīts sveiciens, kas vannas istabā tiek ienests ar četrām, rokām darinātām vannas bumbām. Katra vannas bumba ļauj iepazīt dažādus aromātus – maigās rozes, svaigā jasmīna un sulīgo dzērveņu. Izbaudi dabas piepildītu laiku sev greznā vannas rituālā.

Dāvanu komplekts “Ziemeļu dārgumi”

Dāvanu komplekts “Dzērvenes enerģija”

Vērtīgās dzērvenes dāvanu komplekts, kas ietver iecienītu produktu izlasi ikdienas ādas kopšanas rituālam. Dušas želeja ar hidrolizētu kviešu un dzērveņu ekstraktu ādas attīrīšanai, ķermeņa skrubis ar dabīgiem skrubentiem un ar rokām darinātas ziepes maigām rūpēm par roku ādu.

Dāvanu komplekts “Dzērvenes enerģija”

STENDERS ķermeņa kopšanas kosmētika

Meklējot labākās un skaistākās dāvanas Ziemassvētkos, reizēm var apjukt pieejamo iespēju dažādībā. Ja esi nolēmis šogad sarūpēt aromātiskas, ikdienā noderīgas, acīm un ķermenim tīkamas Ziemassvētku dāvanas ģimenei, STENDERS par to ir parūpējies. Ieskaties un izvēlies dažādus ķermeņa kopšanas produktus, kas ietērpti skaistā svētku noskaņā, vai izvēlies jau gatavus dāvanu komplektus. Dāvini otram to, kas ir svarīgākais – rūpes un nesteidzīgu laiku sev.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti