Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dāvana pārim – kā iepriecināt Ziemassvētkos?

Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks, taču, kad runa ir par dāvanu meklēšanu, ne visiem tas šķiet viegls uzdevums. Gadījumā, ja ir jāmeklē dāvana pārim Ziemassvētkos, liekas strupceļš ir tepat. Ko tad uzdāvināt pārim? Par to vairāk raksta turpinājumā!

Vai dāvanai vienmēr jābūt praktiskai?

Viena no iespējām, protams, ir praktiska dāvana. Glāzes un cita veida trauki, interjera priekšmeti, ja vien zināt dāvanu saņēmēju gaumi un vajadzības, tāda dāvana noderēs vienmēr.

Lieliska dāvana pārim Ziemassvētkos var būt arī kāda kopīga aktivitāte. Tā ļaus atpūsties no ikdienas un piedzīvot skaistas emocijas. Ja Jums patīk doma par piedzīvojuma dāvanas pasniegšanu, izvēles iespējas ir teju nebeidzamas. Lūk, tikai dažas no tām.

Improvizācijas teātra izrāde ar vakariņām

Tā ir iespēja ne tikai izbaudīt izsmalcinātu maltīti, bet arī būt daļai no aizraujošas improvizācijas izrādes. Garšas baudījums un kārtīga smieklu deva garantēta!

Aizraujoša fotosesija

Par lielisku dāvanu var kļūt arī pāru fotosesija. Tas būs aizraujošs piedzīvojums, kas dos ne tikai īpašas emocijas un atmiņas, bet arī skaistas bildes.

Romantiska atpūta

Labāko dāvanu kategorijā pārim noteikti ierindojas arī romantiska atpūta kādā skaistā vietā. Atkarībā no vēlmēm un iespējām, šāda atpūta var iekļaut ne tikai nakšņošanu, bet arī SPA rituālus, pirts apmeklējumu, maltītes un dažādas citas lieliskas iespējas, kas atpūtu padarīs īpašu ikvienam pārim.

Lidojums ar gaisa balonu

Romantisks piedzīvojums ir arī lidojums ar gaisa balonu. Šo iespēju piedāvā vairāki pakalpojuma sniedzēji Latvijā un ārpus tās, Jums atliks tikai izvēlēties piemērotāko variantu.

Izjāde ar zirgiem tumsā

Skaista dāvana ir arī izjāde ar zirgiem. Īpašai noskaņai varat izvēlēties izjādi tumsā, kas sniegs īpašas emocijas un papildinās pāra kopīgās atmiņas.

Labākās dāvanas kopā ar Dāvanu Serviss

Dāvanu Serviss piedāvā daudzas dāvanas, ar ko svētkos iepriecināt kādu Jums īpašu pāri. Šeit ir gan piedzīvojumi, gan atpūta, gan meistarklases un daudz kas cits! Ja tomēr, apskatot piedāvājumu, īsto izvēli izdarīt ir grūti, noderēs tematiskie dāvanu komplekti, kas sastāv no vairākām piedzīvojumu iespējām.

Dāvanas saņēmējam atliks tikai saprast, kuru no piedāvātajiem piedzīvojumiem viņš vēlas izbaudīt visvairāk! Ieskatieties www.davanuserviss.lv un izvēlieties labākās dāvanas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti