Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Būtisks elements veiksmīgai uzņēmējdarbībai

Īpašuma vērtēšana ir būtisks elements veiksmīgai uzņēmējdarbībai, it īpaši situācijās, kad nepieciešami precīzi un objektīvi novērtējumi. SIA "Interbaltija" – uzticams nekustamā īpašuma vērtētājs ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi, piedāvā plašu vērtēšanas pakalpojumu klāstu, kas ir nepieciešami dažādās uzņēmumu stratēģiskās vadības situācijās.

1. Uzņēmumu reorganizācija: Ja plānojat uzņēmuma reorganizāciju, kur nepieciešams pierādīt mantas vērtības pietiekamību plānotajam ieguldījumam, SIA "Interbaltija" veic ieguldāmās mantas novērtēšanu. Šis vērtēšanas pakalpojums ir būtisks, lai reorganizācijas process noritētu saskaņā ar likumdošanas prasībām.

2. Uzņēmumu vai to daļu pārdošana starp saistītām personām: Šādos darījumos nepieciešams neatkarīgs vērtējums, lai nodrošinātu pārskatāmu un objektīvu darījuma summas pamatojumu. SIA "Interbaltija" nodrošina profesionālu vērtēšanas pakalpojumu, garantējot precīzus un objektīvus vērtēšanas rezultātus, kā arī iekļaujoties darba izpildes termiņos.

3. Bilances aktīvu pārvērtēšana patiesajās tirgus vērtībās: Laika gaitā uzņēmuma bilances aktīvi, piemēram, nekustamie īpašumi vai pamatlīdzekļi, tiek amortizēti un to vērtība finanšu pārskatos samazinās. SIA "Interbaltija" piedāvā aktualizēt šo aktīvu vērtības, nodrošinot, ka bilancē tiek atspoguļota to aktuālā tirgus vērtība. Šis vērtēšanas pakalpojums var uzlabot uzņēmuma finansiālo stāvokli un kredītspēju.

4. Aizdevumu kapitalizācija: Ja uzņēmuma dalībnieki un kreditori ir vienojušies par uzņēmumam izsniegto aizdevumu pārvēršanu pamatkapitālā, tad ir nepieciešams neatkarīgs novērtējums, lai noteiktu parāda summas pietiekamību plānotajai pamatkapitāla palielināšanai. SIA "Interbaltija" sniedz parādu kapitalizācijas atzinumus, kas ļauj īstenot šo procesu.

5. Garantijām apdrošināšana: Garantiju apdrošināšanai bieži nepieciešams iesniegt īpašuma vērtējumu, lai noteiktu ķīlas vērtību un nodrošinātu atbilstību apdrošinātāju noteiktajām prasībām. SIA "Interbaltija" nodrošina ātru un precīzu īpašuma novērtēšanu, kas pilnībā atbilst Latvijas apdrošināšanas tirgū noteiktajām vadlīnijām. Mūsu novērtējumi palīdz apdrošināšanas kompānijām pārliecināties par īpašuma vērtības atbilstību garantiju apjomam, kas savukārt ļauj klientiem iegūt nepieciešamās apdrošināšanas garantijas drošai un veiksmīgai darījumu veikšanai.  

Izmantojot SIA "Interbaltija" pakalpojumus, Jūs varat būt pārliecināti par profesionālu pieeju, konfidencialitāti un operativitāti. Mūsu prioritāte ir sniegt Jūsu uzņēmumam piemērotu un nepieciešamu vērtēšanas pakalpojumu, kas sekmēs Jūsu nosprausto biznesa mērķu sasniegšanu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Dārza šķēres – dārznieka labā roka

Dārza šķēru pielietojums ir plašs: no krūmu zaru, nokaltušu ziedu un augu stiebru apgriešanas un zemeņu atstīgošanas līdz pat sīku zaru smalcināšanai. Viegli noprast, kāpēc dārza šķēres ir viens no...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti